Deze score is gebaseerd op 970 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over MediaMarkt.nl.
MediaMarkt is, met ruim 800 winkels in 16 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. Dit succes zetten wij online door. Bij MediaMarkt Online kunt u gemakklijk, snel en veilig producten bestellen. Deze bezorgen wij bij u thuis of op kantoor. Uiteraard kunt u uw aankoop ook kosteloos afhalen in een van onze winkels.
Beste,
Fijn dat je de tijd neemt om jouw feedback te geven over onze winkel in Leeuwarden.
Beste Sil,
Bedankt voor jouw review. Voor deze reacties zoeken wij iedere dag naar de WOW voor jou. Het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt.
Voor MediaMarkt staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal. Daarom nemen wij jouw feedback mee als tip.
Beste,
Fijn dat je de tijd neemt om jouw feedback te geven over onze vestiging in Cruquius.
Wij zullen altijd ons best doen om het juiste product bij jou te vinden.
Beste Nico,
Fijn dat je de tijd neemt om jouw feedback te geven.
Wij doen ons best om zowel de winkels als de website overzichtelijk te houden, zodat je altijd kan vinden wat je zoekt.
Beste Peter,
Bedankt voor je review! Wij zoeken iedere dag naar de WOW voor jou. Voor MediaMarkt staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal. Het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Beste,
Fijn dat je de tijd neemt om jouw feedback te geven over onze website en winkelpersoneel.
Beste Eduardo,
Beste Nico,
Beste Jacob,
Beste Eddy,
Fijn dat je de tijd neemt om jouw feedback te geven over ons winkelpersoneel en assortiment.
Beste Yuen,
Fijn dat je de tijd neemt om jouw feedback te geven.
Leuk om te horen dat je zoon zo tevreden is over het product. Mocht er ooit een probleem zijn, neem dan contact op met onze klantenservice dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen doen. Dit kan via: https://klantenservice.mediamarkt.nl/
Beste Pier,
Fijn dat je de tijd neemt om jouw feedback te geven.
Leuk om te horen dat je in de winkel ze goed bent geholpen met het uitzoeken van de juiste TV en muurbeugel.
Beste Peter,
Bedankt voor jouw enthousiaste review!
Fijn om te horen dat wij jou zo'n goede servuice hebben kunnen verlenen.
Beste,
Bedank voor het delen van jou review.
Wij hopen ieder zo'n fijne tijd in onze winkel te geven, want bij MediaMarkt staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal.
Beste W.P. Vellinga,
Bedank voor het delen van jou review.
Beste Dirk en Anda,
Bedankt voor jullie enthousiaste review! Voor deze reacties zoeken wij iedere dag naar de WOW voor jou.
Voor MediaMarkt staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal. Het altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over ons winkelpersoneel. Wij zijn altijd berijd om dat extra stapje te willen zetten.
We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen in Ede.
Beste Bert,
Beste Piet,
Bedankt voor het delen van jouw review. Fijn om te horen dat wij jou hebben kunnen helpen aan de juiste batterijen.
Beste P. Janssen,
Beste Peter,
Bedankt voor het delen van jouw review. Wij proberen altijd het beste product te vinden dat bij jou past.
Beste Irene,