Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Dat is belangrijk!
Jullie zijn altijd welkom. Fijn dat alle vragen beantwoord konden worden.
Veel plezier met je nieuwe lens!
We kijken altijd naar de beste optie voor de persoon die voor ons staat. Hopelijk heb je het gevoel dat je die hebt kunnen kiezen. Veel plezier met je nieuwe camera Anne.
We zijn blij dat onze info je heeft kunnen helpen bij je keuze. Veel plezier met jouw bestelling!
Mooie make over gelijk toch? Heel veel plezier met je nieuwe camera ontdekken en we zijn benieuwd of je binnenkort ook eens zo'n Perfect Plaatje instuurt!
Dat vinden we fijn om te lezen. Hopelijk heb je een mooie aankoop kunnen doen.
Slim, niet iedereen weet dat we deze mogelijkheid hebben op de website bij het product. Zo rij je in ieder geval niet voor niets!
Dat is goed om te lezen, we helpen graag!
Toffe aankoop! Fijn dat we je hiermee konden helpen/
En de eerste foto's zijn al een feit! Veel plezier met het verder ontdekken van jouw toestel. We zijn altijd blij om te kunnen helpen.
Goed te lezen dat beide keren een succes waren. We zijn blij dat je een goed overdachte keuze hebt kunnen maken met onze hulp.
Mooie aankoop Marcel! We wensen je veel plezier met je nieuwe toestel.
De ingeruilde producten worden toegevoegd aan ons tweedehands assortiment. Wanneer iets voor ons niet meer rendabel is, zullen we dat ook eerlijk zeggen. Jammer dat jouw camera daar onder viel. Gelukkig was de rest wel naar wens!
We doen ons uiterste best!
Super dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad Piero!
Dat streven we in onze winkels inderdaad wel na. Voor iedereen de benodigde tijd nemen om alle vragen te beantwoorden. Omdat we zelf ook zo gek zijn op alles rondom fotografie!
Zo lezen we het natuurlijk graag, dankjewel!
Mooie camera, daar zul je vast veel plezier van beleven! Helaas kunnen we inderdaad niet alles laten testen, daarom is het huren zo fijn. Zo kun je uitgebreid beoordelen of een camera bij jou past of niet.
Dat scheelt, als je in de buurt kan parkeren. Fijn dat de rest ook bevalt Peter!
Bedankt Rob, we doen ons best!
Fijn dat je dezelfde ervaring hebt als de reacties uit je omgeving Senna. Hopelijk tot ziens!
Wat leuk, die overstap moet altijd gevierd worden! Bedankt dat je hem bij ons hebt gekocht en hopelijk zien we je nog eens terug.
Goed dat je even de tijd hebt genomen om het te laten bezinken. Het kan nog al veel info zijn. Maar je bent tot een mooie uitkomst gekomen, want je hebt nu een nieuwe topper in huis!
Gefeliciteerd met je R7 en mooie lens erbij. We zijn benieuwd naar de resultaten.