Deze score is gebaseerd op 1816 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.
EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.
Geachte heer de Jong,
Hartelijk dank voor uw feedback. Uw levering van de televisie is gedaan door een van onze EP:Winkels. Heeft u ook daar eventueel contact meegezocht? Dat kunt u altijd doen om duidelijkheid te krijgen. U kunt alsnog even met EP:Beerepoot contact zoeken om uw ervaring te delen.
Met vriendelijke groet
Geachte heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het leveren op bijvoorbeeld een verdieping heeft altijd twee man nodig, dat kost geld. Veel bedrijven calculeren dat bedrag al in het product, wij geven standaard gratis drempellevering [tot de eerste voordeur] en op verdieping kost dat inderdaad 29,95. Daarvoor zit wel meer bij dan alleen boven brengen, men checkt het apparaat, sluit het aan, geeft u een demo oa.
Natuurlijk kijk ik graag nog een en ander voor u na, wilt u zo vriendelijk zijn om een mail te sturen [klantenservice@ep.nl] met uw postcode en/of ordernummer, dan zoek ik het alsnog even na.
Met vriendelijke groet,
Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Ik begrijp dat uw levering is gedaan door een EP:winkel. Heeft u hen een mail gestuurd, want op klantenservice@ep.nl heb ik geen mail van u ontvangen. Mag ik u vriendelijk verzoeken dit alsnog te doen met uw gegevens, dan kan ik u verder helpen.
Met vriendelijke groet,