MediaMarkt.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over MediaMarkt.nl.

MediaMarkt.nl stelt zich voor

MediaMarkt is, met ruim 800 winkels in 16 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. Dit succes zetten wij online door. Bij MediaMarkt Online kunt u gemakklijk, snel en veilig producten bestellen. Deze bezorgen wij bij u thuis of op kantoor. Uiteraard kunt u uw aankoop ook kosteloos afhalen in een van onze winkels.

Deze score is gebaseerd op 970 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

7,9

Pascal 28-10-2024

10,0
Vandaag een Philips airfryer 3000 serie Dual Basket gekocht en een mooie DeLonghi Magnifica Evo koffiezetapparaat.
We werden onwijs goed geïnformeerd en er word ook heel goed met je mee gedacht.
Want ik wilde eerst een duurdere koffiezetapparaat kopen, met 20 verschillende manieren van kofcie, maar na mijn wensen zei ze, maar dan kan je beter deze aanschaffen, gewoon op een eerlijke manier en daar houd ik van.
Ook kregen we er een leuk cadeautje bij, voor de koffiezetapparaat, onze eerste zakje koffiebonen.
Onwijs klantvriendelijk noem ik dat.
Ook goed geïnformeerd over het schoonhouden van de nieuwe airfryer en koffiezetapparaat en welke middelen en spullen daarvoor nodig zijn.

-Klantvriendelijk
-Professioneel
-Nemen de tijd voor je
-Eerlijk en Meedenkend

Nogmaals onwijs bedankt, Mediamarkt Nijmegen, winkelcentrum Dukenburg.

Vriendelijke groet,
Pascal.

Ra 28-10-2024

Mediamarkt staat bekend om hun snelle levering en hun goeden kwaliteit Mediamarkt heeft altijd de beste vooraard van games elektronica en andere technische dingen ik heb black ops 6 gehaald en de levering was super snel en de prijs kwaliteit verhouding was helemaal top 10/10 zou het zo weer doen.

Monique 28-10-2024

1,0
Voor mijn verjaardag een ladyshave gekregen maar wilde graag een andere. Ongeopende verpakking en bon mee om retour te regelen. Echter de verkoper opend de verpakking en meld meteen "haren" te zien en water van het afspoelen (nog voor hij het apparaat uit de verpakking had). Hij kon mij deze haren en het water niet laten zien maar toch hield hij vol... ding was gebruikt! Geen enkele oplossing mogelijk. Voel me als oplichter behandeld en totaal niet serieus genomen. Mij was al verteld dat deze zaak prima is als alles goed gaat, maar bij problemen of een service vraag doen ze niets.

Rob 28-10-2024

1,0
Bestel vanochtend een steelstofzuiger (miele), met de keuze om hem in de winkel Rotterdam centrum op te halen. Ze laten alleen winkel zien die hem ook op voorraad heeft. Ophalen kan vanaf 12:30 uur.
Ik ben rond 13:00 uur in de winkel en al ik de e-mail erbij pak zie ik een mail net voor 13:00 uur dat de order in zijn geheel geannuleerd, dus ook geen andere optie gegeven hoe ik het wel in bezit kan krijgen! Kortom veel tijd gekost, 0,0% service, ook dame aan service balie bood niet aan hoe ik de stofzuiger wel in bezit kon krijgen. Denk dat ik met deze service niet vaker meer naar de mediamarkt ga!

Georges 28-10-2024

Was makkelijk om te bestellen en duidelijke stappen

Henk 28-10-2024

10,0
Mooie webpagina, snel te vinden wat ik zocht.
Goede en nette afhandeling.

Lucy van der Jagt 28-10-2024

10,0
Mediamarkt is super. Bizar groot aanbod, geweldige deal op de airfryer. Dit jaar ook voor mij en mn vriendin koptelefoons besteld.

Dominika 28-10-2024

10,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat er aantrekkelijke dingen zijn tegen aantrekkelijke prijzen. Ik zal daar altijd vinden wat ik zoek. Vandaag kocht ik de stofzuiger waar ik van droomde. Ik raad aan om in Media Markt-winkels te winkelen.

Mees 28-10-2024

10,0
Altijd snel en gemakkelijk, online en in de winkel, helemaal tevreden.

Sevda 28-10-2024

Ik haal altijd hier mijn electronica en games etc.
Alles klopt 9 van 10 keer en als er toch wat fout was zijn er fijne medewerkers die goede service bieden.

Herman 28-10-2024

4,0
Bestellen was een drama, ik heb al jaren een account, ontvang de reclame meldingen per E-mail, maar bij het bestellen wilde mijn wachtwoord niet. Vervolgens heb ik in totaal 3 x geprobeerd om mijn wachtwoord te wijzigen, maar ik krijg gewoon geen reactie.
Uiteindelijk een nieuwe account aangemaakt (ik snap niet hoe dat kan op hetzelfde email adres) en de bestelling afgerond.
Voor de bezorging heb ik gekozen voor het adres van mijn werk, ik weet zeker dat het er goed in stond, maar op de bevestiging die ik per mail ontving, staat het afleveradres weer op mijn thuis adres???
Vervolgens een bericht naar de klantenservice dat ik mijn bestelling echt op mijn werkadres wil, krijg ik antwoord dat ze over 3 dagen gaan antwoorden. Dat hoeft dus niet meer

Hanny 28-10-2024

2,0
Naar Mediamarkt voor een nieuwe smartphone. Dat was een grote vergissing. Ik had online al gekeken wat er was en wat ik kon kopen eventueel.
Bij de verkoper in Amersfoort aangekomen aangegeven welke ik dacht...affijn die werd gepakt en hoppa klaar. Geen enkele uitleg of wat dan ook wat een hork van een verkoper ( zo zou ik hem niet eens noemen..
Nooit meer daar naar toe.
Ook geen mail ontvangen om een review te geven...

Beau 28-10-2024

10,0
Wij hebben gekozen voor de mediamarkt Beverwijk, dit omdat het dichtbij onze woonplaats is en zij vaak een vrij ruim assortiment hebben! Na een miscommunicatie met een van de medewerkers omtrent een korting en een daarop volgend gesprek over het overstappen naar een ander energiecontract voor korting, werden wij geholpen door een hele leuke dame! Ze deed het super leuk, gaf een duidelijke uitleg en heeft ons juist geholpen! Zij verdient een pluimpje achter haar naam!

Veel goedkoper dan andere winkels en prima service.

Rob van der velden 27-10-2024

Ruim assortiment vriendelijk personeel

Fou 27-10-2024

Mijn bestellingen bij de Media Markt worden altijd snel en foutloos afgehandeld. Kon nu weer profiteren van een leuke aanbieding, van PS5 draadloze oordopjes en dat scheelde al gauw 80 euro.

Gewoon een klant 27-10-2024

6,0
In de winkel volgens medewerker niks op voorraad. Ga ik naar buiten, bestel online en kan ik hem na een half uur ophalen.... Schiet mij maar lek

Heleen 27-10-2024

10,0
Vriendelijk personeel er wordt na je geluisterd gewoon tp

Nadine Hubert 27-10-2024

6,0
Wij bestellen graag bij mediamarkt. Altijd goeie acties en met vragen wordt je snel geholpen of is er digitaal een manier om contact te leggen. Dit is erg fijn.

Ook weet je ruim van te voren wanneer de levering komt en wordt er ook duidelijk vermeld dat dit soms kan afwijken.

Nooit problemen gehad met producten van de mediamarkt. Wij gaan nooit naar een andere winkel.

Sebastian 27-10-2024

10,0
professionele service en snelle levering, geweldige winkel

A. 27-10-2024

Fijne acties, leuke prijs daardoor voor een nieuwe gsm. Overzichtelijke website waardoor de bestelling plaatsen prima en prettig verloopt. En ook nog eens een snelle bezorging!

Martin 27-10-2024

Goede service

E vd Esschert 26-10-2024

10,0
Bestelling ging eerst niet goed Ben super online geholpen

Roy Mulder 26-10-2024

10,0
Alles is goed ingedeeld verder kan alles wat je nodig hebt om te kopen.

Claudia 26-10-2024

Snel en overzichtelijk!

niyazi karaca 26-10-2024

Makkelijk en duidelijk shop en goeie prijs

Toon meer reviews