Deze score is gebaseerd op 970 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over MediaMarkt.nl.
MediaMarkt is, met ruim 800 winkels in 16 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. Dit succes zetten wij online door. Bij MediaMarkt Online kunt u gemakklijk, snel en veilig producten bestellen. Deze bezorgen wij bij u thuis of op kantoor. Uiteraard kunt u uw aankoop ook kosteloos afhalen in een van onze winkels.
Beste Dexter,
Bedankt voor jouw review, wij waarderen dit enorm!
Hopende je weer te mogen verwelkomen :)
Groet,
Beste,
Vervelend om te horen dat je zo'n ervaring hebt gehad. We streven er naar om een zo goed mogelijk service te bieden voor de klanten.
Voor MediaMarkt staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal en daarom adviseer ik je om contact met ons op te nemen via de volgende link:
Beste,
Bedankt voor jouw positieve review! Fijn dat je de tijd hebt genomen om jouw feedback te geven. Ik wens je veel plezier van je aakoop.
Beste Freddy,
Bedankt voor jouw positieve review! Wij waarderen dit enorm.
Beste,
Bedankt voor jouw positieve review! Wij waarderen dit enorm.
Beste Toan,
Bedankt voor jouw positieve review! Wij waarderen dit enorm. Wij wensen je veel plezier van de aankoop.
Beste,
Bedankt voor jouw positieve review! Voor deze reacties zoeken wij iedere dag naar de WOW voor jou.
Voor MediaMarkt staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal. Het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Beste,
Bedankt voor jouw positieve review!
Beste,
Bedankt voor jouw positieve review! Fijn dat je de tijd hebt genomen om jouw feedback te geven. Wij hopen je weer te mogen verwelkomen.
Beste,
Bedankt voor jouw positieve review!
Beste M. Verbeek,
Bedankt voor jouw review. Fijn dat je de tijd neemt om jouw feedback te geven.
We wensen je veel succes met je aankoop.
Beste Diana, '
Voor MediaMarkt staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal. Het altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de hulp van onze medewerkers.
Beste Howard,
Bedankt voor jouw review.
Beste Evert-Jan,
Bedankt voor jouw review. We zijn blij om dit te horen.
Beste Diana,
Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je het vriendelijk, behulpzaam en veilig vind!
Beste Eric,
Bedankt voor jouw review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het product en het personeel.