MediaMarkt.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over MediaMarkt.nl.

MediaMarkt.nl stelt zich voor

MediaMarkt is, met ruim 800 winkels in 16 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. Dit succes zetten wij online door. Bij MediaMarkt Online kunt u gemakklijk, snel en veilig producten bestellen. Deze bezorgen wij bij u thuis of op kantoor. Uiteraard kunt u uw aankoop ook kosteloos afhalen in een van onze winkels.

Deze score is gebaseerd op 970 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

7,9

Ayoub 19-09-2024

Het is makkelijk om je items te zoeken en te bestellen waardoor je weer snel door kan met wat je bezig was

Tim jannink 19-09-2024

Levering precies op datum geleverd. Beste prijzen en beste kwaliteit. K ga genieten van mijn bestelling🤩

Tim jannink 19-09-2024

Sarah Kapelanowicz 19-09-2024

10,0
Mediamarkt is altijd netjes met het bezorgen van pakketten. Betrouwbaar. Aardige klanten. De pakketten zijn altijd heel wanneer die aankomen. Super winkel

Jan 18-09-2024

Heldere productomschrijving, snel betalen en correcte afhandeling middels bevestiging via email.

Salober1 18-09-2024

prima website mooie aaanbieding nergens goedkoper jammer dat er geen vestiging bij mij in de buurt is

Mahdi Rahimi 18-09-2024

10,0
It' is a good wenshop with good discounts. The shopping process was quite smooth.

Thymen 18-09-2024

Duidelijke website/app alles te vinden. goed assortiment automatisch adres zoeken werkt erg fijn

Ralf 18-09-2024

Shop is heel goed te benaderen, zeer gebruiksvriendelijk.
Door het gebruik maken van de juiste filters, kom je al snel bij de juiste producten.

Theburningfoxy 18-09-2024

Ik shop bij deze winkel omdat het allemaal duidelijk staat aangegeven en zo nodig een klantenservice bereikbaar is voor verdere vragen ze hebben bijna alles of zo niet alles wat je hartje begeert en heb der vandaag ook een nieuwe laptop besteld want weet gewoon dat die van mediamarkt de beste zijn en ik daar het meeste aan zou hebben

Karel 18-09-2024

Goede prijs kwaliteit verhouding

Joana 17-09-2024

10,0
Everything went super smoothly, since the employee xxxx that helped me was very kind and helpful! :)

Matz 17-09-2024

10,0
Een dikke 10 want heb fc 25 gekocht en geen verzendkosten en het betalen ging soepel

Wesssel 17-09-2024

6,0
De website ziet er netjes uit en de producten plus opties staan overzichtelijk weergegeven. Tijdens het bestellen via de pc is de site twee keer vast gelopen. Een keer kreeg ik bij elke cadeaubon een foutmelding en een keer kon ik niks uit mijn winkelwagentje verwijderen. Uiteindelijk besteld via mijn telefoon, dat werkte perfect.

Wim 16-09-2024

1,0
Geprobeerd een laptop te kopen, Deze was niet op voorraad, maar kon de volgende dag Zondag) thuis geleverd worden. Omdat ik slechte ervaringen heb met de zondag leveringen (Ik woon in een klein Plattelandsdorp) gekozen voor leveren bij dezelfde Mediamarkt vestiging. Kort darna kreeg ik een bevestiging waarbij werd vermeld werd dat deze binnen 1 a 2 dagen verstuurd zou worden. Dit was echter niet in overeenstemming met wat ik met de verkoper heb afgesproken. Nu 2 dagen later is er dus nog steeds geen laptop

Levis 16-09-2024

10,0
Altijd goede deals en toch echt goedkoper dan elders

Pieter n 16-09-2024

Goeie service en als er iets mis is word er ook snel met je mee gekeken echt top

A van der Borden 16-09-2024

10,0
Ik ga altijd naar Media Markt voor TEC spullen.... de beste prijzen voor top kwaliteit'!

Mykyta Riabokon 16-09-2024

10,0
Mediamarkt geeft goeie inruilskorting, wat maakt makkelijker om je nieuwe electronica te betalen.

Ruben Van Den Bosch 16-09-2024

Mediamarkt is altijd snel en goed met communicatie.
Zo ging deze aankoop ook heel soepel

giovanni 15-09-2024

de opties om te laten bezorgen thuis of het online bestellen en kunnen ophalen in de winkel zodat het klaar ligt voor je

Claire 15-09-2024

Super fijne (online) winkel aanrader

Dré 15-09-2024

10,0
Gewoon prima gegaan deze bestelling!
Ook de betaling kwam heel goed voor elkaar!

Florian Koopmans 15-09-2024

Ik heb bijna heel mijn gaming setup van mediamarkt en alles doet het nog even goed als toen ik het net kocht. Dus als ik dingen nodig heb ga ik altijd naar mediamarkt omdat ik daar altijd weet dat ik spullen van goede qualiteit krijg voor een goede prijs

Jon 15-09-2024

The support in the store was great! Free delivery is very nice and the availability of products is great.

Toon meer reviews