Deze score is gebaseerd op 970 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over MediaMarkt.nl.
MediaMarkt is, met ruim 800 winkels in 16 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. Dit succes zetten wij online door. Bij MediaMarkt Online kunt u gemakklijk, snel en veilig producten bestellen. Deze bezorgen wij bij u thuis of op kantoor. Uiteraard kunt u uw aankoop ook kosteloos afhalen in een van onze winkels.
Beste Fred,
Beste James,
Bedankt voor je enthousiaste review.
Beste Trinet Hoefsloot,
Bedankt voor je review.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en winkelpersoneel. Ondanks de coronamaatregelen proberen we iedere dag te zoeken naar de WOW voor jou. Leuk om te lezen dat je dit waardeerd.
We hopen je snel weer welkom te heten.
Beste,
Bedankt voor je enthousiaste review.
Beste Dennis,
Bedankt voor jouw positieve review.
Beste Nanny,
Bedankt voor je review.
Fijn om te lezen dat je zo'n ervaring hebt gehad.
We hopen je snel weer terug te zien in een van onze winkels of op onze website.
Beste Marten,
Bedankt voor je positieve review.
Voor MediaMarkt staat de zorgeloze ervaring van de klanten centraal. Altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt.
We hopen je snel weer te mogen ontvangen.
Beste Waldus,
Beste Ronald Blokhuis,
Super bedankt voor je positieve review.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service ondanks de maatregelingen.
Beste Cor,
Dankjewel voor je review.
Beste J,
Bedankt voor je review.
Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Echter, jammer om te horen dat de afhandeling niet goed verliep. We nemen jouw feedback daarom zeker mee als tip voor de volgende keer.
Dear Adnan,
Thank you for your review. We search for the WOW for you every day. Nice to read that you appreciate this.
We hope to see you again in one of our stores or on our website.
Greetings,
MediaMarket
Beste Postma,
Bedankt voor je review.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons personeel en onze service.
Beste Jos,
Beste Dolunay,
Bedankt voor jouw review, dit helpt om onze service te verbeteren.
Vervelend om te lezen dat je zo'n ervaring hebt gehad. Voor MediaMarkt staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal. Daarom nemen wij jouw feedback mee als tip.
Bedankt voor je review.
Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze winkelpersoneel en onze service. We proberen iedere dag te zoeken naar de WOW voor jou.
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
Bedankt voor je positieve review.
Voor MediaMarkt staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal. Daarom is het leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt.
We hopen je snel weer te mogen zien in een van onze winkels of op onze website.
Beste,
Bedankt voor je review, we proberen elke dag te zoeken naar de WOW voor jou. Leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt.
Beste Stephan,
Bedankt voor je feedback, jouw feedback helpt om onze service te verbeteren.
Vervelend om te horen dat je zo'n ervaring hebt gehad. We streven er naar om een zo goed mogelijke service te bieden aan onze klanten. Daarom nemen wij jouw feedback mee als tip.
Wij hopen het probleem inmiddels is opgelost. Zo niet, wil ik je graag vragen contact met ons op te nemen via de volgende link:https://klantenservice.mediamarkt.nl/
Beste Ciska,
Beste Delorme,
Dear Goslin,
Thank you for leaving your review. It's nice to hear that you're so happy about our service.
Yours Sincerely,
Beste,
Fijn dat je de tijd neemt om jouw feedback te geven.
Beste Danny,
Bedankt voor het delen van jouw review.
Fijn om te lezen dat we jou zo goed hebben kunnen helpen.