Expert - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Expert.

Expert stelt zich voor

Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de markt. Dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Wanneer u online koopt bij Expert, koopt u bij de Expertwinkel in uw buurt. U bepaalt zelf of u uw product wilt ophalen of door Expert thuis wilt laten bezorgen wanneer het ú uitkomt! Maar ook na uw aankoop staan wij voor u klaar als u vragen heeft over installatie, garanties of reparatie. Online kopen bij Expert is veilig, vertrouwd en dichtbij!

Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

r************@g******** 04-08-2024

10,0
Snelle en nette levering + inbouw van koelkast. Fijn meedenken in oplossingen toen we erachter kwamen eigenlijk een te kleine vriezer te hebben besteld. Is prima opgelost vanuit Expert!

m********@h********** 04-08-2024

Heb zeer goede ervaring met Expert. Goede prijs/kwaliteit garantie. Snelle levering.

h*********@z******* 03-08-2024

Mooie service om de oude led tv in te nemen, bij levering nieuwe.

Goed contact i.v.m datum/tijd levering. Nagekomen.

k**********@g******** 03-08-2024

5,0
Prima contact, men is vriendelijk aan de telefoon. Helaas kwam de leverancier iets eerder dan aangegeven toen was ik net niet thuis, wel makkelijk een nieuwe afspraak gemaakt. Vervolgens helaas echter een transportschade waardoor het product weer terug moest. De bezorger verontschuldigde zich adequaat. Een nieuwe datum plannen was nodig, helaas geen optie voor levering dezelfde of volgende dag en door vakantie nog wat langer op de levering aan het wachten momenteel.

w***********@g******** 03-08-2024

Prima geholpen bij de aankoop door een vriendelijke medewerker. Goede uitleg gehad. Prima bezorging ook.

Peeters 03-08-2024

De expertmedewerker wist mijn vragen te beantwoorden en aanvullende relevante informatie te geven bij het kopen van een nieuwe printer. Onze oude printer hebben we kunnen achterlaten bij Expert.

i***@k****************** 03-08-2024

7,0
Bestelde wasmachine stond in de folder als aanbieding maar toen deze geleverd moest worden bleek deze niet voorradig en kon nog wel 2weken duren met als gevolg dat we toch een duurdere machine moesten nemen

u*************@g******** 03-08-2024

6,0
Te duur vergeleken met andere sites, te lange levertijd en te weinig keuze. Ik had een kadobon van Expert en als ik deze niet had gehad dan bij andere site besteld.

Wolfs 03-08-2024

10,0
Als u persoonlijk advies wilt hebben over een product dan kunt u het best bij Expert kopen. Misschien soms iets duurder maar serviceverlening en persoonlijke benadering compenseert dit zeker.

t********@i********* 03-08-2024

6,0
Voor de service hoef je niet naar Expert. De service was vroeger beter (zoals reparatie vervalt bij aanschaf nieuw product meer onderhandelbaar.

Nu word je vaak gezien als domme klant.

Freij 03-08-2024

Prima service, nemen de tijd om je uitgebreid te adviseren en doen dat met kennis van zaken.

Verweij 03-08-2024

Bij het plaatsen van de koelkast waren er meerdere obstakels. De problematiek werd zeer kundig opgelost en alles werd keurig opgeruimd.

Van Oirschot 03-08-2024

Had goede ervaring vroeger bij Goossen en nu prima bij Expert

Zou Expert ook aanbevelen

Boerenkamp 03-08-2024

Voor mij is belangrijk goede uitleg en advies voor het voor mij te kopen item. Ook belangrijk dat er ook geluisterd wordt naar mijn wensen. Koop was zo gesloten.

h***@l*********** 03-08-2024

10,0
Bij elk wat ingewikkelder apparaat zou ik er niet over peinzen naar een onlinewinkel te gaan, de prijzen bij Expert zijn vergelijkbaar maar de service en advies van de Expertwinkel hier zijn optimaal, ze kennen de situatie en helpen je ook als er tussendoor een probleempje zou ontstaan.

Te Riele 03-08-2024

Expert is een leuke winkel, zij zijn nog steeds een “dorpswinkel “.

Daar houd ik van.

Denken nog met een klant mee..

Ga hier zeker naar terug als ik weer iets nodig heb op witgoed.

Levering is snel

Pellenbarg 03-08-2024

ruime keuze in artikelen, goede advisering bij aankopen, bij storingen snelle en goede oplossingen, kortom uitstekende service

Van de Veerdonk 03-08-2024

We zijn zeer goed geholpen in de winkel en een goede keus kunnen maken. na 2 dagen kon de inmeting plaats vinden voor de inbouw koel-vriescombinatie. 3 dagen daarna was het product binnen en een dag later perfect ingebouwd. Klasse!!

- Jong 03-08-2024

10,0
Niet ergens anders naar toe gaan, prijzen zijn prima, Service meer dan uitstekend.

Mulder 02-08-2024

10,0
Prima service en kundig advies. Expert is onze hofleverancier met concurrerende prijzen en eventueel service aan huis.

i***@p******************** 02-08-2024

10,0
Expert Deurne, klantvriendelijk en gastvrij.

Deskundige medewerkers die met je meedenken, tot het maken van de juiste aankoop die bij mij past.

b******@g******** 02-08-2024

Goede service en goed kontakt gehad met de winkel over de levertijd en hoe we het product wilden hebben. Zoals de draairichting van de deur.

Leloux 02-08-2024

Inventum airfryer GF500HLDB XXL. Prima apparaat met mand met ruime inhoud. Eenvoudig te bedienen.

Van 't Klooster 02-08-2024

Snelheid en deskundigheid is een groot.

Een 8 vind ik al zeer goed . 9 of 10 is haat niet haalbaar

Reijnders 02-08-2024

je wordt goed geholpen in de winkel en zeker, zoals in mijn geval, als je al je spulletjes bij expert koopt.

Toon meer reviews