Deze score is gebaseerd op 970 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over MediaMarkt.nl.
MediaMarkt is, met ruim 800 winkels in 16 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. Dit succes zetten wij online door. Bij MediaMarkt Online kunt u gemakklijk, snel en veilig producten bestellen. Deze bezorgen wij bij u thuis of op kantoor. Uiteraard kunt u uw aankoop ook kosteloos afhalen in een van onze winkels.
Beste,
Bedankt voor het delen van jouw review. Fijn om te lezen je deze positieve ervaring hebt met onze medewerkers
Beste,
Bedankt voor jouw positieve review! Fijn dat je de tijd hebt genomen om jouw feedback te geven. Wij wensen je veel plezier met de aankoop.
Beste,
Bedankt voor jouw positieve review! Voor deze reacties zoeken wij iedere dag naar de WOW voor jou. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
Beste Patrick,
Bedankt voor de het delen voor je feedback.
Jammer om te lezen dat de telefoon is gevallen, maar goed dat wij jou hebben kunnen helpen met een nieuw beeldscherm.
Beste Eric,
Bedankt voor het delen van jouw feedback.
Jammer om te horen dat het afhandelen van de klacht niet zo lekker verloopt als dat je had verwacht.
Ik wil je graag vragen om telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we kunnen kijken wat er al is gebeurd en of wij dit eventueel nog kunnen oplossen. Dit kan via: https://klantenservice.mediamarkt.nl/
Beste Andrzej,
Bedankt voor de het delen voor je feedback.
Beste Aslan,
Bedankt voor het delen van jouw review.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze winkel en onze producten. Geniet van je aankoop!
Beste,
Bedankt voor de het delen voor je review.
Beste Bart,
Bedankt voor jouw enthousiaste review! Voor deze reacties zoeken wij iedere dag naar de WOW voor jou.
Voor MediaMarkt staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal. Het altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service in de winkel van Duiven. Wij zijn altijd op zoek naar het beste product voor jou.
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
Beste Annet,
Beste Ingrid,
Beste Louis,
Bedankt voor het delen van jouw review over onze winkel in Leeuwarden.
Beste Daphne,
Bedankt voor het delen van jouw review.
Wij proberen onze winkel zo veilig mogelijk te houden voor onze klanten. Wij zijn blij om te horen dat dit gewaardeerd word.
Beste Marie-Louise,
Voor MediaMarkt staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal. Het altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons assortiment en de informatie die word gegeven bij de aankoop.
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
Beste A. Kuik,
Bedankt voor het delen van jouw review.
Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad in de winkel van Duiven.
Beste Nico,
Bedankt voor het delen van jouw feedback.