MediaMarkt.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over MediaMarkt.nl.

MediaMarkt.nl stelt zich voor

MediaMarkt is, met ruim 800 winkels in 16 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. Dit succes zetten wij online door. Bij MediaMarkt Online kunt u gemakklijk, snel en veilig producten bestellen. Deze bezorgen wij bij u thuis of op kantoor. Uiteraard kunt u uw aankoop ook kosteloos afhalen in een van onze winkels.

Deze score is gebaseerd op 970 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

7,9

A. 15-11-2024

Makkelijk bestellen en kon de volgende dag probleemloos opgehaald worden.

Erik 15-11-2024

10,0
Overzichtelijke website. Heel goed om een product te vergelijken. Snel bestellen en leveren.

Yagmur 15-11-2024

👍

Yagmur 15-11-2024

10,0
Mediamarkt eindhoven centrum super goed geholpen op smartbar door Ralf top service dikke 10.

Oliwia 15-11-2024

10,0
Very good workers and a lot of assortment .

Lars 15-11-2024

7,0
De site was makkelijk en overzichtelijk

Eef 15-11-2024

Ik ga altijd naar de mediamarkt voor apparatuur omdat ik dit het betrouwbare vind

Mar 15-11-2024

10,0
Goede service, duidelijke communicatie, vriendelijk, informatief, geduldig

Peter 15-11-2024

Geholpen door XXX in Alkmaar. Hij herkende mij nog van een eerdere oriëntatie en kon naadloos verder gaan. Hij gaf duidelijke antwoorden en de selectie voor een droger was snel gemaakt. Geen 10 omdat ik de indruk kreeg een voucher te ontvangen voor Mediamarkt, maar dat bleek een bon te zijn voor zo'n kansloze restaurantactie.

George 15-11-2024

Zeer snel artikel gevonden en uitstekende productpagina met alle informatie. Bestelproces heel duidelijk.

Gerard 14-11-2024

10,0
Zeer goed en deskundig geholpen, supermooie tv, heel blij mee

Jolanda 14-11-2024

1,0
Laptop en muis besteld, pakketje (met oordopjes) van iemand anders gekregen. Melding gemaakt maar hoor verder niets!

Stella 14-11-2024

10,0
De winkel is ruim gesorteerd en overzichtelijk. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Bij de ingang word je verwelkomt en naar de juiste afdeling verwezen.

Mike 14-11-2024

Snelle levering en een zeer aantrekkelijke prijs.

Ger 14-11-2024

De shop is gemakkelijk en snel te vinden, ook het zoeken van de juiste artikelen zij snel gevonden.
en het voordeel de bekende service en Garantie.
ik ben er erg tevreden mee.

Coby Hansma 14-11-2024

Supergoed geholpen door Jeroen. Heeft veel kennis over de producten waar ik informatie over vroeg.
Er was geen voorraad in de winkel waardoor het online besteld moest worden . Dat heeft Jeroen in de winkel gedaan.
Hoe dat verder gaat daar heeft Jeroen geen invloed op.

Dat beleid, dat er niet voldoende voorraad in de winkel staat, vind ik een minder punt van de Mediamarkt.

R B 14-11-2024

Perfect geholpen bij het uitkiezen van onze wasmachine en droger. Aardige medewerkers en goed geadviseerd.

Stefan 14-11-2024

10,0
Mediamarkt zit altijd snor.
Mijn ps5 controllers landden niet op, dus ik heb dat oplaadstation gekocht. Hopen dat deze het wel doet

Patrick 13-11-2024

10,0
Dringend onderdelen nodig en ze bezorgen de volgende dag al, top geregeld zo

M 13-11-2024

Genoeg keuze en goede artikelen. Makkelijke site met veel infomatie.

R 13-11-2024

2,0
De mail die wordt teruggestuurd na een bestelling staat vol met dubbele informatie. De linken in de mail werken niet correct. Als je op een link klikt krijg je een error. Ook de belofte van ophalen op een afgesproken tijd op de website is niet correct. Wacht nu al 30 minuten nadat ik mijn bestelling heb geplaatst om een mail te krijgen dat ik hem kan ophalen.

Mediamarkt Duiven 13-11-2024

Bij mediamarkt Duiven was dit Nespresso apparaat niet aanwezig. Wel op de website.

Mediamarkt Alkmaar 13-11-2024

10,0
Ondanks drukte in de winkel werd ik in alle rust begeleid en geholpen en tot aankoop overgegaan.

CHAPEAU 13-11-2024

D Meiamarkt doet altijd wat ze zeggen , en zeggen wat ze doen. Hier kunnen anderen nog iets van leren.

guido 13-11-2024

zojuist smart tv besteld, zeer vlotte overzichtelijke website. Goeie prijs, voldoende uitleg/beschrijving/vergelijking. Bestelling gaat zeer vlot, wordt morgen al geleverd!

Toon meer reviews