Deze score is gebaseerd op 970 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over MediaMarkt.nl.
MediaMarkt is, met ruim 800 winkels in 16 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. Dit succes zetten wij online door. Bij MediaMarkt Online kunt u gemakklijk, snel en veilig producten bestellen. Deze bezorgen wij bij u thuis of op kantoor. Uiteraard kunt u uw aankoop ook kosteloos afhalen in een van onze winkels.
Beste Jeffrey,
Een paar maanden terug heb jij een review geplaatst. We willen je hiervoor bedanken.
Beste Henk,
Enkele maanden geleden heb jij je review geplaatst. Bedankt voor het delen van jouw positieve review.
Beste Saad,
Bedankt voor jouw feedback, die je een paar maanden geleden hebt geplaatst. We nemen je feedback zeker mee als tip voor de volgende keer.
Beste Thea Glimmerveen,
Een tijdje geleden heb je een review geplaatst. We willen je bedanken voor je positieve review.
Beste J. Zijlstra,
Een paar maanden geleden heb je een review geplaatst, hiervoor willen we je bedanken.
Beste Twan Winters,
Een paar maanden geleden heb je een review geplaatst. Hiervoor willen we je bedanken.
Beste Mike,
Bedankt voor jouw positieve review, die je een paar maanden geleden hebt geplaatst.
Beste Petra,
Een tijd terug heb jij een review geplaatst. We willen je bedanken voor het plaatsen an jouw positieve review.
Beste M. Schoenberger,
Beste S.H. Groot,
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in het filiaal in Duiven.
Beste,
Een tijd terug heb je een review geplaatst. We willen je bedanken dat je de tijd hebt genomen om je positieve review te plaatsen.
Beste Roelof Stokker,
Beste Jaap f,
Bedankt voor je positieve review, die al een tijd terug hebt geplaatst.
Beste Dennis,
Jammer om te lezen dat je koelkast is geleverd met deuken.
Aangezien het enige tijd geleden is hoop ik dat wij dit inmiddels hebben kunnen oplossen voor je. Zo niet, vraag ik je om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we kunnen kijken wat er al is gebeurd en of wij dit eventueel nog kunnen oplossen. Dit kan via: https://klantenservice.mediamarkt.nl/
MediaMark
Beste p.h.m.t. Wijts,
Een tijd geleden heb je een review geplaatst. We willen je bedanken voor het plaatsen van jouw review.
Beste Arie,
Een paar maanden geleden heb je een review geplaatst. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve review te plaatsen.
Beste Hierik,
Enkele maanden geleden heb je een review geplaatst. We willen je bedanken dat je de tijd hebt genomen om je review te plaatsen.
Beste Gio Bouwens,
Een tijd terug heb je een review geplaatst. Hiervoor willen we je bedanken.
Beste Rene,
Een tijd geleden heb je een review geplaatst. We willen je bedanken dat je de tijd hebt genomen om jouw positieve review te plaatsen.
We hopen je snel weer welkom te heten in het filiaal in Apeldoorn.
Beste Maarten,
Enkele maanden geleden heb je een review geplaatst. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve review te plaatsen.
Beste Jeannet Goverts,
Een paar maanden geleden heb je een review geplaatst. Bedankt voor het plaatsen van jouw positieve review.
Beste Bill,
Vervelend om te horen dat wij tijdens een actie periode niet op tijd hebben kunnen leveren.
Wij zullen je feedback meenemen voor acties in de toekomst en we hopen je in de toekomst ook van verbetering te kunnen overtuigen.
Beste,
Jammer om te lezen dat tijdens onze Black Friday actie het toestel niet de verwachtte prijs had.
Wij nemen jouw feedback mee als tip voor de volgende keer.
Beste Rakker,
Een tijd geleden heb je een review geplaatst. We willen je bedanken voor het plaatsen van jouw positieve review.
Beste Theo Bernhard,
Een paar maanden terug heb jij een positieve review geplaatst. Hiervoor willen we je bedanken.