EP.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Deze score is gebaseerd op 1816 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

birgit 02-10-2024

Koelvriescombinatie besteld via de website.
Keurig op de aangegeven tijd bezorgd en geïnstalleerd door vriendelijke en nette bezorgers.
EP is wel duurder, twijfelde daardoor of ik niet beter bij grote winkel kon bestellen, maar tóch gekozen voor EP.
Service is ook belangrijk.
Goede keuze geweest, volgende keer koop ik daar weer.

J vink 01-10-2024

10,0
Altijd een goed advies en een zeer goede service. Als er iets stuk is, proberen ze je altijd zo snel mogelijk te helpen,

H. Kwint 30-09-2024

Uiterst vriendelijk en deskundige medewerker. Mooie overzichtelijke winkel. Wij hebben al meerdere artikelen in de loop der jaren gekocht.

Dirk 30-09-2024

Kundig, vriendelijk en correct. Fijn dat er wordt meegedacht, en levering netjes en op tijd!

Valentijn 30-09-2024

duidelijke website.
ruime keuze
je kan duidelijk aangeven wanneer je bestelling gebracht gaat worden
gespreid betalen is ook mogelijk

Michael ijpma 30-09-2024

7,0
Helaas klopte de levertijd niet die aangegeven werdt op de site (1tot3 werkdagen) achter aan gebeld en werd goed en vriendelijk geholpen en was het al snel duidelijk dat het een foutje was op de site.
Ondanks dat een super service en werdt de koelkast netjes geleverd

Alaeddine 30-09-2024

10,0
Ik ben zeer goed geholpen, goede service. Vriendelijke medewerkers en ze staan je altijd te woord als je iets nodig hebt. Ik raad je zeer zeker aan te bestellen bij Ep boelaars

Denise 30-09-2024

10,0
Na een mindere start omdat artikel wat ik besteld had niet leverbaar was heb ik nu een fantastisch alternatief gekregen die ook nog dezelfde dag geleverd is . Altijd hele goede service bij EP

JvDraaier 29-09-2024

Goede website, goede aanbiedingen en goede service. Het enige jammere is dat de status van mijn bestelling niet heel goed te volgen was maar een mailtje daarover werd gelukkig snel beantwoord en product geleverd zoals verwacht. Was een SUPER aanbieding en ook nog eens een SUPER product. Erg blij met onze nieuwe steelstofzuiger van AEG (5000 series), onze gewone oude gewone stofzuiger krijgt een ere plekje op de zolder :D

Baldjo 29-09-2024

Verkoper kwam persoonlijk de wasmachine een dag eerder brengen en gaf instructie hoe hem in bedrijf te stellen. Das van der Steen elektro. Klasse!

Hooft 29-09-2024

Ik heb gekozen voor deze winkel omdat ze mijn product op voorraad hadden. De webshop goede referenties heeft. Het product kon al de volgende dag geleverd worden.

Sven 29-09-2024

10,0
Ik heb gekeken op internet voor beste prijs, en ik kwam bij EP Beerepoot als beste eruit.
Vriendelijke medewerkers, en uitstekend geholpen telefonisch

Marieke 29-09-2024

3,0
Rampzalige communicatie. Moest na de bevestigingsmail steeds zelf bellen om erachter te komen of er geleverd zou worden en wanneer. In eerste instantie werd gezegd dat mijn bestelling niet op voorraad zou zijn. Raar dat ik daar dan niet over wordt gebeld. Toen was die er toch en zou waarschijnlijk op x datum geleverd worden. Op de dag zelf nog moeten bellen of tie inderdaad die dag geleverd zou worden omdat ik maar niks hoorde (geen verzendbevestiging o.i.d.).
Lever moment zou in overleg worden bepaald stond in die eerste en enige bevestigingsmail. Niet dus. Er zou geleverd worden in een tijdvak dat ik deels niet thuis zou zijn. Er is mij telefonisch 2 x toegezegd dat de bezorgers een half uur van tevoren zouden bellen. En hoewel dat duidelijk op hun leverbon stond, hebben ze dat niet gedaan. Slechte communicatie over all.
Als klap op de vuurpijl is de koelkast met een deuk in de zijkant van de deur geleverd. Een week geleden al melding van gemaakt, maar u raadt het al: ook daar wordt niet op gereageerd.

skidored 28-09-2024

Snelle levering en een voordelige aankoop. De bezorging van het product was conform de aangekondigde datum.

Rob Terhaag 28-09-2024

10,0
Heel tevreden met mijn nieuwe vaatwasser, die ik besteld had was niet op voorraad. Een medewerker belde mij hierop terug met
de vraag of ik een zelfde type wilde hebben alleen in het wit voor de zelfde prijs terwijl deze eigenlijk 20 euro was.
Ben daarom zeer tevreden over de service en de vriendelijkheid van de medewerker.
Ik zal deze ook zeker aanraden bij mij familie/vrienden.
Echt top, dank je wel.

Martien 28-09-2024

Warmtepompdroger gekocht. Zeer concurrerende prijs. Zou op voorraad zijn en na 3 dagen geleverd worden. Na bestelling telefoontje dat hij toch niet op voorraad was en dat de levering ongeveer 3 weken vertraagd zou zijn. Ben akkoord gegaan. Een week later bericht dat hij beschikbaar was en de droger werd daarna netjes door een keurige en behulpzame bezorger geleverd. Droger nog niet in gebruik genomen. Al bij al, jammer van de verkeerde melding omtrent voorraad, alles netjes opgelost. Heb positieve indruk van EP aan overgehouden.

Barla Food 28-09-2024

Uitstekende service en topkwaliteit!**

Ik heb onlangs een nieuwe wasmachine gekocht bij EP Electronics en ik ben zeer tevreden over de hele ervaring. Het bestelproces op de website was snel en eenvoudig, en ik kon gemakkelijk de juiste wasmachine vinden dankzij de duidelijke productbeschrijvingen en handige filters.

De levering verliep vlekkeloos. De bezorgers kwamen keurig op tijd en installeerden de wasmachine professioneel. Ze namen zelfs mijn oude machine mee, wat erg handig was. De wasmachine zelf is van topkwaliteit en werkt perfect. Hij is stil, zuinig, en levert uitstekende wasresultaten. Wat ik vooral waardeer, is de ruime keuze aan merken en modellen die EP Electronics aanbiedt, waardoor ik precies het apparaat kon kiezen dat bij mijn wensen en budget past.

Kortom, ik kan EP Electronics van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare winkel met goede service en producten van hoge kwaliteit.

Laura 28-09-2024

10,0
Snelle service dezelfde avond al telefonisch contact voor afstemming tot levering. Product is prima.

Jan de Gruijter 28-09-2024

10,0
ik heb hier een laptop gekocht.
ik kan iedereen de winkel aanraden
er is eigenlijk 1 nadeel; ze versturen met dpd en die laten je pakketje op de meest vreemde plekken achter de mijne vond ik in de groene kliko

Tanja rinkens 28-09-2024

10,0
Wat heb je als mens nodig , EP ,VERDER ZOEKEN HEEFT GEEN DOEL ,JE KOMT STEEDS WEER UIT BIJ EP !!!

Annelies 28-09-2024

Ik heb een wasmachine besteld bij EP. Deze is vlot en netjes afgeleverd en gemonteerd. Voor en na de aankoop had ik een aantal vragen. Via de telefoon en mail ben ik prima geholpen. Het bestellen ging heel makkelijk, de website is compleet met alle informatie die je nodig hebt. Ook fijn dat er extra service (montage) meteen geregeld kon worden bij het bestelproces.

Rene 27-09-2024

ik ben hier goed geholpen, een eerlijk advies en fatsoenlijke prijzen. Zal hier zeker nog een keer komen.

Paul 27-09-2024

10,0
Zeer netjes te woord gestaan aan de telefoon over een vraag over de gekochte televisie!

Tanja rinkens 27-09-2024

10,0
Service gericht ,klantvriendelijk ,denkt met uw mee , levering optimal snel , daar waar je nog het gevoel krijg , KLANT IS KONING

Michel 27-09-2024

10,0
Het bestellen van een nieuwe wasmachine Beko ging vrij gemakkelijk op de site. Wij werden al snel gebeld voor een bezorgafspraak. De bezorgers waren super vriendelijk en namen de tijd om alles uit te leggen. Ik hoop dat deze wasmachine langer meegaat dan de Samsung wasmachine die wij hadden. Niet bij deze winkel gekocht overigens. EP Beerepoot tot nu toe helemaal top.

Toon meer reviews