Expert - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Expert.

Expert stelt zich voor

Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de markt. Dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Wanneer u online koopt bij Expert, koopt u bij de Expertwinkel in uw buurt. U bepaalt zelf of u uw product wilt ophalen of door Expert thuis wilt laten bezorgen wanneer het ú uitkomt! Maar ook na uw aankoop staan wij voor u klaar als u vragen heeft over installatie, garanties of reparatie. Online kopen bij Expert is veilig, vertrouwd en dichtbij!

Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

Van der Laan 10-07-2024

10,0
Goede hulp bij keuze, snelle bezorging en hulp bij installatie van het product.

Zwenger-van Den Herik 10-07-2024

Prettig geholpen en snelle levering van de nieuwe wasmachine! Persoonlijke service en advies!

e********@g******** 10-07-2024

6,0
Product voldoet aan alle wensen en eisen, maar de bezorger was zeker niet klantvriendelijk.

Mulders 10-07-2024

Alles verliep heel soepel in een korte tijd was ons probleem opgelost . 2 dagen later kon ik weer op een nieuwe inductieplaat koken zonder problemen.

m**************@h********** 10-07-2024

10,0
Leuk personeel , snel geholpen , luisteren naar u behoefte en niet alleen verkoop praat , leuk personeel die de bestelling thuis levert niet te zakelijk

c*******@g******** 10-07-2024

Al gedaan! Koop zo' n lekkere electrische houtkachel. Geen gedoe met aan krijgen, geen afvoer nodig en lekker staren in de vlammen met echte warmte. Topding!

e*******@g******** 10-07-2024

Prima aflevering

Van een Etna diepvries kast.

Deze bevalt prima.

Expert Brielle kunnen wij aanbevelen.

Zijn al klant vanaf dat deze zaak in Brielle opende.

Excellente service.

c*******@f*************** 10-07-2024

5,0
Houd zich niet aan de wet. Ik bestel via landelijke website. Zij sturen het door naar een franchisenemer waar ik geen overeenkomst mee heb en willen je daarna niet meer helpen omdat zij niet geleverd hebben.

Jonathans 10-07-2024

Gewoon altijd prettig geholpen bij Exoert in Boxtel. Ga wel eerst kijken op internet wat mensen ervan vinden . Wanneer Expert een leuke prijs heeft koop ik het in Boxtel bij Expert. Ik hou van persoonlijke service koop niets online wanneer ik iets heb kan ik bij Expert in Boxtel binnen lopen.

j************@i********* 10-07-2024

na 2 weken in bezit van espressoapparaat kan ik nog niet zeggen hoe het bevalt, het is wennen en zoeken naar de voor ons juiste instelling

Abdirahim Yousuff Nur 10-07-2024

Als de klanten iets kapot probeer ripareren eerste als niet kan den ver coop andere maar jullie altijd liver verloopt uw product dat is Niet goed

De Vries 10-07-2024

Afzuigkap was kapot, div. keukenboeren gebeld,te druk of geen intresse. Expert gebeld, ik heb een nieuwe vakkundig geplaatste afzuigkap. Ben zeer tevreden Expert. Denken mee en wat niet of wel kan communiceren xij met je.

Holleboom 10-07-2024

10,0
Ik vind Expert een prima winkel, qua kwaliteit maar zeker qua vriendelijkheid van het personeel en de service.

n********@z******* 10-07-2024

Produkt was beschadigd in doos. Werd zonder gezeur omgeruild voor nieuw, op beschadigingen gecontroleerd produkt.

Struik 10-07-2024

7,0
Prima winkel om te kopen met wat men nodig heeft.

Personeel is vriendelijk en behulpzaam en denkt zelfs nog mee voor wat men wilt.

p***********@m****** 10-07-2024

Zeer tevreden over Expert. Duidelijk online bestellen. Na plaatsing contact gehad vanuit Expert met een vriendelijke medewerker, artikel wS niet op voorraad dus zou de levering iets later worden. Vond dit heel attent. Levering was precies zoals verwacht door Expert. Top bedrijf.

Hoogervorst 10-07-2024

10,0
Het is niet zo moeilijk om een keuze te maken, als het om een aankoop gaat ,wat ie aankoop ook is, expert is een betrouwbare zaak met uitstekende service ,beter dan welke internet winkel ook.

j******@h********** 10-07-2024

10,0
Expert in diemen is een aanrader vriendelijk en geduldig personeel , ze weten waar ze het over hebben

s********@y******** 10-07-2024

10,0
In de afgelopen 3 maanden hebben we een wasmachine en een printer aangeschaft; goed geadviseerd in de winkel, vriendelijk personeel.

a**********@l****** 10-07-2024

10,0
Mijn ervaring gewoon kopen bij expert in Deurne

Houden aan de spraak!!!

Goed product tv oeled 4K zoals senos compleet boxen set wel duur maar goed geluid als in de bioscoop is aanrader!!!!!

d*************@g******** 10-07-2024

10,0
Ik beveel Expert zeker aan. Al mijn Witgoed komt bij hen vandaan en nu na 16 Jr moeten sommigen worden vervangen. Dus de levensduur is zeker duurzaam.

g****@h********** 10-07-2024

7,0
Over de winkel niets dan lof. De bestelling via de webshop is nog voor verbetering vatbaar. Zo is een verkeerde winkel opgegeven en was er geen factuur bij de bestelling.

De Boer 10-07-2024

10,0
Een goede winkel met uitstekend assortiment. De IPad die ik graag wilde hebben hadden ze even niet op voorraad, maar de volgende dag kon ik deze ophalen. Uitstekende service!

Haan 10-07-2024

10,0
Ze helpen je netjes . En als het er niet is bestellen ze het na voor je .

Top .

b***********@g******** 10-07-2024

10,0
Expert heeft veel keuze, normale prijzen en vriendelijk personeel. Duidelijke leveringsafspraken.

Kortom top.

Toon meer reviews