Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Vervelend dat je televisie een defect had Els. Ik ben blij dat we wel een alternatief aan konden bieden. Vaak is het mogelijk om alles samen te voegen tot 1 afstandsbediening. Hiervoor zou je even bij jouw provider kunnen checken. Misschien heb je iemand in de buurt die daar even mee kan helpen en gelijk de kleuren in kan stellen? Veel succes en mocht het niet lukken, horen we het wel.
We zullen de complimenten doorgeven aan onze toppers. We hopen dat het probleem is opgelost!
Daar doen we hard ons best voor Anneke. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd even contact opnemen.
We doen zeker ons best om een zo goed mogelijk advies te geven op maat. Goed te lezen dat het zoo ook ervaren is door je.
Goed om te lezen Janine, daar doen we hard ons best voor! We zien je graag terug in ons filiaal in Groningen of online.
Wat fijn zo'n goede ervaring in 2 van onze winkels. Blij dat we je konden helpen!
Dat is natuurlijk niet onze bedoeling. Wij proberen er zeker niet onderuit te komen. We willen je zelfs graag verder helpen. Op het moment lopen we vast op het punt dat er bepaalde informatie nog niet gedeeld kan worden en we zoeken hard mee naar oplossing. Ik hoop dat we dit samen tot een goed einde kunnen brengen.
Dat is inderdaad niet gewenst Danny. We hebben dit even voor je nagekeken en na een kort overleg was al snel duidelijk dat we de batterij gewoon voor je gaan omruilen. Ik heb je hier net al even over gemaild!
Leuk dat je tegenwoordig alles bij ons haalt Jan, daar zijn we blij mee!
Top dat het je bij ons bevalt en je ons aanraadt. Daar worden we blij van!
We were happy to help you!
Je hebt bij ons inderdaad 14 dagen de tijd om een product te retourneren. Naar ons idee kun je binnen 14 dagen een goed beeld vormen of je een artikel wilt houden en eventuele gebreken aan het licht te brengen. Dat is inderdaad een hele mooie upgrade!
Vervelend te lezen dat je nog niets gehoord hebt over jouw bestelling Arnold, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik ga hem direct even voor je nakijken en zal je mailen.
Fijne actie he Yanni? Vergeet niet om nog even het formulier op de site in te vullen voor jouw certificaat!
Wat ontzettend fijn om te lezen Theo. We zijn blij dat we je op weg konden helpen. Ook zullen we je complimenten doorgeven aan Eindhoven.
Fijn dat alles naar wens was Michael. Graag tot een volgende keer!
Bedankt voor jouw 10. Daar doen we hard ons best voor!
Wat vervelend dat jouw bestelling zo vertraagd is Amal. We kijken natuurlijk graag even met je mee met een oplossing. Zou je jouw review en ordernummer kunnen mailen naar reviews@kamera-express.nl? Spreken we je daar?
Drie camera's, dat vinden we top! Slim dat je gebruik maakt van de inruilkorting. Hopelijk zien we je voor camera nummer 4 ook weer terug. 😉
Dat doen we het liefst, echt met je meedenken en de beste keuze vinden voor jou.
Dat lezen we graag! Wat een topper heb je gekocht. Veel plezier ermee.
We schrikken van jouw onwijs slechte ervaring Jarno! Uit dit verhaal lijkt dat het inderdaad niet goed is gegaan met jouw order. Nu weten we dat er eind vorige week een storing gaande is geweest in ons systeem. We kijken graag jouw order nog even na en of we nog iets voor je kunnen betekenen. Zou je ons jouw review en ordernummer willen mailen via reviews@kamera-express.nl ?
Gelukkig hebben we het samen op kunnen lossen Jarno!