HelloTV - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.

HelloTV stelt zich voor

HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

Rogier 09-11-2024

10,0
Deskundige en prettige uitleg in de winkel, duidelijke afspraken, stipte bezorging en een geweldige monteur die de tijd nam, meedenkt en alles zorgvuldig en prachtig heeft geïnstalleerd. Kan niet beter!

Ab 09-11-2024

Allereerst wil ik aangeven, dat de openingstijden niet kloppen. De winkels zijn op zondag open vanaf 10.00 uur. DIT IS NIET het geval. DIT staat nog steeds verkeerd op jullie site. Wij stonden op 3 november om 10:15 voor de deur met een inruil televisie in ons handen, maar de deuren gingen niet open. Op dat moment stonden we niet alleen voor de deur. 1 klant ging met de klantenservice bellen maar kreeg dat ivm de drukte in de winkel er nog niet opgenomen kon worden. Jullie waren DICHT. Bandje klopt niet. Daarnaast waren wij met de chat met een medewerker van klantenservice. Zij gaf aan dat de winkel pas om 12 uur opengaat, ze vond het heel vervelend, maar kon niks voor ons doen. Daar sta je dan met je TV en moet je nog ruim 1 1/2 uur wachten. DIT is UITERST balen. Heel vervelend allemaal maar je echt gehoord en geholpen voelen was er niet bij.

Toen we eindelijk binnen mochten, hebben we dit ook aan de verkoper verteld, hij kon er verder ook niks overzeggen, alleen dat het wel heel vreemd is. zijn woorden We mogen niet eens open voor 12 uur.

Tip: Werk de internet pagina bij want de openingstijden staan nog steeds niet goed.

Nu over de levering van de TV, het personeel is verder vriendelijk en behulpzaam. De TV die we gekocht hebben met inruil is mooi en doet het goed.

Beste Ab,

Bedankt voor je uitgebreide review en feedback! Het spijt ons ontzettend dat de openingstijden op onze website niet klopten en dat dit voor verwarring heeft gezorgd. We begrijpen dat het erg frustrerend moet zijn geweest om voor de gesloten deuren te staan, vooral met een inruiltelevisie in je handen.

De openingstijden staan nu wel goed op de website en zijn dan wel gewoon open deze 3 weken om 10:00.

We vinden het jammer dat je ervaring bij de winkel hierdoor is beïnvloed, ondanks dat de verkoper vriendelijk was. We nemen je feedback ter harte en zullen ervoor zorgen dat dit niet nogmaals gebeurt.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de tv en de levering en dat je verder goed geholpen bent door het personeel. We waarderen je geduld en hopen je in de toekomst weer beter van dienst te kunnen zijn.

Chris 09-11-2024

10,0
Leuke verkoper, kreeg het gevoel dat ik een leuke deal heb gemaakt. Ben goed geholpen met eerlijk advies en ben blij met de aanschaf. Dankjewel Collin.

Nils 09-11-2024

10,0
Uitstekend geholpen door een vriendelijke kerel. Heldere duidelijke uitleg, ook op mijn vele vragen. Ook het in de auto tillen van de tv was geen probleem voor hem (en zijn collega) omdat ik door mijn rug was gegaan.

Dikke aanrader!

Jos Peterse 09-11-2024

10,0
Het is een mooie winkel en je kan er prima parkeren. We zijn perfect geholpen door Dax/ D.O. door een perfecte uitleg van de televisie en randvoorwaarden.
De Doos wordt ook netjes in de auto gedaan.
Perfect

Ursula 09-11-2024

10,0
Nemen alle tijd en leggen rustig de verschillen tussen de televisies uit. Prima aanbieding en ook inruil van eigen televisie is mogelijk. Vriendelijk, kennis van zaken en goede deal dus helemaal happy met onze nieuwe aankoop.

S.Kartiko 09-11-2024

Kundig , vriendelijk en correct geholpen!

Martin 09-11-2024

10,0
Goed advies in de winkel in Groningen en daar wordt ook mee gedacht met de wensen van de klant. Zelf goed verdiept in de materie en uit gesprek met verkoper in de winkel blijkt dat geen onzin verhaal wordt vertaald door hen. Levering en installatie zou twee weken op zich laten wachten, maar tot positieve verbazing was dit al binnen 5 dagen.

De levering installatie van onze 75 inch tv ging zeer vlot en was plezierig door installateur SR. Hij was prettig in de omgang en daarnaast heeft hij alles goed uitgelegd. Met andere woorden alleen maar lof voor HelloTV en ook niet onbelangrijk we zijn ook nog zeer content met de nieuwe TV. Een win-win situatie voor alle partijen.

Beste Martin,

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Groningen en dat je het gesprek als deskundig en eerlijk hebt ervaren. We doen ons best om mee te denken met de wensen van onze klanten en het is geweldig om te horen dat dit ook zo is overgekomen.

Ook fijn dat de levering en installatie sneller plaatsvonden dan verwacht en dat de installateur alles soepel en duidelijk heeft geregeld. We zijn blij dat je zo tevreden bent met je nieuwe 75-inch tv en de gehele ervaring bij HelloTV. Veel kijkplezier gewenst!

Peter 09-11-2024

10,0
Hello TV werd ons getipt door onze zoon die ook daar een TV had gekocht. We werden adequaat geholpen met een deskundig advies en waren met een half uur klaar ! Petje af

Huub 09-11-2024

10,0
Mooie winkel moet een uitgebreid assortiment. Verkopers luisteren goed en helpen je bij de koop. Dat is zoals het hoort. Ze moeten je niet 'iets' verkopen, maar je dus helpen. Per slot van rekening wil je een TV kopen. Goede uitleg over de extra mogelijkheden zoals uitbreiding garantie. Toppers.

Jack 08-11-2024

Een goede uitleg gehad van Sjef over de aanschaf van onze nieuwe tv. Hij heeft het verschil laten zien in de verschillende typen tv's van Phillps en heeft goed uitgelegd waarom we beter een ander type konden nemen.

Beste Jack,

Bedankt voor je positieve review en aanbeveling! Wat fijn dat Sjef je zo goed heeft kunnen helpen met het kiezen van de juiste tv en dat hij de verschillen tussen de modellen helder heeft uitgelegd.

We streven ernaar om klanten te voorzien van eerlijk en deskundig advies en het is geweldig om te horen dat Sjef daarin geslaagd is. Veel kijkplezier gewenst met jullie nieuwe tv en hopelijk tot een volgende keer!

PvV 08-11-2024

10,0
Prettig contact, goede kennis van de producten. Aanbevelingen zijn ook goed. Je wordt als een echte klant behandeld in de winkel van Den Bosch

Mirjam en Mario 08-11-2024

we zijn in de winkel prima geholpen. In de service erna ging een en ander niet goed. De tv zou de volgende dag bezorgd worden, maar dat ging niet lukken. Hierna een afspraak gemaakt voor bezorging enkele dagen later, maar met de toezegging dat de track & trace dezelfde avond in de email zou zitten. Die kwam er niet en nu is onduidelijk of en hoe laat de bezorging plaats gaat vinden.

Rob 08-11-2024

10,0
Heerlijk weer eens een jonge verkoper/adviseur te spreken die duidelijk met plezier zijn werk doet. Daarnaast was hij vakkundig en niet opdringerig. Daarbij was hij erg enthousiast over het bedrijf waar hij werkt. Tóp!! D.O

Beste Rob,

Bedankt voor je geweldige beoordeling en je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat onze adviseur zijn werk met zoveel plezier en enthousiasme doet. We streven ernaar om klanten op een deskundige en ontspannen manier te helpen en het is fijn te weten dat dit zo positief bij je is overgekomen.

We waarderen je beoordeling enorm en hopen dat je volop geniet van je aankoop. Graag tot ziens!

Rachel 08-11-2024

10,0
We hadden een soundbar besteld, s'avonds bij het uitpakken kwamen we er pas achter dat we de verkeerde hadden gekregen.
Het contact erna ging heel vriendelijk en samen zijn we tot een goede oplossing gekomen hoe we het product gingen omruilen. Top service en zeer behulpzaam! Ik ga hier zeker weer wat bestellen als ik weer iets nodig heb.

Henk 08-11-2024

10,0
Een prima zaak met een ruim overzicht van alle belangrijke TV merken. Verkoper Dax bleek technisch goed onderlegd en had goed in de gaten wat mijn belangrijkste criteria waren. Een eerder bezoek aan een locale concurrent maakte dat haarfijn duidelijk. Complimenten!

Menno van Epen 08-11-2024

10,0
In de eerste plaats email contact gezocht waar eigenlijk alle keren nagenoeg direct op geantwoord werd. Dat was al heel fijn. Goed aanbod gekregen waardoor wij besloten naar de winkel in Naarden te gaan. Wij wonen in Vollenhove Overijssel maar zijn opgegroeid in Naarden en Bussum. Dus deze keuze was voor ons heel makkelijk. Vonden het een erg mooie winkel met super aardig en zeer kundig personeel. Wij zijn geholpen door .... Deze was erg aardig, kundig en heel belangrijk eerlijk. Wij hadden namelijk wat problemen net gehad met een andere winkel en deze hebben ons niet goed voorgelicht. Dit werd door Redney wel gelijk en eerlijk advies over gegeven. Verder werd heel duidelijk ook de secundaire voorwaarden besproken zoals extra verzekering, onderhoud en andere extra zaken. Dus al met al heel erg tevreden.

Beste Menno,

Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat ons team snel reageerde op je vragen via e-mail en dat je ons aanbod waardeerde. Het is geweldig dat je, ondanks de afstand besloot om onze winkel in Naarden te bezoeken en de service van Redney hebt ervaren. We zijn blij dat hij met zijn kundigheid en eerlijkheid kon bijdragen aan een positieve ervaring, vooral na de minder goede ervaring elders. Ons doel is altijd om open en duidelijk advies te geven, inclusief het bespreken van extra opties.

Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring en voor je vertrouwen in ons! We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en verwelkomen je graag weer in de toekomst.

Frankhcd 08-11-2024

10,0
Uitstekend geholpen door een zeer vriendelijke medewerker. Hij nam alle tijd om ons goed te adviseren!

Mark 08-11-2024

Super netjes geholpen en begeleid bij de aankoop van de juiste tv!

La Grand 08-11-2024

Fijn te woord gestaan in de winkel en zowel via de webshop. Goede productkennis en informatie gekregen. In eerste instantie voor een Samsung tv gekozen maar toch de bestelling aangepast naar een LG tv voor een betere geluidskwaliteit. Dit was geen enkel probleem. Ging daarna even wat mis met de registratie van de bestelling, maar dat is vlot opgelost. Samen met ervaren en vriendelijke tv installateur de muurbeugel bevestigd en aangesloten. En nu genieten van deze prachtige aanwinst!

Harm 08-11-2024

10,0
Tv en soundbar van samsung via de chat gekocht, met inruil van een tv en soundbar, prima geholpen, in overleg de apparatuur opgehaald en ingeleverd bij de vestiging van hellotv.nl in Groningen waar ik ook prima en snel ben geholpen door Henk-Jan, en een jonge dame die geholpen heeft met de apparatuur in de auto plaatsen. Niks mis mee. Hopelijk werkt de apparatuur net zo goed!!
HelloTV 08-11-2024 Officiële reactie

Beste Harm,

Bedankt voor je fijne review! Wat mooi om te horen dat alles zo soepel is verlopen, van het chatgesprek tot aan het ophalen en inleveren in Groningen. Fijn dat Henk-Jan en zijn collega je snel en vriendelijk hebben geholpen, zelfs met het inladen van de apparatuur.

We hopen dat je veel plezier beleeft aan je nieuwe Samsung-tv en soundbar en dat alles net zo goed werkt als je verwacht. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar. Veel kijk- en luisterplezier!

Frans 08-11-2024

10,0
Overzichtelijke website en winkel met deskundig personeel en prima prijzen.

F van Boheemen 08-11-2024

De winkel is ruim opgezet met een ruime keuze en een goede parkeergelegenheid. We zijn uitstekend geholpen door .....!

Frans 08-11-2024

10,0
Gisteren een Oled TV gekocht in vestiging Duiven. Ik werd daar op een prettige en deskundige wijze geholpen door het personeel aldaar. Ook werd ik voorzien van tips voor de installatie. Prima winkel en zal hier binnenkort terugkomen om mijn Sonos installatie aan te schaffen.

Vincent 07-11-2024

10,0
xxx is echt een topper! Eerlijkheid stond vooraan. heeft ons goed geholpen. Wist precies wat we zochten! Ik kom zeker terug en zal zeker iedereen aanraden om even langs in Naarden te gaan als je een TV zoekt!!
HelloTV 08-11-2024 Officiële reactie

Beste Vincent,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat eerlijkheid centraal stond tijdens je bezoek.

We zijn blij dat je precies hebt gevonden wat je zocht en je aanbeveling voor onze winkel in Naarden wordt enorm gewaardeerd! We zien je graag terug en hopen dat je volop gaat genieten van je nieuwe tv. Veel kijkplezier!

Toon meer reviews