Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Gefeliciteerd met je nieuwe macro objectief! Mooi dat alles duidelijk was en je een goede keuze hebt kunnen maken. Succes met fotograferen.
Jammer dat je even moest wachten, maar gelukkig heb je alles inmiddels in huis. WE wensen je veel plezier met jouw nieuwe lenzen.
Goed om te lezen! We wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe camera.
Fijn te lezen dat alles naar wens was!
Wat een geluk dat je net die ene kon bemachtigen bij ons! We wensen je er veel plezier mee. Stuur eens een foto in voor één van onze challenges op social media.
Mooi dat we met je mee konden denken. Hopelijk heb je zo een goede keuze kunnen maken!
Gefeliciteerd met je nieuwe R7 en L-lens, daar zul je vast veel plezier van hebben. Mocht je alsnog vragen hebben, weet je ons te vinden.
Mooi dat we al je vragen konden beantwoorden. Hopelijk heb je zo een weloverwogen keuze kunnen maken.
Leuk dat je meerdere filialen van ons bezoekt!
Wanneer hij op voorraad is, kun je deze inderdaad reserveren in binnen 30 minuten ophalen in de betreffende winkel. Fijn dat je alle benodigde uitleg erbij hebt ontvangen.
Gefeliciteerd met je nieuwe body en lens! We zijn blij dat we jou konden helpen om de juiste keuze te maken. Voor nu vooral veel oefenplezier.
Mooie allrounder. We zijn benieuwd naar de resultaten. Stuur je eens wat in bij onze challenges?
Slim om je oude gear in te ruilen. Zo heb je een mooie korting op je nieuwe Canon lens. Veel plezier ermee!
Geen enkel probleem als je nog twijfelt. We voorzien je graag van alle info die nodig is om voor jou een goede keuze te maken. Fijn dat het warme drankje ook beviel. ;)
We hebben je graag geholpen. Veel plezier met de televisie en vooral lekker Netflixen tijdens het regenachtige weer. :)
Gefeliciteerd met je nieuwe body! Mocht je uiteindelijk toch nog vragen hebben na de uitleg, weet je ons te vinden.
Super om jouw ervaring in Arnhem te lezen. Dankjewel voor het delen Bianca!
Bedankt dat je ons trouw bent Joost, wij zijn ook heel blij dat je tevreden bent!
We zijn altijd blij om te helpen. Fijn dat je verschillende mogelijkheden hebt kunnen uittesten!
Sorry dat je ons niet te pakken kon krijgen Cees! We merken inderdaad dat het momenteel erg druk is en we werken heel hard om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan. Mochten we je kunnen helpen, kun je ook altijd even contact opnemen via mail.
Leuk dat je vaker bij ons in Almelo komt, dat wordt gewaardeerd!
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent Ria! Zeker nadat je deze al een tijdje in bezit hebt, heb je hem goed kunnen uittesten. Hoe meer je oefent, hoe makkelijker de bediening en instellingen worden.
Gefeliciteerd met je eerste camera! Gelijk een hele mooie. Heel veel plezier met uittesten en oefenen en mocht je vragen hebben, weet je ons te vinden.
Fijn dat we met je mee konden denken en je een goede keuze hebt kunnen maken!
Mooi dat wij de beste prijs konden bieden. De rest is natuurlijk ook mooi meegenomen. Veel plezier met je nieuwe blu-ray!