Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Daar doen we het voor Ilona!
We zijn er voor alle fotografen. Blij dat we jou met je keuze konden helpen.
We zijn het met je eens dat de 5 jaar garantie een mooie extra is! Fijn dat alles in orde was voor jouw bezoek.
Balen dat je tv stuk is gegaan. Gelukkig stond er wel snel een nieuwe weer in huis! Veel kijkplezier.
Je hebt gelijk, er blijft altijd iets te verbeteren. Stiekem zijn we wel blij dat je nu alleen even niks kan bedenken :)
Wow dat heeft ineens een andere wending genomen. Superleuk dat je er zo blij van wordt, dat kunnen we ons zeker voorstellen. We zijn benieuwd naar je foto's met je nieuwe camera, stuur je is wat in bij 1 van onze wedstrijden?
Fijn dat je zo hebt ervaren Kim, dat is ook zeker wat we willen uitstralen.
Top dat je voor ons gekozen hebt Maurits. We zijn blij te lezen dat je door onze hulp de juiste keuze hebt kunnen maken.
Bedankt Luc, daar doen we heel hard ons best voor. Goed dat alles naar wens was en we zien je nog een terug.
Oei, dat klinkt inderdaad niet helemaal soepeltjes. Sorry daarvoor. Gelukkig is het in de winkel naar wens voor je opgelost en heb je alsnog een mooie televisie staan nu. Veel kijkplezier!
Leuk dat je al een paar keer terug bent gekomen Emanuel. Daar worden we ontzettend blij van. Je bent altijd welkom, dan reserveren we de lens alvast voor je. Kijken we dan even wat voor moois we kunnen doen :)
Wat een fijn compliment, dankjewel! Heel leuk om te lezen en we geven het zeker door aan onze toppers in Eindhoven. Veel plezier met je mooie primelens.
Toffe upgrade! We weten zeker dat je hier veel plezier van gaat hebben.
Die wegafsluitingen kunnen we inderdaad niet zoveel aan doen, maar gelukkig heb je ons alsnog weten te vinden. ;)
Hi Myriam, we zullen even contact met je opnemen, want het lijkt dat je verkeerde informatie hebt ontvangen. Je hebt namelijk wel een nieuwe ingangsdatum van de garantie. Deze is op de dag van ontvangst van de XP-140 ingegaan. Omdat het artikel vervangen is i.p.v. gerepareerd hanteren we niet de garantie van de eerste aankoop.
Thank you for your detailed review on your new headphones. We're happy to read that you enjoy them. Keep enjoying them!
Jammer dat je niet alle gewenste info kon krijgen Geert. Mocht je nog vragen hebben over jouw toestel, kan je altijd even contact opnemen met onze klantenservice! We kijken graag met je mee.
Due to some miscommunication, the order was sent to the wrong address. I'm happy we are already in contact about this order en solving it for you at the moment.