EP.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Deze score is gebaseerd op 1816 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Kenneth 23-10-2024

10,0
We zochten naar een Dyson v15 submarine stofzuiger en kwamen erachter dat bij Dyson de aanbieding was verlopen en niet bij E.P.
Gelijk besteld en de levering via DHL is ook soepel verlopen. Pakket in goede staat ontvangen. Kortom topservice.

a flipsen 22-10-2024

ik heb deze winkel gevonden via internet en aanbiedingen die ze hebben daar.
we zijn netjes en correct geholpen.
snellen levering van het produkt.
dus wij zijn zeer tevreden.

Amy 22-10-2024

Top service!

P. de Vos 22-10-2024

Keurige zaak! Goed advies én... op voorraad.

ep molendijk 22-10-2024

10,0
wat wordt je hier goed geholpen en niets is te veel voor ze erg blij met hun

Veenema 21-10-2024

Vanwege de goede services en klant vriendelijkheid zijn wij bij EP vd Molen. Goede uitleg van hoe het een en ander werkt in de winkel en later ook bij het instaleren van het product.

Mary 21-10-2024

Site is alles snel duidelijk en eerlijk levering is snel en correct vriendelijk bezorger bracht vaatwasser achterom prijzen zijn ook correct

Brenda 21-10-2024

10,0
Nog nooit iets bij EP besteld, dus het was even afwachten, maar het ging helemaal goed.
Makkelijk te bestellen, snel bezorgd.
Ook het koffiezetapparaat en melkopschuimer zien er goed uit en werken top.
We zijn tevreden.

Linda 21-10-2024

Goede service, erg behulpzaam, vriendelijk, een hele fijne winkel om je elektronica of witgoed te kopen.

JanJ 20-10-2024

10,0
Als je gewoon goede service verleend kom je terug. Ook al zit er wat tijd tussen en kun voor hetzelfde geld (of zelfs nog iets minder) elders terecht, dan nog gun je hun de verkoop. Je weet gewoon dat je goed zit.

Ad Broos 20-10-2024

10,0
Wasmachine besteld, dag van levering kunnen aangeven op de website. Na het bestellen werd er gebeld om de leverdatum te bevestigen en om een tijd af te spreken. Levering, communicatie en service een dikke 10!

Luuk 20-10-2024

10,0
Fijne winkel, zit vlakbij en wordt netjes bezorgd

JOHAN 19-10-2024

KOM AL JAREN IN DEZE SHOP. GOEDE PRIJSKWALITEIT MET GOEDE SERVICE EN KENNIS.

ajpm. Ellerkamp 18-10-2024

10,0
Mooie, overzichtelijke showroom, goede, deskundige bediening.
Levering volgens afspraak.

Hans 18-10-2024

10,0
In de avond een koelkast besteld, volgende dag rond 13:00 uur afgeleverd! Helemaal top!

Mark Heyn 17-10-2024

Mooie winkel in Hoorn. Goed geadviseerd ivm aanschaf receiver

A 17-10-2024

goed product snelle levering

Yvonne 17-10-2024

De beste witgoed etc. Winkel in de regio. Zeer klantvriendelijk en top service.

Nick 17-10-2024

10,0
Vriendelijke, vakkundige hulp. Doen wat is afgesproken. Schappelijke prijzen.

Sjoerd Moët 16-10-2024

10,0
Ik was op zoek naar een droger en kwam uit bij EP Rickelman in Best. Eerst had ik telefonisch contact opgenomen en al mijn vragen werden vriendelijk beantwoord. Later in de winkel was de service ook perfect.

Marco Brands 16-10-2024

10,0
Super goeie en mooie ervaring met EP.
Goeie service en snelle reacties en denken op een fijne manier met je mee. Onze familie koopt al jaren bij de vestiging in Hoorn en ook mijn ervaring is top. Een bedrijf wat je nog helpt op een vakkundige wijze. Je komt ze niet veel meer tegen.

Mike Schimmelpenningh 16-10-2024

7,0
Het zou de volgende dag geleverd worden, dit werd 2 dagen later.
Droger is inmiddels binnen en werkt goed.

Niels 16-10-2024

Ik heb mijn AEG wasdroger besteld op de website van ep.nl. Ik vind de EP website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
Na de bestelling heb ik de factuur gekregen in mijn mailbox waardoor ik gemakkelijk aan de actie voor een waardebon kon meedoen.
Op dezelfde dag als de bestelling heeft de bezorger contact met mij gezocht over de datum en tijdstip van levering, daar hou ik van.
De droger is vervolgens op de afgesproken dag in mijn huis afgeleverd, en de bezorger was behulpzaam.
Kortom, een tevreden klant!

Mierlo van 16-10-2024

Ruime keuze uit apparatuur

Sandra 15-10-2024

Klant gericht, persoonlijk contact.
Bestelling was nog niet binnen en ik werd binnen een paar dagen hier over telefonisch op de hoogte van gebracht. Zeer attent

Toon meer reviews