Deze score is gebaseerd op 970 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over MediaMarkt.nl.
MediaMarkt is, met ruim 800 winkels in 16 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. Dit succes zetten wij online door. Bij MediaMarkt Online kunt u gemakklijk, snel en veilig producten bestellen. Deze bezorgen wij bij u thuis of op kantoor. Uiteraard kunt u uw aankoop ook kosteloos afhalen in een van onze winkels.
Beste Jef,
Beste Goffe,
Bedankt voor jouw positieve review! Voor deze reacties zoeken wij iedere dag naar de WOW voor jou.
Voor MediaMarkt staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal. Het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent !
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
Beste Hilde,
Bedankt voor het delen van jouw feedback.
Wij zullen jouw kritiek meenemen voor de toekomst en we hopen dat je de volgende keer beter het product kan vinden dat je zoekt.
Beste Johan,
Bedankt voor jouw positieve feedback. Wij waarderen dit enorm :)
De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, en klanten staan voorop en daarom houden we bij MediaMarkt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten.
Wij hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
Beste,
Excuses voor het langer wachten en voor deze vervelende ervaring. We streven er naar om een zo goed mogelijk service te bieden voor de klanten, we nemen de feedback mee als tip voor de volgende keer.
Wij hopen dat wij het probleem inmiddels hebben kunnen oplossen voor je. Zo niet, wil ik je graag vragen contact met ons op te nemen via de volgende link:
MediaMarkt
Heb op basis van eerste klacht reminder gestuurd naar Mediamarkt een week geleden. Wederom niets gehoord. Kortom bullshit bovenstaande reactie van mediamarkt. Ze negeren je als klant
Beste Eric,
Dear Radovan,
Thank you for leaving a review of our shop in Amsterdam.
Yours Sincerely,
Beste Else,
Bedankt voor jouw enthousiaste review!
Wij doen ons best om je zo te informeren dat je op een goede manier de juiste TV kan kiezen.
Beste Diny,
Beste Kersten,
Bedankt voor het delen van jouw review.
We hopen altijd te kunnen helpen wanneer een product niet naar wens is.
Beste Hans,
Beste Remco,
Bedankt voor jouw enthousiaste review! Voor deze reacties zoeken wij iedere dag naar de WOW voor jou.
Ook in deze tijden willen we voor ieder fijne en veilige winkels verzorgen.
Beste,
Beste Hans,
Beste Karel,
Beste Nick,
Beste Lex,
Beste N.W.J. Bon,
Fijn dat je de tijd neemt om jouw review achter te laten.
Mocht je ook vragen hebben over een van jouw poducten kan je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Dan kijken zij wat ze voor je kunnen doen. Dit kan via: https://klantenservice.mediamarkt.nl/
Beste Leny,
Excuses voor deze vervelende ervaring. Bedankt voor het delen van jouw feedback.
Graag zouden we deze feedback te bespreken en vragen je daarom contact met ons op te nemen.
Beste Marien,
Beste Ivy,
Beste Paulien,
Beste Pascal,
Fijn dat je de tijd neemt om jouw review achter te laten.
Wij proberen ieder zo goed als mogelijk te helpen in onze winkels.
Beste Mark,
Bedankt voor je feedback. Dit helpt om onze service te verbeteren.
Fijn om te lezen dat je onze winkel zo ervaart. Het is altijd leuk om te lezen hoe onze klanten de beleving ervaren in de winkel.
Wel vervelend om te lezen dat je zo'n ervaring hebt gehad in onze vestiging. Wij streven er naar om een zo goed mogelijk service te bieden aan onze klanten. Wij nemen jouw feedback mee als tip.
Beste Ria,