Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Coolblue.nl.
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies, online en in onze 13 winkels. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.
Hi Spyridon,
We're sorry you unexpectedly had to travel further to receive your package. We've shared this information with our delivery partner. For your inconvenience, you'll find a small discount in your account. THis can be used for your next order.
Kind regards,
Beste Jack,
Wat balen dat je pakketje vertraagd was! Dat zien we natuurlijk beiden liever anders. Er staat inmiddels een kleine tegemoetkoming in je account, zodat je volgende bestelling met wat korting begint.
Beste Virindra,
Hier zijn meerdere dingen mis gegaan, excuses daarvoor.
Het begon eigenlijk goed: voor de eerste TweedeKans die je koos, stond op de website vermeld dat de oplader ontbrak en dat bleek bij levering ook zo te zijn. Wanneer je een TweedeKans product retourneert, krijg je hier altijd tegoed voor. Op die manier kun je zelf meteen een op dat moment beschikbare vervanger uitkiezen en met het tegoed betalen. De betaling kan natuurlijk ook worden teruggestort.
Daarna kies je een vervangende TweedeKans die wel compleet zou zijn. Helaas bleek dat niet te kloppen. We gaan natuurlijk na wat hier is gebeurd, zodat we elke dag een beetje beter kunnen worden. Als tegemoetkoming voor je ongemak heb je naar aanleiding van een andere review al een cadeautje in je account ontvangen. Hopelijk helpt dat bij een positievere glimlach.
Hoi Derk,
We zoeken dat natuurlijk graag voor je uit. Op basis van je mailadres kunnen we je bestelling nog niet terugvinden. Kun je (vanaf het mailadres van je account) het ordernummer doorsturen naar geenglimlach@coolblue.nl?