Kamera-express.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.

Kamera-express.nl stelt zich voor

Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.

Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,1

WenBPhotography 13-11-2024

10,0
3 november naar de kamera-express winkel in Rotterdam geweest, met een beetje een idee met wat ik wilde maar vooral om informatie te krijgen wat het beste bij mijn wensen zou passen. Ik ben echt super geholpen, de meneer achter de kassa heeft mij verschillende lenzen laten proberen en ik was al gauw verliefd op de 50mm lens en dat is mijn keuze geworden. ik heb het volgende aangeschaft : Canon RF 50mm F/1.8 STM - Hoya 43mm UV Prime-XS - Canon ES-65B zonnekap, zo heb ik de hele set compleet en kon ik er gelijk mee aan de slag! Ik wil snel weer terug komen want er staat nog een lens op mijn verlanglijstje!

De Maeyer 13-11-2024

10,0
Zeer professionele raadgevingen, begrijpen heel goed wat uw wensen zijn. Duwen u niet in bepaalde richting

LudoVdr 12-11-2024

Zeer vlotte en professionele bediening in de winkel.
Kreeg een degelijke uitleg over de eigenschappen van het toestel waardoor ik een goede keuze kon maken en de aankoop kon afsluiten met een tevreden gevoel.

Ruben 12-11-2024

10,0
Ik kocht vorige week na deskundig professioneel advies een Sony a7R V bij Kamera-express Gent, heel tevreden over mijn toestel en het professionalisme van de verkopers.

YVR 12-11-2024

10,0
Simpelweg subliem hoe vlot alles verlopen is van het reserveren online tot de afhaling in de winkel.
Er werd mij direct verteld dat de persoon in kwestie haar eerste dag was en nog in opleiding was, wat voor mij helemaal geen probleem was.

Camera niet geleverd 11-11-2024

1,0
Helaas vdw een camera van €800 besteld. Deze stond op voorraad en na bellen kom ik erachter dat deze niet meer op voorraad blijkt. Geen mail hierover ontvangen niks.. Nu mag ik 4 maanden wachten of de bestelling annuleren. Klantenservice heeft ook niet met mij naar een oplossing kunnen kijken. Jammer dat ik voor zo een dure camera zo een slechte service krijg. Voortaan bestel ik ergens anders..
facebook-8 12-11-2024 Officiële reactie

Bedankt voor je review, wat jammer om te lezen dat de camera niet meer op voorraad was. Soms gaan onze voorraden zo snel dat we weer moeten wachten op een nieuwe levering, zeker als de camera ontzettend populair is. Helaas hebben we niet altijd een goed alternatief. Sorry hiervoor.

Willem 11-11-2024

10,0
Ik bestelde Zoom SPH-2n Accessory Pack en ik kreeg ze thuisbezorgd. Het was een compleet pakket, zoals anderen die ook aanboden, maar op de site van Kamera Express stonden er op de foto nog een kleine standaard en houder bij,(Waarschijnlijk oude samenstelling van het pakket), daarom had ik het bij hen besteld.
Toen ik ze daarover benaderde waren ze heel meegaand en kreeg ik die 2 onderdelen alsnog (separaat!) toegestuurd.
Wat een service!

Edwin 11-11-2024

10,0
"Mijn ervaring bij Kamera Express was fantastisch! De winkel heeft een prettige sfeer en straalt professionaliteit uit. Het personeel is niet alleen erg vriendelijk, maar ook geduldig en goed geïnformeerd. Ze namen uitgebreid de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven oprecht advies, wat me echt heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. Het is duidelijk dat ze begrijpen dat het hier om serieuze aankopen gaat. Daarnaast hebben ze vaak aantrekkelijke aanbiedingen en acties, wat het extra leuk maakt om hier te shoppen. Ik kan Kamera Express absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten en deskundig advies!"

Edwin 11-11-2024

facebook-8 12-11-2024 Officiële reactie

Wat ontzettend fijn om te lezen, heel erg bedankt voor je mooie compliment!

Mvr. Peters 11-11-2024

10,0
Ik ben echt ontzettend tevreden over de klantenservice van Kamera Express. Ik had een probleem met mijn sony rx100 iii, en was bezorgd dat het een ingewikkeld proces zou worden om het op te lossen. Maar vanaf het eerste contactmoment ben ik perfect geholpen!

Het contact met de klantenservice was direct, vriendelijk, en heel professioneel. De medewerker luisterde geduldig naar mijn verhaal, vroeg gerichte vragen om het probleem goed te begrijpen, en gaf me meteen heldere informatie over de mogelijkheden. Wat ik echt waardeerde, was dat ze me niet zomaar van een standaard antwoord voorzagen, maar écht meedachten om een oplossing te vinden die het beste bij mijn situatie paste.

Uiteindelijk heb ik er niet voor gekozen om mijn camera te laten maken omdat de kosten te hoog op zouden lopen maar ben ik wel supergoed geholpen om een alternatief toestel te vinden! Het is duidelijk dat de klanttevredenheid bij Kamera Express op nummer één staat!

De 3 jaar garantie op je toestel is ook een hele fijne service. Hierdoor weet ik dat ik lang van mijn toestel kan genieten!
Ik ben echt 100% tevreden en raad iedereen aan om hier hun foto- en videoapparatuur te kopen. Topservice van een bedrijf dat staat voor zijn klanten!

Bart 11-11-2024

grote winkel en verstand van zaken!
facebook-8 11-11-2024 Officiële reactie

Bedankt voor je mooie compliment!

Marja B. 10-11-2024

10,0
Mooie winkel met een groot assortiment. De goed geïnformeerde medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en denken mee met de klanten. De tafel met stoelen en drankjes is ook zeer fijn als je net als ik even op je bestelling moet wachten. De sfeer in de winkel is in zijn geheel top; ik kan wat dat betreft ook geen vergelijkbare winkel bedenken.

Banthe 10-11-2024

10,0
Op website ging ik op zoek naar welke nieuwe camera voor mij het best aansloot. Ik kon via de website snel mijn weg vinden naar het juiste toestel. Ik bestelde een lens via leasing. Binnen de 2 dagen was dit volledig in orde en kon ik de lens afhalen. Alles heel snel en duidelijk verlopen. In de winkel kocht ik dan ook de camera die ik gezien had. Heel goede en duidelijke uitleg, daarnaast ook vlotte service wat betreft verzekering. Ik ben heel blij met m’n aankoop!

Bart 10-11-2024

Ik bsn afgelopen week twee keer goed geholpen, zowel met als zonder aankoop. Het personeel denkt met je mee en zoekt naar een passende oplossing bij je wensen. Personeel kijkt ook naar de kwaliteit van materialen en poetst moeiteloos even de boel op als het nodig mocht blijken. Ik kom zeker terug voor meer advies en hulp!
facebook-8 11-11-2024 Officiële reactie

Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent Bart, we nemen graag de tijd voor iedere klant. Bedankt voor je mooie review.

top aparaat 10-11-2024

10,0
Ik ben zeer tevreden over kamera express in breda, ben heel erg goed geholpen door een colega ze nam echt de tijd voor mij,
terwijl het best wel druk was in de winkel.
dat vind ik als klant heel er fijn.

Joost 10-11-2024

Erg fijn om naast een online webwinkel met ruim assortiment ook een fysieke winkel in de buurt te hebben voor garantie of advies.

Recent een 2e hands camera gekocht, goed dat dit ook een optie is en het is zeker goed bevallen.
Ongeveer net zo duur als wanneer ik het particulier gekocht zou hebben, maar dan wel volledig transparant over de staat en met garantie.

Marijke 09-11-2024

10,0
De service was fantastisch – je wordt hier niet alleen als klant behandeld, maar ook als een beetje een avonturier die zijn gear goed wil beschermen. Ik kreeg geweldige tips en een glimlach van de medewerkers, en ik had het gevoel dat ik niet alleen iets kocht, maar echt goed geholpen werd. Alle modellen werden uit het magazijn gehaald om te vergelijken en ik kon rustig wachten met een lekker cappuccino.

Nou, ik denk dat ik de enige tas ter wereld heb gevonden die meer luxe heeft dan mijn camera zelf en ben blij dat ik deze winkel heb bezocht! Aanrader!
facebook-8 11-11-2024 Officiële reactie

Wat ontzettend leuk om te lezen hoe jij onze winkel ervaren hebt! Prachtig compliment! Heel erg bedankt hiervoor!

Fred Oosterhuis 09-11-2024

7,0
Ik heb bij Kamera Express de Epson SC P900 fotoprinter gekocht. Ik ben bij de aankoop van deze fijne printer goed geholpen. Ook had ik een set monsterpapieren van Hahnemuhle besteld. Ik kies voor de Hahnemuhle Photo silk Baryta X uit dit pakket. Mooi papier, ik wil dit bij KE bestellen, hebben ze het niet meer in het assortiment. Op zich slordig, maar ik kan volgens de site van KE contact zoeken met een medewerker voor een alternatief. Bij een telefonisch contact wordt mij verteld dat de betreffende medewerker niet weet wat een alternatief zou kunnen zijn, hij weet het ook niet allemaal. Dat is wel een erg teleurstellende ervaring.

Paul Lucas 07-11-2024

Na wat oriëntatie online kwam ik bij Kamera Express filiaal Almelo. Het plan was een nieuwe spiegelreflex body te kopen met nog eventueel een extra lens maar het is de Canon systeem camera geworden met een verloop naar m'n oude lenzen en nog 2 nieuwe RF lenzen die qua bereik mooi op elkaar aansluiten zodat ik hiermee een groot bereik heb. Ook had ik nog interesse in verschillende gebruikte types zoom lenzen dat was geen probleem, we laten ze gewoon hier komen zei de verkoper zodat je ze kan bekijken/proberen. Nu al zin in. Kort samengevat gewoon erg goed geholpen en niks was te veel gevraagd, hier word ik blij van..!
facebook-8 08-11-2024 Officiële reactie

Super bedankt voor je review, Paul. Zijn we heel erg blij mee. Precies om deze reden heeft Kamera Express nog winkels.

Paul Lucas 07-11-2024

Na wat oriëntatie online kwam ik bij Kamera Express filiaal Almelo. Het plan was een nieuwe spiegelreflex body te kopen met nog eventueel een extra lens maar het is de Canon R7 systeem camera geworden met een verloop naar m'n oude lenzen en nog 2 nieuwe RF lenzen die qua bereik mooi op elkaar aansluiten zodat ik hiermee een groot bereik heb. Ook had ik nog interesse in verschillende gebruikte types zoom lenzen dat was geen probleem, we laten ze gewoon hier komen zei de verkoper zodat je ze kan bekijken/proberen. Nu al zin in. Kort samengevat gewoon erg goed geholpen en niks was te veel gevraagd, hier word ik blij van..!

mokl 07-11-2024

1,0
Camera ingeruild en moet vechten om geld gestort te krijgen. Continu van het kastje naar de muur gestuurd en slecht behandeld door helpdesk medewerkers. Account is opgezegd, en zelfs dat ging niet goed . Nooit meer.
facebook-8 08-11-2024 Officiële reactie

Wat ontzettend jammer dat je deze ervaring bij ons hebt gehad. Wil je misschien wat meer info aan ons sturen via reviews@kamera-express.nl zodat we kunnen kijken wat er mis is gegaan en of we nog wat voor je kunnen betekenen?

Ton 07-11-2024

Voor de eerste keer in de winkel geweest en door 2 man keurig en professioneel geholpen.
Nemen echt de moeite om mij aan mijn wensen te voldoen.
Maandag terug dan gaat hij met mijn camera het product uit proberen

Peter 07-11-2024

Deze week opnieuw fotoapparatuur gekocht bij Kamera-express Breda besteld en vervolgens gekocht nadat ik het een-en-ander kon uitproberen. Deze keer een andere medewerkster. Ook nu weer vriendelijk en ter-zaken-kundig!
Een erg fijne zaak die ik kan zeer kan aanbevelen.

Peter 07-11-2024

Een rugzak gekocht bij Kamera- express Breda om mijn fotoapparatuur veilig mee oppad te nemen.
Na een week bleek deze in praktijk toch te klein. Omruilen was geen enkel probleem. Kreeg van de medewerkster opnieuw goede feed-back en opnieuw het aanbod om het artikel uit te proberen.
Maar inmiddels is mij al duidelijk dat het nu goed is. Bedankt voor de fijne service!
facebook-8 08-11-2024 Officiële reactie

Als je op pad bent, is een goeie rugzak is de helft van het plezier in de fotografie! Fijn dat je bij ons een goede hebt gevonden.

Richard 07-11-2024

10,0
Je moet moeite doen om de juiste halogeenlamp van 24 Volt 150 Watt te vinden voor een Zeiss Ikon Perkeo en gevonden .
Werkt weer super
facebook-8 07-11-2024 Officiële reactie

Wat fijn dat je de juiste halogeenlamp hebt gevonden voor je Zeiss Ikon Perkeo! Mooi om te lezen dat alles weer super werkt. Veel plezier met je camera! 😊💡📸

Toon meer reviews