MediaMarkt.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over MediaMarkt.nl.

MediaMarkt.nl stelt zich voor

MediaMarkt is, met ruim 800 winkels in 16 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. Dit succes zetten wij online door. Bij MediaMarkt Online kunt u gemakklijk, snel en veilig producten bestellen. Deze bezorgen wij bij u thuis of op kantoor. Uiteraard kunt u uw aankoop ook kosteloos afhalen in een van onze winkels.

Deze score is gebaseerd op 970 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

7,9

sena 13-11-2024

goede prijzen en veel artikkelen

Mike 13-11-2024

10,0
Goed, altijd duidelijk en goede hulp in de winkels.
Ook altijd lage prijzen

Kees 13-11-2024

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding,op de site is alles makkelijk te vinden,webshop is zeer overzichtelijk.ga zo door mediamarkt👍

Marjolein 13-11-2024

10,0
Fijne site om te bestellen, prijs is goedkoopste voor zelfde artikel bij een ander. Ophalen isvook aktijd bprettig!

Noah 12-11-2024

Ik heb voor de MediaMarkt gekozen omdat het een winkel is met veel keuze geen dure prijzen vriendelijke mensen werken er der is altijd wel wat te vinden in deze winkel

Armageddonx7 12-11-2024

10,0
De nieuwste Apple Magic Trackpad met usb-c besteld. Via Klarna geshopt en gebruik gemaakt van later betalen.
Gratis verzending. Account aangemaakt bij Mediamarkt, gsm nummer voor makkelijke koppeling met Klarna.

Kate 12-11-2024

10,0
Mediamarkt heeft een breed aanbod producten en bied naar mijn mening een goede prijs/kwaliteit verhouding. De service is altijd goed en producten worden snel geleverd.

T 12-11-2024

7,0
Top service erg aardige jongeman die me geholpen heeft. Duidelijk en heldere informatie.
Dat ze geen nieuwe iPhone op voorraad hebben vind ik wel minder vandaar een 7.

Leslie 11-11-2024

10,0
enorm assortiment, scherp geprijsd en veel kennis in de winkel en op de site

Ger, Almere 11-11-2024

Leuke aanbieding, fijn dat de ophangbeugel ook vermeld wordt.
Ook fijn dat er een paar reviews bij staan maakt de keus makkelijker.

Koffiemachine 11-11-2024

Goede betrouwbaar shop

Bert van t Land 11-11-2024

Printer had het begeven.
Op internet google ingevuld * printer kopen" .
Uit eindelijk viel mijn oog op de HP ALLINONE 2821a bol.com mediamarkt en nog vele anderen.
Toen zagʻ ik ergens Kieskeurig staan, aangeklikt en ja hoor die bood hem aan voor €44 incl verzend kosten dat was de beste prijs die ik gezien had dus besteld volgende dag al in huis notebene op zondag top dus 👍👍👍👍👍👍

Marcel 11-11-2024

Duidelijke website.snelcgeregeld

Martina Kamerman 10-11-2024

10,0
De gebruiksvriendelijkheid is goed. Ruime keuze.

Gerrit 10-11-2024

Makelijker website.
Product concurrent geprijst.
Goed geïnformeerd over de levering.

Bart 10-11-2024

Was op zoek naar een laptop en had er een paar op t oog. Ook bij mediamarkt. Helaas was deze na een paar dagen niet meer voorradig. Aangezien ik graag een fysieke winkel wil ivm garanties en andere problemen toch even verder gezocht. Hele fijne laptop en niet duur.

Henk 10-11-2024

Snel, makkelijk, overzichtelijk, duidelijk, goede vergelijking mogelijkheid en natuurlijk de gunstige prijs.

Van den Boom 10-11-2024

Goede webshop met makkelijk filter voor het vinden van een geschikte laptop.
Goede prijs-kwaliteit verhouding.

René Gerlsma 10-11-2024

Spulleboel ok, leuke medewerkers, als je aan de beurt bent… maar als het zover is, gaat het prima!
Nu in afwachting van bestelling via website, wat overigens heel vlot verliep en morgen zal ik af kunnen halen: top!

GB 10-11-2024

Lekker snel lekker handig niet te moeilijk alles is makkelijk te vinden helemaal top

Azriel 09-11-2024

10,0
Hele goede kortingen voor elektronica en goede kwaliteit van de producten.

Piet van der kuijl 09-11-2024

Het is gewoon een goed bedrijf en mooie winkel

MD 09-11-2024

10,0
Geweldige producten fantastische medewerkers heel behulpzaam

Maurice 09-11-2024

Zowel medewerker bij aankoop als bij kassa erg behulpzaam! En btw bon zelf maken lukte even niet maar de dame achter de kassa gaf direct aan het wel even voor mij te doen! Super!

Schoonmaakbedrijf Wemmehove 09-11-2024

Goede service leuk winkelpersoneel