Deze score is gebaseerd op 970 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over MediaMarkt.nl.
MediaMarkt is, met ruim 800 winkels in 16 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. Dit succes zetten wij online door. Bij MediaMarkt Online kunt u gemakklijk, snel en veilig producten bestellen. Deze bezorgen wij bij u thuis of op kantoor. Uiteraard kunt u uw aankoop ook kosteloos afhalen in een van onze winkels.
Beste Cor,
Bedankt voor je feedback. Dit helpt om onze service te verbeteren.
Wij vinden het vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad met jouw bestelling. Wij hopen dat wij het probleem inmiddels hebben kunnen oplossen voor je. Zo niet, wil ik je graag vragen contact met ons op te nemen via de volgende link:
Beste Annerieke,
Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat je even de tijd nam om de review te plaatsen.
Beste Mohammed Aoulad si ahmed,
Bedankt voor jouw feedback. Dit helpt om onze service te verbeteren.
Jammer om te lezen dat je zo'n ervaring hebt gehad. Voor MediaMarkt staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal, daarom nemen wij jouw feedback mee als tip voor de volgende keer. Wel fijn om te lezen dat je verder tevreden bent over onze winkel.
Wij hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
Beste Coffee,
MediaMArkt
Beste Jeroen,
Bedankt voor jouw positieve review.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons assortiment en onze service. We proberen iedere dag te zoeken naar de WOW voor jou. Altijd leuk om te horen dat dit gewaardeerd wordt.
Beste,
Bedankt voor jouw positieve review! Voor deze reacties zoeken wij iedere dag naar de WOW voor jou.
Voor MediaMarkt staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal. Het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de Media Markt Utrecht The Wall.
Beste Maikel Heuvel,
Super bedankt voor jouw review. Fijn dat je even de tijd hebt genomen op de review te plaatsen.
We hopen je snel weer welkom te heten.
Beste,
Bedankt voor je feedback, jouw feedback helpt om onze service te verbeteren.
Vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad met jouw bestelling.Het is niet de bedoeling dat dit nogmaals gebeurd, daarom zullen wij zeker jouw feedback meenemen voor de volgende keer.
Wij hopen dat het probleem inmiddels is opgelost. Zo niet, wil ik je graag vragen contact met ons op te nemen via de volgende link:
Beste Wim.
Bedankt voor je feedback.
Vervelend om te horen dat je lang hebt moeten wachten. Wij streven er naar om een zo goed mogelijk service te bieden aan onze klanten. Wij nemen jouw feedback mee als tip voor de volgende keer.
Beste Will,
Beste Frank,
Super bedankt voor jouw review.
Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen en de juiste advies hebt gekregen. Echter, jammer om te lezen dat je in eerste instantie voor niets naar de winkel was gegaan. Voor Media Markt staat de zorgeloze ervaring van de klant centraal. Daarom nemen wij jouw feedback zeker mee als tip voor de volgende keer.
Dear EJ,
Thank you for your review.
Greetings,
Beste Stefan,
Bedankt voor jouw positieve review.
Fijn om te lezen dat je zo'n ervaring hebt gehad.
We hopen je snel weer te zien.
Beste Mevr Boers,
Beste Peter,
Beste Ton Janssen,
Bedankt voor het geven van jouw review.
Fijn om te lezen dat je zo'n ervaring hebt gehad en dat je zo tevreden bent.
Beste Anton,
Bedankt voor je feedback. Het is altijd leuk om te lezen dat onze aanbod en scherpe prijzen gewaardeerd wordt.
Jammer om te lezen dat je de inrichting en beleving als minder positief ervaar. Wij streven er naar om een zo goed mogelijk service te bieden aan onze klanten. Daarom nemen wij jouw feedback mee als tip.
Beste Carla,
Bedankt voor je review. Fijn dat je even de tijd hebt genomen om de review te plaatsen.
Bedankt voor jouw review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons winkelpersoneel. Echter, jammer om te lezen dat de service niet boven verwachting was. We proberen iedere dag te zoeken naar de WOW voor jou. Daarom nemen wij jouw feedback mee als tip.
Beste Sebastiaan,
Beste Eliel,
Bedankt voor het plaatsen van je review.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons winkelpersoneel. Echter, jammer om te horen dat je zo'n ervaring hebt gehad in onze winkel. Daarom nemen wij jouw feedback mee als tip voor de volgende keer.
We hopen je snel weer welkom te heten.
Beste,
Voor MediaMarkt staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal. Het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de reparatie.