MediaMarkt.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over MediaMarkt.nl.

MediaMarkt.nl stelt zich voor

MediaMarkt is, met ruim 800 winkels in 16 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. Dit succes zetten wij online door. Bij MediaMarkt Online kunt u gemakklijk, snel en veilig producten bestellen. Deze bezorgen wij bij u thuis of op kantoor. Uiteraard kunt u uw aankoop ook kosteloos afhalen in een van onze winkels.

Deze score is gebaseerd op 970 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

7,9

Bram 22-09-2020

Bijna altijd kun je hier vinden wat je nodig hebt, en zelden voor een veel hogere prijs dan andere winkels. Ook de klantenservice is uitstekend

Justin 22-09-2020

10,0
Personeel is vriendelijk en helpt bij je keuze . Stond te kijken naar de keuze van de telefoon die ik wou en ze vroegen of ik ergens hulp mee nodig had.

NvG 22-09-2020

We werden erg duidelijk en vriendelijk geholpen. Dit is makkelijker om een keuze te maken welk product je het het beste kunt kopen

Sebastiaan 22-09-2020

Nette service.
De jongen die me hielp was wel aan de jonge kant.
Hierdoor ga je wel twijfelen aan zijn kennis bij bijvoorbeeld TV's.
Maar omdat ik zelf ook al mijn huiswerk had gedaan en hij mij hetzelfde kon vertellen was ik snel verkocht.

Kylian 22-09-2020

10,0
Goede winkel, fijn personeel, goed en breed assortiment, nooit lange wachtrijen bij kassa/servicebalie, heeft altijd het product dat ik zoek op voorraad, prettige sfeer om in te winkelen en niet duur

A s mattao 22-09-2020

7,0
Een overzichtelijke winkel met heel veel keuze ,alleen weinig personeel die kan helpen als over iets een vraag heb

Maestro 22-09-2020

10,0
Super geholpen, leuke winkel met veel voorraad. Personeel is lekker actief bezig

ahmet kosedag 22-09-2020

10,0
Ik had een laptop besteld en vervolgens zag ik dat het ergens anders goedkoper was en kreeg het verschil terug van hun en ik wou ook klant blijven bij hun doordat het hier in de buurt was daarom vindt ik het gruwelijk

Mvr. R 22-09-2020

Ik winkel altijd graag bij Media Markt omdat ze een fijn breed assortiment hebben zodat ik altijd goed kan kijken en vergelijken. Daarnaast zijn er meestal veel medewerkers beschikbaar die met je meedenken, werkt erg prettig!

Anja Krüger 22-09-2020

1,0
Absolute joke. Ordered a washer. First, their dumb installation personnel causes water damage. Second, the machine breaks after two weeks. Then, more of their incompetent personnel fails to actually schedule me in for a repair. That not being enough, when they finally do it takes more than two weeks. This is fraud. I want to sue them. On top of this they are ALL EXTREMELY RUDE AND DUMB. avoid interacting with this joke of a crew at any cost.

Marcel 21-09-2020

3,0
In december 2019 hebben wij een diepries aangeschafd bij de Mediamarkt in Hoog Catharijne te Utrecht. Bij de levering is door ons direct schade geconstateerd aan de deur. Hierop zijn wij gelijk diezelfde dag naar het filliaal gegaan. Dit resulteerde in 8 maanden lang doorverwezen worden naar het filliaal, klantenservice en bellen. Ongekend hoeveel uren wij aan de telefoon hebben gehangen. Wat hieruit frustreerd is dat je altijd iemand aan de telefoon krijgt die standaard antwoorden geeft zoals:" wat erg voor u en ik begrijp u." Wanneer wij een oplossing wilden werden wij weer doorverwezen. Uiteindelijk is de verkeerde deur besteld en konden wij opnieuw wachten. De communicatievaardigheden van de manager van de witgoedafdeling van het filliaal Hoog Catharijne, daar is nog wat winst op te behalen. We werden lange tijd genegeerd en kregen meestal geen antwoord op de vragen. We hebben geprobeerd een klacht in te dienen omdat we gewoon niet geholpen werden maar ook dan wordt je via de telefoon te woord gestaan met bovenstaande antwoorden. Wij hebben uiteindelijk meerdere malen in het filliaal en via de klanterservice gevraagd om een compensatie voor de tijd die wij hierin hebben gestoken, het meerdere malen heen en weer rijden en de langere tijd met een beschadigde deur. Ook hierop werden wij totaal genegeerd. De afgelopen jaren ben ik trouw klant geweest van de Mediamarkt maar sinds wij zo behandeld zijn denken wij wel 2 keer na voor wij hier weer iets aanschaffen.

Osman Semerci 21-09-2020

2,0
Laptop aankoop online gedaan. Was niet te leveren. Kan gebeuren. Mediamarkt stelt alternatief voor. Via de mail akkoord gegaan. Hoor een of lees een paar dagen niets.Klanten service gebeld. Hoor dat men ermee bezig is. Zal worden opgepakt. Paar dagen Hoor of lees nog steeds niets. Chat met klantenservice. Krijg te horen dat men ermee bezig is. Klantenservice is zeer slecht met klant helpen. Je bent als klant machteloos. 2 keer naar mediamark Amersfoort geweest of men kon helpen. Ook zij hebben klantenservice gebeld. Krijgen zelfde smoes te horen. Na uiteindelijk 16 dagen koop geannuleerd. Laptop zondag 20.00 u bij Coolblue besteld en maandag 11.00 u in huis. Zo kan het dus ook. Voor mij geen Mediamarkt meer voorlopig.

S de Haan 21-09-2020

1,0
Ik heb via Media Markt een Ziggo Internet & TV pakket besteld maar Ziggo heeft deze bestelling niet ontvangen. Toen ik hierover belde naar Media Markt en ik eindelijk iemand (niet hele vriendelijke dame) aan de lijn kreeg en mijn probleem uitlegde, werd de telefoon opgehangen om wat voor reden dan ook. Drama en ik hoop dat mijn bestelling alsnog gaat lukken, gelukkig is Ziggo behulpzamer om dit tot een goed eind te brengen.

Tablet beter dan de witgoedapparatuur 21-09-2020

6,0
Rustige zaak, niet zo overzichtelijk als andere mediamarkts. Verkoper wist wel het nodige van de tablets af, maar bleef steken bij de echte productkennis. Die heeft hij opgezocht, dus geen klagen. Hij deed het beter dan de verkoper van de witgoedapparatuur, want daar zijn we weggelopen na zijn aanbod voor 2 wasmachines en een droger. (ongeveer 1900 euro totaalprijs). Ook de 20 euro plaatsingskosten waren belachelijk. De droger die op 1 van de wasmachines zou komen te staan, moest mijn moeder van 72 alleen eraf halen, zat niet bij de prijs in (ik woon zelf ver weg van haar) of ze moest nog meer gaan betalen.

Arthur 20-09-2020

7,0
Deze shop is qua oppervlakte kleiner vergeleken in het centrum. Deze shop kun je makkelijker parkeren en alles is qua winkels in de nabijheid. Ik had hier een tv gekocht merk Sony Bravia 43 inch in 2017, maar het apparaat die ging zelf aan en uit, de ganse dag. Het duurt 2 weken voordat ik het weet wat er aan de hand is. Vroeg of ik voorlopig leen tv kan krijgen, helaas. Dus alsnog een nieuwe tv gekocht merk Samsung Qled 55 inch, was goed geholpen. Maar er lopen ook personeel die gespecialiseerd was in bepaalde merken, dat hoort eigenlijk niet omdat zij neutraal moeten zijn!!!

Kees van Hoof 20-09-2020

Er is altijd wel iemand in de buurt die je even kan helpen. Daarna nemen ze alle tijd voor je zodat je als tevreden klant huiswaarts gaat.
Producten zijn altijd scherp geprijsd.

Gleuverink 20-09-2020

10,0
Heb een Acer laptop gekocht. Was niet voorradig. Ook niet online. Door Mediamarkt alsnog besteld bij fabrikant. Heb hem geleverd gekregen (voor de oude voordeliger) prijs. Verkoop- en serviceafdeling bijzonder attent en vriendelijk.

SebastiaanH 20-09-2020

Prima en deskundig geholpen bij de aanschaf van een soundbar. Werd ruim voldoende tijd genomen en meerdere toestellen konden beluisterd worden.

Dylan 20-09-2020

10,0
Super goed geholpen bij Mediamarkt tijdens de preorder chaos voor de Playstation 5. Er hing namelijk ondanks de drukte een fijne rustige sfeer bij het personeel, en namen nog steeds de tijd voor je ook al was er een aardige rij met wachtende mensen. Hierdoor heb ik al mijn vragen kunnen stellen tijdens het preorderen wat er voor mij heeft gezorgd dat alle onduidelijkheden zijn verholpen. Daarnaast natuurlijk de geweldige Playstation 5 met disc lezer kunnen bestellen en kan nu niet wachten tot het november is. Mediamarkt super bedankt!

Aron 20-09-2020

10,0
Gewelding goed geholpen. De werknemer praatte met kennis over gaming artikelen en welke het beste bij mij passen

Marcel 20-09-2020

Ruim opgezet goede en vriendelijke service..
Mocht de persoon in kwestie het niet weten word er direct een persoon bij gehaald die het wel weet..
Ik ben zeker tevreden met mediamarkt Doetinchem

G.Konings 19-09-2020

10,0
Voor een mobiele telefoon moet je bij mediamarkt retail zijn de jongens doen er alles aan om je goed van dienst te zijn, super service!

Susanne 19-09-2020

Dexwinkel heeft een ruim en compleet assortiment. Ik heb er gevonden wat ik zocht.

Rob Binnendijk 19-09-2020

10,0
Wij kwamen voor een hoofdtelefoon, maar waren ook op zoek naar een neushaartrimmertje. Op internet gekeken en dan blijkt er één type in de winkel op voorraad te zijn. De medewerker vindt uit dat ze gisteren zijn binnengekomen. Hij heeft alle mogelijke moeite gedaan en dat kleine ding uit het grote magazijn te toveren. Dat is het gevoel als klant gezien te worden. Chapeau!!

Esther 19-09-2020

We zijn naar Mediamarkt Sontplein in Groningen geweest. We zagen de tablet tussen de andere staan maar konden geen in doos vinden. De medewerker heeft ons geholpen en advies gegeven over een beschermhoes en schermbescherming

Toon meer reviews