Vrijdag na 30 jaar trouwe dienst de vaatwasser kapot, grr.
Oké na 30 jaar mag het eigenlijk ook wel.
Zaterdag op naar de #Mediamarkt om in het doolhof van vaatwassers een nieuwe te zoeken.
Na wat verhaaltjes van de verkoper een leuk modelletje uitgezocht, en ja hij is op voorraad in het magazijn en vanavond krijgt u via de mail te horen of we hem zondag of maandag komen brengen.
Oo dat valt mee dat gaan we wel redden 😊
Zaterdag avond zoals belooft netjes een mailtje van de #Mediamarkt met de mededeling dat de vaatwasser tussen 08:00 uur en 22:00 uur geleverd zal worden.
TUSSEN hoe laat en Hoe laat ??? ja het staat er echt tussen 08:00 en 22:00 uur……
Zondag ochtend Colinda om 07:00 het bed uit om vanaf 08:00 uur de vaatwasser in ontvangt te kunnen nemen.
09:00 uur even kijken via de track en trace of er als nieuws is.
De vaatwasser komt nu tussen 14:00 uur en 22:00 uur.
Oké, Shannon gevraagd om vanaf 16:00 uur bij ons te komen zitten om de vaatwasser dan maar in ontvangst te nemen (wij hadden een afspraak).
Track en trace nog een paar keer geraadpleegd en ja 16:20 komt de vaatwasser 😊
SOnze afspraak gebeld dat we iets later komen i.v.m. de vaatwasser en Shannon weer afgebeld.
Raymond was na het werk naar ons toe gekomen om te helpen tillen met de vaatwasser.
16:30, de vaatwasser is er.
Kom we gaan snel weg ze zitten op ons te wachten…
Nee zei Raymond we zetten hem even op zijn plek, ik ben er nu toch om te helpen tillen.
Oké, oké, doen we ff.
Tijdens het uitpakken blijken er 2 deuken in de zijkant van de nieuwe vaatwasser te zitten. :-(
Snel de #klantenservice van de #mediamarkt bellen.
#klantenservice #Mediamarkt Oja meneer dat kan gebeuren, ik ga een berichtje naar de winkel sturen.
Oké prima en dan?
#klantenservice #Mediamarkt, ja dan gaan ze contact met u opnemen meer kan ik niet voor u doen.
Euhh maar jij bent toch van de #klantenservice #Mediamarkt?
#klantenservice #Mediamarkt, Ja meneer dat ben ik.
Mooi ik ben een klant en ik wil service. Kun je niet in je computer een melding maken van een defect afgeleverd product, een afspraak voor mogen in de pc zetten om een nieuwe te leveren en de “gedeukte” weer mee te nemen.
#klantenservice #Mediamarkt, Nee meneer dat kan ik niet, maar ik ga even met mijn supervisor overleggen moment.
#klantenservice #Mediamarkt, Meneer ik heb overlegd, u moet foto’s maken van de deuken en naar ons opsturen. We gaan er dan gelijk mee aan de gang en word u teruggebeld.
Euhh oké je gelooft me niet dat de vaatwasser gedeukt is?
#klantenservice #Mediamarkt, Meneer dat is onze policy…
Ja hoor dat het je het machtig mooie woord “policy” weer.
Oké ik ga foto’s maken maar kunnen jullie dan wel morgen een andere leveren?
#klantenservice #Mediamarkt, Ja hoor meneer dat is mogelijk.
Dus ik gelijk foto’s gemaakt en opgestuurd.
Hoelang kan het duren om de foto’s te bekijken en te beoordelen?
Dus om 18:10 wederom de #klantenservice #Mediamarkt gebeld.
Goedenavond ik heb straks een collega aan de lijn gehad en die zei …….
#klantenservice #Mediamarkt, MENEER, u heeft ervoor gekozen om foto’s op te sturen, nu hebben wij 48 uur de tijd om te reageren, en daar moet u het maar mee doen?
Sorry? Ik MOEST foto’s opsturen van je collega.
#klantenservice #Mediamarkt, Meneer ik kan niks voor u doen, ze gaan de foto’s bekijken en dan hoort u wel verder.
Maandag: Geen bericht van de #klantenservice #Mediamarkt
Dinsdag 16:40: Geen bericht van de #klantenservice #Mediamarkt
Dus zelf dan maar weer bellen.
#klantenservice #Mediamarkt, goedemiddag wat kan ik voor u doen.
U ook een goeden middag, zaterdag heb ik een vaatwasser gekocht, zondag geleverd met deuken.
Foto’s opgestuurd naar #klantenservice #Mediamarkt en niks meer gehoord na het laatste telefoongesprek.
#klantenservice #Mediamarkt meneer wat is u bestelnummer dan ga ik even kijken.
Mijn bestelnummer is ………
#klantenservice #Mediamarkt ik ga even kijken wat de status hiervan is………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………( dit doe ik ook bij telefonische verkopers, gewoon hoorn naast je neer leggen en dan na 5 minuten even luisteren of hij nog aan de lijn is )………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………, meneer.
Ja ik ben er nog.
#klantenservice #Mediamarkt ik zie op mijn scherm dat ze er mee bezig zijn.
Oo dat is mooi, en wat gaan we doen?
#klantenservice #Mediamarkt, dat weet ik niet, u krijgt waarschijnlijk vanavond nog bericht.
Waarschijnlijk vanavond ?
#klantenservice #Mediamarkt, ja.
Oké dan wacht ik nog wel even af, ze zijn er trouwens nu mee bezig zal nu niet lang meer duren.
#klantenservice #Mediamarkt, oké prettige avond.
Ja u ook een prettige avond.
20:00 uur: @klantenservice @Mediamarkt HOE LANG KAN HET BEKIJKEN VAN EEN PAAR FOTO’S DUREN???
MediaMarkt service
Of het nu gaat om levering, retourneren, garantie, reparatie, betaalmogelijkheden of een van onze andere diensten – onze klanten verdienen de beste service.
UPDATE :
Om 21:50 nog niks gehoord dus de telefoon maar weer gepakt en weer gebeld met #klantenservice #Mediamarkt tot 22:12 in de wacht gestaan.
Verbinding word verbroken.
Terugbellen , je raad het al de klantenservice is geopend tot 22:00 uur.
Suc 6