Deze score is gebaseerd op 1816 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.
EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.
Geachte mevrouw,
Hartelijk dank voor uw bericht. Door de vele online bestellingen zijn helaas veel leveringen vertraagd, hierover is ook melding gedaan op onze webshop.
Wij zijn hierbij wel afhankelijk van welke bezorgdienst dan ook. Gelet op de drukte doen wij er alles aan om u tijdig te informeren maar helaas is dat door die drukte niet altijd mogelijk.
Hierdoor wil het wel eens helpen als u als consument belt met de vervoerder. Dit om het proces te versnellen.
Maar het is fijn om te horen, dat het pakket ondanks de vertraging vandaag bij u wordt afgeleverd.
Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Helaas zijn wij in deze afhankelijk van de informatie die wij krijgen van onze leveranciers,
Daarin kan het soms voorkomen dat wij niet altijd de correcte informatie hebben omtrent voorraden en bezorgmomenten van het product.
In uw geval is het annuleren van de order helaas niet zorgvuldig verwerkt door de leverancier, waarna hij alsnog is afgestuurd.
Ondanks eerdere berichtgeving van onze kant.
Geachte heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. Ik ga ervan uit dat dit een winkel levering was, ik adviseer u alsnog contact op te nemen met de leverende EP:Ondernemer. Uw order staat niet in ons landelijk systeem, vandaar dat ik dit toch alsnog adviseer!