Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Wij zijn ook super blij en trots op onze vernieuwde winkel! Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij zien je graag weer terug!
Ook bij een simpel UV filtertje, nemen we graag onze tijd om je te voorzien van advies!
Bedankt dat je weer bij ons terug komt. Dat waarderen we!
Daar zijn we blij om!
Blij dat we je naar wens konden helpen!
Oei dat is balen! Gelukkig konden we hem gauw voor je omruilen voor een werkend exemplaar.
Mooie set zo bij elkaar! Fijn dat we je konden helpen met jouw keuzes.
Fijn dat je hem direct kon reserveren en ophalen en dat je helemaal tevreden bent!
Leuk dat je hem bij ons hebt gekocht! Bedankt dat wij je vaste go-to-verkopers zijn.
Leuk dat je al een tijdje gebruik hebt mogen maken van je nieuwe Fuji. Bedankt om jouw ervaring met ons te delen!
Dat is mooi en precies wat we willen bieden. Hopelijk heb je een mooie aankoop kunnen doen.
Hele mooie keuze! We wensen je veel plezier met deze topper.
Gefeliciteerd met jouw nieuwe Panasonic. Hopelijk heb je er veel plezier van!
Dat lezen we graag, dankjewel!
Dat is het voordeel van de winkel, we denken altijd even mee. Heel veel plezier met je nieuwe verrekijker!
Altijd goed om even goed te informeren. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe camera!
Prachtige camera en bovendien erg populair. Daar zul je veel plezier van hebben!
Fijn dat we je van dienst konden zijn!
En nog steeds! We helpen je graag.
Bedankt voor het aanraden! Blij dat je alles hebt kunnen vinden bij ons.
Goed om te lezen Peter, fijn dat je konden voorzien van goed advies!
Goed om te lezen dat we je konden helpen!! Tot snel Johannes!
Tot snel he Erik, sorry haha!
Mooie keuze hoor! Veel plezier ermee!
Dank je wel! Veel plezier met je Olympus!
Leuk om te lezen Hanneke! Veel plezier met je aankopen!