Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Beste Willem, bedankt voor je review.
We proberen inderdaad iedereen zo goed en uitgebreid mogelijk te helpen. Heeft dat winkelen op afspraak toch nog een positieve kant.
Beste Ilse, bedankt voor je review.
We doen ons best om onze kennis goed op peil te houden, fijn dat dit gewaardeerd wordt.
Beste Dicky, bedankt voor jouw review.
Veel plezier met je nieuwe camera en fijn te horen dat je het bestelproces zo goed hebt ervaren.
Beste Fred, dankjewel voor je review.
Hopelijk zien we je gauw weer door de shop wandelen, want zulke reviews worden wij heel blij van.
Beste Monique, bedankt voor je review.
Goed te horen dat je onze site gebruiksvriendelijk hebt ervaren. We proberen altijd de scherpste prijs te kunnen bieden.
Beste Jan, bedankt voor je review.
Wat fijn om te horen dat we zo goed bevallen.
Beste Amy, bedankt voor je review.
Goed om te lezen dat we voor ieder wat wils in assortiment hebben. Veel plezier met jouw bestelling.
Goedemiddag, bedankt voor je review.
Fijn te horen dat het click & collect proces zo goed is verlopen. Veel plezier met je nieuwe aankoop.
Beste Arno, bedankt voor je review
Vervelend dat je wat problemen had met het inloggen. We hebben hier inderdaad een probleem mee en werken hard om deze problemen op te lossen. Bedankt voor de feedback in ieder geval.
Beste Boudwijn, bedankt voor je review.
Fijn dat jouw bestelling toch eerder geleverd kon worden dan verwacht! Veel plezier ermee.
Beste Ron, bedankt voor je review.
Goed te horen dat de televisie zo goed bevalt. Heel veel kijkplezier.
Beste Dick, bedankt voor je review.
Fijn te horen dat de site je zo goed bevalt. We doen ons best met 40.000 producten om dit zo helder mogelijk te communiceren.
Beste Carla, bedankt voor je review.
Goed te horen dat we met je mee hebben kunnen denken en je ons advies hebt kunnen waarderen.
Beste Leon, bedankt voor je review.
Veel plezier met jouw tv en vergeet je televisie niet te registreren na aankoop voor de 5 jaar garantie.
Beste Cristian, bedankt voor je review.
Vervelend te lezen dat er een lage inruilwaarde is gegeven op jouw lens. Deze prijs wordt bepaald op onze Occasion afdeling, op basis van de markt, staat en compleetheid. Toch ben ik blij dat je er ergens nog meer korting mee hebt kunnen krijgen.
Beste Kumar, bedankt voor je review.
Goed te horen dat we
Beste Kumar, bedankt voor je review.
Goed te horen dat we je op fijne wijze hebben kunnen helpen.
Goedemiddag, bedankt voor je review.
Fijn dat we je hebben kunnen helpen en uiteraard ben je altijd welkom als je vragen hebt.
Beste M. Kusters,
Bedankt voor uw review.
Wat vervelend dat u ons niet te pakken heeft kunnen krijgen. Ik zie met uw gegevens helaas geen order terug. U kunt uiteraard contact met ons opnemen en dan kijken we hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.
Beste Ben, bedankt voor je review.
Dat is inderdaad een beest vergeleken met jouw vorige camera's. Fijn dat we je objectief hebben kunnen helpen tot deze keuze te komen en veel plezier met je D850, wat zo te zien wel gaat lukken.
Goedemiddag, bedankt voor je review.
Fijn dat we je hebben kunnen helpen bij de aanschaf van je nieuwe lens.