Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Bedankt voor het compliment, ik zal zorgen dat mijn collega's in Almelo deze ontvangen.
Heel erg bedankt voor je mooie review! De cursus is erg leuk en leerzaam om te volgen.
Heel goed dat u de tijd heeft genomen om dit goed te proberen, alleen zo kan je de beste keuze maken. Heel erg bedankt voor de review. Ik wens je heel veel plezier met de verrekijker.
Super snel proberen we zeker te zijn Erwin, bedankt voor je review!
Fijn te lezen te dat mijn collega je goed geholpen heeft.
Heel veel plezier met de nieuwe camera!
Wat fijn dat je lekker met de camera op vakantie kan!
Ook als je alleen advies nodig hebt, kan je altijd bij ons terecht.
Veel plezier, misschien kan je paar 'kiekjes' delen via onze socials?
Fijn te lezen dat jullie ondertussen vaste klant zijn!
Bedankt voor het vertrouwen.
Goed om te lezen Wil, we helpen je natuurlijk graag op deze manier, ik hoop dat je er veel plezier van hebt!
Fijn te lezen dat je goed geholpen bent in de winkel.
En een kopje koffie is altijd een plus!
Dat doet me goed te lezen Benno! Daar worden wij ook ontzettend blij van.
Fijn dat je bij ons terecht kan, ook met de auto. ;-)
Bedankt voor dit mooie compliment Vera!
Fijn te lezen dat je altijd bij ons terecht, tenslotte hebben wij hier allemaal dezelfde passie voor fotografie en willen we elkaar helpen om naar een hoger niveau te brengen.
Hi Andre,
Ontzettend goed om te horen dat je een fijne ervaring beleeft bij Kamera-Express, daar zijn we ontzettend blij om!
Bedankt voor het mooie compliment Erwin!
Bedankt voor je fijne review Toon, goed om te lezen dat je toestel het weer goed doet na een reparatie, ik hoop dat je er weer veel plezier van zult hebben.
Wat fijn om te lezen, bedankt voor de review!
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent Erwin! Bedankt voor je mooie review.