MediaMarkt.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over MediaMarkt.nl.

MediaMarkt.nl stelt zich voor

MediaMarkt is, met ruim 800 winkels in 16 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. Dit succes zetten wij online door. Bij MediaMarkt Online kunt u gemakklijk, snel en veilig producten bestellen. Deze bezorgen wij bij u thuis of op kantoor. Uiteraard kunt u uw aankoop ook kosteloos afhalen in een van onze winkels.

Deze score is gebaseerd op 970 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

7,9

Chiara 11-06-2024

6,0
there’s a wide range of products for all budgets but just a few are in the shop and if you order online it takes a while to arrive. It’s overall a very good shop

Emiel 11-06-2024

7,0
Duidelijk en prijsgunstig ten opzichte van andere webshops en hopelijk snelle levering

Ambrose 11-06-2024

Mediamarkt heeft een overzichtelijke en eerlijke webshop. Ook merk ik dat producten goed geprijsd zijn en vaak goedkoper zijn dan andere aanbieders.

S 11-06-2024

Bij mediamarkt ontvang je goede service maar ook heeft mediamarkt een groot aantal verschillende soorten producten die goed van pas komen altijd.

Ze hebben altijd de nieuwste dingen direct en ook de prijs kwaliteit is top

Sylvia 11-06-2024

Het is een prima en overzichtelijke webshop, ik zocht naar een Bluetooth airtag van een ander merk en al snel kwam deze naar voren, ik kreeg snel een bevestigingsmail over mijn bestelling.

Toine 10-06-2024

Zeer fijne online winkel. Duidelijk en makkelijk om te bezoeken. Zeer goede service en zeer goede prijzen

Fajar 10-06-2024

10,0
Ik geloof altijd in winkelen bij Media Markt en de service is erg goed en snel.

Jolanda 10-06-2024

2,0
Zaterdag een playstation en een controller besteld . Allebei op voorraad en zou de volgende dag geleverd worden . Maar zondag kwam alleen de controller maar geen playstation. Waar blijft onze playstation??????

Bellen met de klantenservice heeft ook geen zin wordt niet eens gekeken wat er aan de hand is . Blijft alleen maar het zelfde zinnetje herhalen

Ronny 09-06-2024

Fijne winkel die alles op voorraad heeft, en het ook met 1 dag thuis kan leveren gratis ( boven de € 50,-).

G.van der Zwaan 09-06-2024

2,0
Helaas zaterdag in de winkel geweest, verkoper zei dat hij het kon bestellen en dat het koffiezetapparaat zondag afgehaald kon worden. Niet dus, had beter bij een andere zaak kunnen kijken die wel belofte nakomt.

R. Van Haveren 09-06-2024

Duidelijke en makkelijk te gebruiken app om een bestelling te plaatsen en te betalen

Wesley 09-06-2024

Helder, duidelijk en gangbare winkel/app

Goede service, vriendelijk personeel

Joop Vrolijk 09-06-2024

10,0
Ben al jaren klant van Media Markt en een geweldige winkel en wordt altijd goed geholpen en duidelijk advies!

V 09-06-2024

Nette site, alles is duidelijk aangegeven. Ik kon makkelijk het item vinden waar ik naar opzoek was.

onjuiste bezorg datum 09-06-2024

2,0
bij het afrekenen staat dat het op 10-6-2024 het artikel geleverd wordt. In de mail die ik van mediamarkt ontvang staat 11-6-2024.
Echt waardeloos . Op 11-6-2024 zijn wij niet thuis. Laatste keer dat ik iets bestel bij mediamarkt.

Ank 09-06-2024

Was heel duidelijk heb er overal naar gezocht en bij de mediamarkt vond ik de wafelijzer met verschillende mogelijkheden ook leuk de cupcakes maker en de donut maker voor als de kleinkinderen komen hebben graag cupcakes en donut levering weet ik nog niet maar ga er vanuit dat het goed is.

J Sudhakar 09-06-2024

10,0
Wide variety of products to choose from and delivery & installation is fastest. Customer service at the shop is extensively good.

Erwin 09-06-2024

10,0
Werd uitermate vriendelijk en kundig geholpen door een medewerkster die ook nog eens alle tijd nam om alles op een rustige en duidelijke manier uit te leggen. Deze medewerkster kende het woord afraffelen niet.

Amber1970 08-06-2024

10,0
De service van mediamarkt is naar mijn mening helemaal top! Bestellen is fijn, makkelijk en snel. Eventueel bij problemen met producten wordt de garantie nageleefd en problemen verholpen. Ten alle tijden wordt je prima op de hoogte gehouden. Geen andere winkel voor mij

Ferhat 08-06-2024

10,0
Vandaag een tv gekocht bij de Media Markt verkoper (Its)
heeft ons fantastisch geholpen hij is ontzettend vriendelijk en heeft veel verstand van elektrische apparaturen een dikke 10 heeft hij meer dan verdiend.

Melis 08-06-2024

Alles op voorraad online en een snelle levering, super!!! Ik heb net mijn ipad besteld en het is morgen als in huis. Ook geven ze de mogelijkheid op met klarna te betalen

Mara 08-06-2024

3,0
Een bestelling zou een week geleden worden afgeleverd, dat is ongeveer een week later dan aangegeven tijdens het bestellen. Bijna een week daarna volgt de melding dat deze bestelling wordt voorbereid voor verzending. Dat staat er nu een paar dagen.

Wat volgt? Ik hoop snel een levering.

Annemarie 08-06-2024

10,0
Makkelijk kiezen en spullen vinden veel keuze in verschillende soorten budget
Goede klantenservice
Snelle levering

Zatara01 07-06-2024

Online bestelde producten steeds weer de de volgende dag geleverd. Ook een bezoekje aan één van de fysieke winkels is de moeite waard. Net een gigantische snoepwinkel waar je je uren kan vergapen aan alle mooie dingen.

Tilly 07-06-2024

Vriendelijk personeel, nam de tijd voor uitleg over de dyson stofzuiger,
Winkel netjes schoon,

Toon meer reviews