EP.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Deze score is gebaseerd op 1816 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Janj 05-11-2024

10,0
Top winkel. Vriendelijk, behulpzaam en, meest belangrijk: tijd voor jou en mij als klant.

Bart 05-11-2024

10,0
goed product, snelle levering!

Gerard Louter 04-11-2024

Prima winkel ,uitstekend geholpen, zeer goede monteur. Koel-vrieskast ingebouwd in keuken.perfect geregeld

HG van Dam 04-11-2024

Keurige winkel groot assortiment vriendelijk en kundig geholpen

Kerst 04-11-2024

Via de webwinkel van EP:Beerepoot wilde ik een ontvochtiger kopen. Deze was tijdelijk uitverkocht. Even gebeld met de winkel, werd vriendelijk te woord gestaan en zij konden hem voor mij bestellen.
Na een paar dagen kwam er al een berichtje dat ik hem kon ophalen.
Dus vriendelijk personeel en snelle levering.

Jeffrey Bollen 04-11-2024

Communicatie was goed, snelle levering op afgesproken tijdstip, bezorger bracht pakket tot in de keuken, zeer te spreken

H vd Berg 03-11-2024

Prima webshop, snelle reactie over de te leveren wasdroger. Ruimte voor verbetering blijft er altijd zo zou het mooi zijn geweest wanneer de bezorger eerder of later komt dit via een sms service bericht laat weten. Maar het termijn venster van een paar uur is al heel netjes. Ze maken gebruik van een externe partner in bezorging dus daar moeten ze nog een keer mee om de tafel.

Sascha 03-11-2024

10,0
Super service en veel informatie verkregen, het zijn echte productspecialisten daar in EP-Enter die de koper in de juiste richting stuurd.

Marielle 03-11-2024

Overzichtelijke site, goede uitleg over producten, na bestelling snel gebeld om bezorgdatum af te spreken, snel en keurig bezorgd

Peter 03-11-2024

6,0
Een zesje omdat ik vind dat de site van jullie niet goed werkt.
Bij bestellen wilde ik een winkel aanvinken in mijn buurt en dat ging niet goed., omdat mijn product daar niet op voorraad was ging het systeem door naar het magazijn in Vianen uit te komen.
Nu is het een levering geworden met een bodedienst wat dus niet mijn bedoeling wad

Kuipers 03-11-2024

Gebruiksvriendelijk warmtepompdroger.
Super snel geleverd
Ochtend Besteld en de zelfde dag nog geleverd
Top service

Kees 03-11-2024

Hartstikke fijne zaak. Ik was toevallig in de buurt en dacht ik loop even binnen om een blender aan te schaffen, die ik eerder in de webshop al had uitgezocht. Degene die ik wilde was niet in de winkel aanwezig, maar kon gewoon besteld en (binnen een dag) thuisbezorgd worden. Ik heb in de zaak gelijk nog even advies en vertrouwen kunnen inwinnen; super handig!

Ik waardeer het persoonlijk contact in de winkel, i.c.m. de moderne webshop. Bij EP krijg je service en kennis, bovenop een scherpe prijs. Van groot belang voor het dorp, dus ik raad iedereen aan om hun electronica hier te halen.

Shan 02-11-2024

Top communicatie.
Fijne wasmachine en op afgesproken tijd geleverd.

Gert309 02-11-2024

Wel kreeg een verkeerde kleur wasmachine deze ging terug volgende dag de goede kleur en de installatie kosten kreeg ik terug dus prima opgelost en zeer tevreden met de aanschaf

Leyla 02-11-2024

10,0
levering perfect. het product is geweldig. Ik zal opnieuw een ander product bestellen. Ik was erg tevreden. Hartelijk dank.

Krzysztof Druzinski 31-10-2024

10,0
the dryer is amazing. this is my first one and I was afraid before buying it. a lot of people say that clothes shrink or clothes are still wet. this is not true. one drying is only 1kwh. it is very quiet, fast and energy efficient. it looks very modern. delivery was very fast. I recommend!

Marjo 31-10-2024

EP Bergmans te Zeeland heeft ons goed advies gegeven bij het maken van een keuze voor een vaatwasser. Snelle bezorging en goed geïnstalleerd. Wij zijn heel blij met onze vaatwasser!

Christiaan 30-10-2024

5,0
Ik heb via de webshop een smart TV gekocht en zou de volgende dag bezorgt worden. De interne communicatie verliep niet goed bij EP Mensonides in Harlingen, daardoor stond de bezorger al bij mij voor de deur met de TV terwijl ik net had afgesproken met de planning dat de bezorging 2 uren later zou plaats vinden. De eerste bezorger begon te dreigen dat hij de TV niet weer dezelfde dag zou willen bezorgen en wilde hem achter huis buiten neer zetten. Op aandringen van mij heeft hij hem weer mee genomen en is de TV later op de dag door een ander toch afgeleverd. Alles maakte op mij niet echt een goede indruk.

Ineke 29-10-2024

Altijd vriendelijk en deskundig personeel

Peter 29-10-2024

10,0
Ik heb een hp printer gekocht omdat de prijs prettig was. Bij EP was deze aanmerkelijk goedkoper dan bij de concurrentie. Binnen 24 uur had ik de printer in huis, en hij bevalt prima

Eric van Schipstal 29-10-2024

De stofzuiger die ik zocht werd snel geleverd. Ik informeerde of een parketmondstuk van een ander type erop paste en men bevestigde dit. Later bleek dat dit niet kon, maar men leverde mij toch gratis het passende zuigmondstuk. Dit noem ik met de klant meedenken. Een prima service! Compliment.

Kuipers 29-10-2024

Super snelle levering
Ochtend besteld en smiddags al thuis bezorgd.
Top service

Marco 29-10-2024

Hele goede service.
En jullie hebben me erg blij gemaakt met mn Miele koffiemachine.

Chantal 29-10-2024

Met de winkel niet veel te maken gehad. We hebben online een vaatwasser gekocht, deze is snel bezorgd en vakkundig geïnstalleerd door twee vriendelijke heren. Ze hebben de oude vaatwasser en het verpakkingsmateriaal zoals afgesproken meegenomen.
Goede service!

Paul 29-10-2024

Fijne winkel. Vriendelijk en goed advies. Bezorgd op afgesproken tijd.

Toon meer reviews