Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Fijn dat het op deze manier kon. We wensen je veel plezier met je mooie nieuwe R10!
Super dat wij hem snel aan je konden leveren Rob, succes ermee!
Top, dat is inpakken en wegwezen. Veel plezier met je nieuwe camera!
Een topcamera! Leuk dat je tot deze keuze bent gekomen met onze hulp. We zijn benieuwd naar de resultaten.
Wow, jij maakt gebruik van alle mogelijkheden bij Kamera Express! Superleuk om te lezen Ilse. We zien je graag weer de volgende keer.
Fijn dat dit mogelijk is bij ons toch? Vooral voor apparatuur is het soms inderdaad fijner dit even in de hand te houden voordat je het aanschaft. Hopelijk heb je een goede keuze kunnen maken!
Fijn dat je zowel live als online een goede ervaring hebt. Bijzondere lens heb je gevonden, we zijn benieuwd naar het resultaat!
Dat is ons streven, soms is een duurdere optie niet per se de beste optie voor iemand. Fijn dat je dit ook zo hebt ervaren.
Fijn dat het advies je heeft geholpen in jouw keuze. Mocht je alsnog vragen hebben, horen we het natuurlijk graag!
Zo lezen we het graag!
Dat is een gelukstreffer en kan inderdaad niet altijd. Heel veel plezier van je nieuwe camera!
Dat is een gelukstreffer en kan zeker niet altijd. Heel veel plezier met je nieuwe camera!
Klopt, je kunt je gear wel alvast inleveren, ook al weet je nog niet wat je ervoor terug wilt. We zijn benieuwd naar je uiteindelijke keuze!
Mooie allround camera, waar je zeker nog een hele tijd mee vooruit kan! Succes met de cursussen en veel plezier.
Bedankt dat je bij ons terugkomt Jan!
Soms is nieuw niet per se de oplossing. Door even te overleggen heb je toch de verbetering waar je naar zocht, zonder helemaal over te stappen!
Super dat we je konden helpen tot jouw keuze te komen. Veel fotografieplezier!
Blij dat we je konden helpen met jouw keuze. Heel veel plezier van je nieuwe camera.
Altijd fijn als we hem nog op voorraad hebben. Veel plezier met je nieuwe camera!
Goed om te lezen dat alles duidelijk voor je was. Veel plezier met je lens en tot de volgende keer, online of offline! ;)
Heel fijn dat je goed geholpen bent Mitchel. Mocht je nog vragen hebben, ben je altijd welkom!
Top, zo lezen we het graag :)
Grappige lens, we zijn benieuwd wat je gaat fotograferen. Superleuk dat jouw bezoek een feestje was!
Fijn om te lezen Marina, daar doen we ons best voor :)
Een ontzettend leuke review Remco, let's get the party started!
Alle vragen zijn welkom!