Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Fijn dat we je konden helpen met de aanschaf van jouw camera. We wensen je er veel plezier mee!
Bedankt Harry, we doen ons best!
Als de camera op voorraad is, is reserveren inderdaad altijd slim! Helaas is het niet altijd mogelijk een doos te openen om een camera te bekijken. Gelukkig ben je alsnog tevreden over jouw bezoek en nieuwe camera.
Dat is nog eens een mooi verjaardagscadeautje. Veel plezier met je nieuwe camera!
Prachtige camera heb je gekocht. Fijn dat we je hiermee konden helpen. Sorry dat je ons niet te pakken kreeg, we werken hard om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan.
Veel plezier met je nieuwe X-T4! Mocht je nog vragen hebben, weet je ons te vinden.
Fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met jouw bestelling.
Het kopen van een eerste camera is altijd even spannend! Fijn dat we je hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.
Blij dit te lezen. We helpen een ieder met veel plezier!
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Goed om te lezen dat je het goed kon bereiken.
Goed dat je dit in de winkel hebt geuit! Wij zijn blij dat we het meteen voor je hebben kunnen oppakken. Uiteraard kun je je feedback en eventuele ongenoegen altijd bij ons kwijt; daar leren wij vaak alleen maar van!
Toffe camera! Bedankt dat je ons wilt aanbevelen.
Fijn dat je dit zo hebt ervaren. Vergeet de 5 jaar garantie niet nog even aan te vragen via het formulier op de site!
Fijn dat je nieuwe compacte FZ330 zo goed bevalt. Het is inderdaad een heel verschil qua wat je allemaal mee moet nemen. Veel plezier met jouw nieuwe camera, maar dat komt zo te lezen wel goed!
Super dat je met onze hulp tot een keuze kon komen Thijs. Fijn dat je helemaal tevreden bent, daar gaat het natuurlijk om. Succes met je nieuwe camera!
Oei, altijd vervelend als er iets misloopt. Gelukkig konden we het snel voor je oplossen.
Leuk om te lezen, we helpen graag mee de inspiratie aan te wakkeren!
Thank you for recommending us!
Wat tof dat je al zolang bij ons komt, dat waarderen we!
Superleuk dat je door het Perfecte Plaatje met fotografie bent begonnen. Hele mooie camera, waar je nog lang mee vooruit kan. Veel plezier met het volgen van de cursussen!
Als je dan al even aan het oriënteren bent is het natuurlijk super om uiteindelijk een keuze te maken. Fijn dat je dat bij ons hebt gedaan en je goed geholpen hebt gevoeld. Daar streven we naar!
Hopelijk hebben we je daarmee kunne helpen bij het maken van jouw keuze. Veel plezier met jouw nieuwe camera!
Bedankt. Voor ieder wat wils!
Slim om je oude lenzen in te ruilen na je overstap. Hopelijk heb je er veel plezier van!
Always happy to read that you had a good customer journey. The review isn't required for the 5 year warranty, but appreciated.