HelloTV - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.

HelloTV stelt zich voor

HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

Hans van den Ham 04-10-2024

10,0
Werd niet meteen besprongen door een verkoper, kon eerst mijzelf rustig oriënteren inde winkel en het aanbod . Precies op het moment dat mijn vrouw en ik vragen hadden kwam er een verkoper om ons te helpen. Wij zijn door familie op Hello TV gewezen omdat er door het personeel met kennis van zaken advies wordt gegeven. Ik moet inderdaad familie gelijk geven. De verkoper ( adviseur) verklaarde dit omdat Hello TV alleen televisie verkoopt.wij hebben een keuze gemaakt,ons eigen keuze, en zijn nu in afwachting van de levering . Hiervan kan ik nog geen oordeel geven. Ik ben in de winkel in Duiven geholpen door XXX

Lavie&Rose 04-10-2024

Wat een top-zaak is dit, vriendelijk, informatief en duidelijk verhaal. De Tv, is na een week in huis fantastisch, we hadden een "oude" Ambient uit 2015, maar als je dan ziet hoe deze TCL er nu eruit ziet en werkt. Klasse

Antonio Aguera 04-10-2024

10,0
Ik twijfelde tussen verschillende tv-modellen waarnaar ik eerder op internet had gezocht. In mijn geval was ik op zoek naar de beste eigenschappen voor een budget tussen de €600 en €900. In de winkel hielp de medewerker me uiteindelijk bij het kiezen van een TCL die voldeed aan de technische kenmerken en een redelijk concurrerende prijs op de markt. Ik kende het merk niet, dus hielp hij me meer over het merk te leren en zei dat hij die tv zelf aan zijn zus had aanbevolen. Wat mij meer vertrouwen gaf. Hij heeft mij ook geholpen met het toevoegen van een uitgebreide verzekering voor 5 jaar. Ik ben best tevreden met het product en heb er vertrouwen in dat het 5 jaar lang gedekt zal zijn tegen eventuele problemen met de tv. Zowel de behandeling richting mij als klant als de zekerheid die HelloTV je geeft wat betreft de betrouwbaarheid die zij bieden van het product geef ik ze een 10
HelloTV 04-10-2024 Officiële reactie

Beste Antoino,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! We zijn blij om te horen dat je goed bent geholpen bij het maken van je keuze en dat je tevreden bent met je nieuwe TCL-tv.

Het is altijd fijn om te weten dat onze medewerkers niet alleen kunnen adviseren over de technische aspecten, maar ook persoonlijke aanbevelingen kunnen geven die vertrouwen opwekken.

Het doet ons goed dat je vertrouwen hebt in zowel de kwaliteit van het product als de extra zekerheid van het uitgebreide servicepakket .
We streven er altijd naar om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden, zowel tijdens als na de aankoop.

We hopen dat je lang plezier hebt van je nieuwe tv en staan altijd voor je klaar mocht je in de toekomst vragen hebben!

Carlo Romers 04-10-2024

10,0
Ik ben zeer tevreden over XXX, monteur van jouw bedrijf Hello TV!! Prima uitleg en ook prima installatie! Ook hele rustige man die zijn vak goed verstaat!

Jeff 04-10-2024

10,0
Ik schrijf eerlijk gezegd nooit recensies maar voor deze verkoper maak ik graag een uitzondering.

Via vrienden getipt over deze vestiging. Online een nieuwe tv besteld, scherpe aanbieding gehad, volgende dag netjes conform aangegeven tijdschema geleverd. Fijn! Helaas toch een maat te groot en niet helemaal onze smaak. Ik kon de tv na overleg per mail direct in de winkel retourneren en daar een bezorgafspraak voor een nieuwe levering inplannen. Daar het door ons uitgekozen model niet op voorraad bleek te zijn, opnieuw een scherpe aanbieding gekregen voor een nieuwer model en deze direct mee kunnen nemen. Klasse opgelost!

Ronnie 04-10-2024

10,0
Prima geholpen, weet waar hij over praat.

Frank 03-10-2024

10,0
Zeer capabele, nette, en vriendelijke installateur (SD, regio Utrecht). Straalt vertrouwen ‘komt wel goed’ uit

Marco 03-10-2024

10,0
Twee dagen geleden voor het eerst kennis gemaakt met hello tv, ten eerste een prachtig pand met heel veel keuze en mooi opgestelde producten.

Maar belangrijker nog zijn de mensen die de zaak maken: ik kwam voor een bepaalde tv, die binnen mijn specs en budget paste. De verkoper was oprecht geinteresseerd in mijn keuze, dus ik had mijn motivaties uitgelegd.

Met zijn kennis en ervaring, gaf hij mij geheel vrijblijvend een eerlijk advies om wat andere toestellen in dezelfde prijsklasse te bekijken. Ik heb zijn advies aangenomen en ben voor een ander toestel gegaan.

Eenmaal thuis heb ik nog wat onderzoek gedaan, en alles wat de verkoper had uitgelegd was gewoon correct! Ik heb nu, in dezelfde prijsklasse een veel beter toestel wat veel beter aansluit bij mijn wensen.

Financieel hebben we ook de deal super netjes kunnen maken, dus een 10 van mij!
HelloTV 04-10-2024 Officiële reactie

Beste Marco,

Bedankt voor je prachtige review en het delen van je positieve ervaring! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met zowel ons assortiment als de service van ons team.

Het is ons doel om klanten eerlijk en professioneel te adviseren, zodat ze met het juiste product naar huis gaan.

Wat fijn dat onze verkoper je heeft kunnen helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.
We streven er altijd naar om oprecht en transparant advies te geven en het is geweldig om te horen dat je hier zoveel aan hebt gehad.

We hopen dat je lang van je nieuwe tv geniet en zien je graag weer terug bij Hello TV!

Jan Besijn 03-10-2024

10,0
Na de aankoop van een Samsung 8K, 85 inch en een Samsung 4K, 55 inch smart televisie eerder dit jaar bij Hello tv was het nu tijd voor een Samsung soundbar, HW-990D. De verkoper, Mehmet, was uiterst vriendelijk en vakbekwaam. Ook nam hij alle tijd om mij het allemaal bij te brengen. SUPER!! Ook bij de eerdere aankopen, niets dan lof!!

Familie Van Tol 03-10-2024

10,0
Wij hebben uw winkel bezocht in Zoeterwoude Rijndijk. Alles netjes en overzichtelijk. Na even in alle rust te hebben rondgekeken zijn we naar de verkoopbalie gegaan. Wij werden op een nette en vriendelijke wijze te woord gestaan door Mehmed. Hij heeft ons goed geadviseerd en geholpen met de aankoop van de nieuwe Samsung televisie.

Hans van Batenburg 03-10-2024

Geweldig geholpen
Ik had een specifieke vraag over audio connectie
Was geweest bij de groot M winkel in Almere
Maar die namen geen enkele moeite om überhaupt op mijn vraag in te gaan
Echt een … winkel
Daarin tegen heeft Thorn van Hello TV in Naarden (15 minuten van Almere) mij uitgebreid te woord gestaan met een kop koffie en was niets teveel om aantal TV toestellen de aansluiting mogelijk hebben te demonstreren
Was ook niet uit om je het duurste model aan te smeren
Ben uitstekend geholpen en van advies voorzien
Zou deze winkel bijzonder onder de aandacht willen brengen aan aanstaande Tv kopers
Ben hiervan heel vrolijk van geworden
Ze bestaan bus nog wel de kleine middenstander met hart voor de zaak
Met vriendelijke groeten
Hans

AvA 03-10-2024

10,0
Ik had een centerspeaker besteld voor de surround set van de tv. Goede deal. Veel keuze en goede prijzen.
Tot mijn spijt bleek hij toch niet op voorraad te zijn.
Maar door klantenservice keurig en klantvriendelijk opgelost.
Door een andere aan te bieden met eveneens een zeer goede deal.
Hellotv is wat mij betreft een dikke aanrader!

Ton Groenendijk 03-10-2024

10,0
Om 12.15 kwamen we de winkel binnen.Dat is een onhandig tijdstip. Personeel aan de lunch, maar die werd direct onderbroken. Uiteraard kijk je eerst zelf rond en dat wordt gesignaleerd. Na verloop van tijd komt er iemand die vraagt waar je naar op zoek bent. En of je hulp nodig hebt. Als je dan een ruime omschrijving van je wensen en je budget aangeeft, kom je samen met de verkoper, die ook nog technisch uitleg geeft, tot een beslissing. Geen verkooppraatjes, geen dwang of haast. Een relaxte manier om een nieuwe TV aan te schaffen. Er was op deze doordeweekse dag voldoende personeel.

Beste Ton,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en waardevolle review!
We vinden het fijn om te horen dat je de ruimte had om eerst rustig rond te kijken.
Ons doel is om klanten op een ontspannen en informatieve manier te begeleiden, zonder druk of haast en het is geweldig om te horen dat dit bij je goed is overgekomen.

We hopen dat je volop geniet van je nieuwe TV!

Bert 03-10-2024

10,0
Super geholpen in Groningen door Marco. Jip en Janneke taal. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Max Smits 03-10-2024

10,0
Vriendelijke en zeer behulpzame medewerker. Goede uitleg aankoop en extra garantie.

Annemariehoeve 02-10-2024

10,0
Direct bij binnenkomst erg vriendelijk en professioneel geholpen. De verkoper luisterde goed en paste de manier van informatie geven aan, aan mijn behoefte en kennis. Binnen 5 minuten de voor ons beste keuze gemaakt.

Beste,

Bedankt voor je review! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo vriendelijk en professioneel geholpen bent tijdens je bezoek.

Het is voor ons erg belangrijk om goed naar onze klanten te luisteren en de informatie af te stemmen op de behoeften en kennis van iedere klant.
We zijn verheugd dat je zo snel de juiste keuze heeft kunnen maken.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben in de toekomst, dan staan we graag voor u klaar!

Wim Snel 02-10-2024

10,0
Deze shop geeft een eerlijke informatie en een scherpe prijs.
Dan kan men ook nog om extra korting vragen waardoor deze shop een van de goedkoopste is
Verders goede communicatie en snel levering
Alles bij elkaar Super geregeld.

Boogaard 02-10-2024

10,0
Afgelopen weekend Philips Oled gekocht, heel fijn en deskundig geholpen door XXX.
Daarnaast een goede service ontvangen en goede afhandeling. Heel blij met de nieuwe tv!

Wouter 02-10-2024

10,0
Mijn vrouw en ik waren het niet geheel eens over formaat televisie. Een 43 of 50 inch .Verkoper bleef rustig tijdens onze discussie en dat is prettig. Bij thuiskomst bleek toch, dat 50inch te groot is voor ons meubelkast en na telefonisch overleg met verkoper Daniel order aangepast naar 43 inch.
Verder zeer adequaat en prettig ons geholpen. Top!

Gerard S 02-10-2024

Met Hello TV tot een goede deal gekomen voor een nieuwe televisie. De oude konden we inruilen.
De installatie is vandaag gedaan door installateur SD, die prima professioneel werk heeft geleverd.
Er was helaas wel een technisch probleempje met de nieuwe tv. Die zal waarschijnlijk vervangen moeten worden. Gelukkig heeft SD voor een tijdelijke oplossing gezorgd!

jcdribeiro 02-10-2024

6,0
The prices and discounts are good. But once the price has been set, we have to go through a whole cross-selling script to push services and products at high prices. The delivery time shown on the website has nothing to do with reality. Don't believe this information. The real delivery period is only given after payment, and in my case for a product with next-day delivery it took more than 30 days to be delivered. Order and payment on 28/08/2024 with delivery suggested to 30/09/2024.

Dear,

Thanks for the review!
We can simply deliver the products we sell the next day, only if there is a trade-in then we will come by ourselves and the delivery will always be longer.
It's surprising that you experience it differently and we are sorry that it came across incorrectly.
Still, we hope you enjoy watching it.

Emre 02-10-2024

10,0
Ik heb telefonisch contact gehad met **** uit HelloTV Naarden omdat ik opzoek was naar een goede QLED tv. Na een kort gesprek over mijn wensen voor de soort tv hebben we een goede deal afgesloten en had altijd spontane antwoorden op mijn vragen omtreft de tv. Top service nou nog wachten tot ik het binne krijg! Dankjewel HelloTV Naarden!
HelloTV 02-10-2024 Officiële reactie

Beste Emre,

Bedankt voor je positieve review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het advies van ons team en dat je een goede deal hebt kunnen sluiten.

We gaan er vanuit dat de TV snel bij je wordt geleverd en dat je er veel plezier van zult hebben.
Mocht je nog vragen hebben, dan staan we uiteraard altijd voor je klaar!

Carlo 02-10-2024

Mooie ruime opzet met alle merk keuzes afgescheiden van elkaar. Dit is tegelijkertijd een minpuntje....geen vergelijk.

Willem 02-10-2024

10,0
in een vorige review heb ik al aangegeven dat de winkel er top uit ziet, fijne medewerkers en goede info en dan is een deal gauw gemaakt tenminste in mijn geval. Gisteren is onze 65 inch tv met soundbar gebracht en opgehangen en geïnstalleerd, door 2 top medewerkers van hello tv en ik zeg top omdat alles maar dan ook alles perfect is verlopen. vriendelijk, voldoende en duidelijke info en dat doet ons een deugd. Dus van onze kan een 10 zonder griffel. Zonder griffel bedoel ik dat er een klein puntje van aandacht is en dat is de telefonische bereikbaarheid, dat zou wel iets beter kunnen, maar dat wordt wel weer goed gemaakt met het terugbellen.
Ik ga dus zeker weer naar helloTV Groningen en prijs hem zeker aan

Monique Bruinewoud 02-10-2024

10,0
Super fijn en vriendelijk geholpen in Duiven

Toon meer reviews