Expert - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Expert.

Expert stelt zich voor

Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de markt. Dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Wanneer u online koopt bij Expert, koopt u bij de Expertwinkel in uw buurt. U bepaalt zelf of u uw product wilt ophalen of door Expert thuis wilt laten bezorgen wanneer het ú uitkomt! Maar ook na uw aankoop staan wij voor u klaar als u vragen heeft over installatie, garanties of reparatie. Online kopen bij Expert is veilig, vertrouwd en dichtbij!

Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

i***@d************ 09-07-2024

Zeker een aanrader

Kwaliteit

Goedkoop

Top service

Compleet plaatje wat je zoekt gwn

Hanssen 09-07-2024

10,0
Meerdere keren waren wij in de winkel i.v.m. de aankoop van een nieuwe tv. We werden zeer vriendelijk ontvangen, er werd goed geluisterd naar wat we zochten en wilden, goed geïnformeerd. We konden precies kopen wat we wilden. De bezorging ging perfect. De nieuwe tv deskundig geïnstalleerd , de oude verhuisd en elders aangesloten door de uiterst vriendelijke, correcte en relaxte monteur. Een aanrader!

Van der Valk 09-07-2024

10,0
goed advies in de winkel en denken mee en dan ook nog de bereidheid om een monteur testuren of hulp op afstand

Mulder 09-07-2024

Fijne winkel. Ruim assortiment. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kom al vele jaren met veel plezier in deze winkel.

Tilgenkamp 09-07-2024

10,0
Tevreden over het product en de prijs. In de winkel in Dordrecht wordt je altijd klantvriendelijk geholpen en ze nemen de tijd voor. Online bestellen is ook makkelijk te doen.

Rosbergen 09-07-2024

Fijne winkel en die al wat langer kent, maar ik heb telefonisch alles geregeld

m*******@2********* 09-07-2024

Mijn bestelling betrof een koelvriescombinatie, die ingebouwd moest worden. De inbouw verliep heel soepel en medewerkers kwamen ervaren over.

Wiegers 09-07-2024

Zeer tevreden over service van Expert. Prima prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

r********@h****** 09-07-2024

10,0
Heb alles via de telefoon besteld.

Ik ben erg blij met de tv. De jongens hebben mij goed geholpen

b**********@g******** 09-07-2024

Vaatwasser met installatieservice besteld. Daar waar andere bedrijven adverteren met een glimlach, blijft de inbouwservice helaas beperkt tot het apparaat over drempel tillen en daarna uitleggen wat ze allemaal niet doen, waardoor die glimlach snel verdwijnt. Bij Expert ben ik super geholpen. Uitbouwen van het oude apparaat met de nodige moeite en daarna inbouwen en aansluiten van het nieuwe apparaat. Zelfs de plint werd nog even netjes bijgezaagd. Super service, zeer tevreden!

Zwartenbol 09-07-2024

Uitgebreid overzicht online met specificaties,goede prijs verhouding

goede Expert service

i***@o************************** 09-07-2024

10,0
Een aanrader, online gekocht maar wel met de ouderwetse service. Heel fijn.

l**********@y******** 09-07-2024

7,0
Expert prijs kwaliteit is goed. Service in de winkel kan beter, maar product en keuze hierin bij expert zijn uitstekend.

v***************@g******** 09-07-2024

Snelle levering, ook als het niet op voorraad is. Gebeld toen het artikel binnen was.

Boer 09-07-2024

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Het bezorgen was super, niet neerleggen aan de voordeur, maar netjes persoonlijk afgegeven.

Kempeman 09-07-2024

Online besteld. Levering op woensdag volgens de advertentie. Na bestelling en betaling kreeg ik bericht donderdag leveren. Maar voor de rest perfect.

Denneboom De Boer 09-07-2024

De service , deskundigheid en vriendelijkheid is uitstekend. Daarom ga ik steeds terug naar Expert Rheden.

Scholten 09-07-2024

Henk goede winkel ik heb al eens wat eerder gehad was toen ook al een goed winkel nu weer alles volgens afspraak

Vernooij 09-07-2024

Expert Leersum is een fijne winkel met ruime keus en altijd op voorraad. Vriendelijke mensen die je met alles helpen en eerlijk advies geven.

Roos 09-07-2024

10,0
Hisense koelvries combinatie no frost besteld en super blij mee ongelovelijk goede no frost koelt super goed invriesen snel

Nu dezelfde besteld gekocht voor mijn dochter omdat deze Hisense no frost super goed is en wij dik tevreden zijn

a************@g******** 09-07-2024

6,0
Mijn pakket is niet aan huis bezorgd Terwijl ik de hele dag thuis was 3x verandering van levertijd ineens werd het pakket afgeleverd bij een afhaalpunt Zonder rede Ik heb geen auto en het pakket woog ruim 9 kilo ik mag zo wie zo niet tillen Ik heb het gehaald met de fiets lopend Was geen pretje

Feenstra 09-07-2024

10,0
Hebben bij expert Leeuwarden een volautomatische koffiemachine gekocht. Aangezien er een grote verscheidenheid aan machines is hebben we dankzij advies van de verkoper de juiste aan kunnen schaffen. Bedankt!!!

Van den Berg 09-07-2024

10,0
Hele goede ervaring hebben al vaak er iets gekocht nooit problemen mee gehad

Westra 09-07-2024

Hele goede ervaring Vriendelijk En je word direct geholpen Ze nemen ook de tijd

Schellekens 09-07-2024

10,0
Ervaring is goed ik zou iedereen aanraden naar deze winkel te gaan voor een aankoop.

Toon meer reviews