HelloTV - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.

HelloTV stelt zich voor

HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

Dennis 31-08-2024

10,0
Online een offerte ontvangen voor de aankoop van een soundbar met inruil van mijn oude audiosysteem. Aangegeven deze te willen afhalen in Utrecht. Het contact ging soepel, mooie winkel op een prima locatie. Ik trof daar een leuk jong verkoopteam aan met gevoel voor humor! Voor mij de eerste aankoop bij HelloTV, maar zeker niet de laatste!

Volodymyr Podoplielov 31-08-2024

10,0
Ik vond het erg leuk om een ​​product in je winkel te kopen. De verkoopadviseur hielp enthousiast met het kiezen van een optie uit verschillende tv's. Geholpen met testen, verteld over functies en mogelijkheden. Er werken professionals voor u. Ik heb twee tv's meegenomen. Nadat ik een tv had gekozen, had ik dat niet gepland, maar wilde ik gewoon naar de akoestiek van de soundbar luisteren, de verkoper hielp me daarbij, en ik vond het leuk. Ja, ik heb een andere soundbar genomen. Het is heel goed dat je in de winkel het product kunt zien, hoe het werkt, welke afbeelding de tv heeft. Na registratie van de aankoop werden de tv's mooi omhuld met een speciaal materiaal en hielp ze in mijn auto te plaatsen. Het enige wat ze vergaten was een van de stroomkabels. Maar ik denk niet dat het een probleem is, want ze zullen het naar mij opsturen.

Jurjen 31-08-2024

Vriendelijk geholpen met veel geduld. Online een mooi aanbod gekregen en in de winkel gaan kijken. Ruime winkel en alles was op voorraad. In de winkel werd alles tijd genomen om mij goed te helpen

Grijpink 30-08-2024

10,0
Medewerker Jerreau heeft ons in het filiaal in Naarden zeer goed geholpen. We gingen met onze nieuwe TV zeer tevreden naar huis.

E. Heijligers 30-08-2024

10,0
Hello TV is dè winkel voor ons. We slagen er altijd. Ze geven een mooie inruilprijs op de oude tv en ook altijd nog kortingen op de bijzaken die je nodig hebt. Monteur Mo was erg plezierig om in huis te hebben. Hij is vrolijk en klantgericht. Toen hij merkte dat de TV mee helpen tillen voor ons toch wel te zwaar was, is hij, na overleg met ons, gaan eten en was hij binnen anderhalf uur terug met een collega om ons te ontlasten. Dat is overigens wel een puntje voor HelloTV: overleg met de klant of ze mee kunnen helpen. Dat zou jullie extra tijd schelen en dan ben je nog klantgerichter bezig. Mo krijgt van ons een dikke 10 (omdat hoger niet gaat).

Ronnie 30-08-2024

We zijn goed geholpen in de winkel bij hello tv in duiven door Ronald met goed advies we zijn tevreden met onze tcl tv

Henk 30-08-2024

Hello TV is een goede zaak om wat je nodig heb om te kopen van TV soundbars enz.
Je word goed geholpen goede uitleg .
En voor installeren van TV en soundbar en toebehoren krijg je een super monteur die weet wat hij moet doen.
Hij geeft goede uitleg en help als iets niet weet echt super.
Daarom is Hello TV een aanrader voor mij / dan ook nog redelijke prijzen om te kopen.
Henk

Hans en Ellen 30-08-2024

10,0
In een woord; geweldig!! Een top bedrijf en top services, ook installateur was super!

Harry 30-08-2024

1,0
WAT EEN AFGANG. In eerste instantie was ik zeer tevreden bij de aankoop in deze nieuwe zaak in Tilburg en ben ik correct geholpen . Ik had al een mooi review klaarliggen .Gekocht een Philips ambilight van €1900,-. Natuurlijk wordt je bij de aankoop verleidt om van alles bij te betalen, bezorgen/ophangen, totaal servicepakket 3 jaar ( terwijl er al 2 jaar Philips-service opzit ) en een HDMI 2.1 kabel. 2 weken later wordt deze tv. geleverd door monteur die, mijn al jaren zeer tevreden abonnement van Ziggo en mijn 2 jaar oude SONOS soundbar afkraakte, mijn opmerking waarom hij niet begon, nee, hij wachtte eerst nog 10 minuten op toestemming of het wel betaald was !! Vanuit zijn auto kreeg ik mijn al bestelde 1 meter HDMI. 2.1 ( €35,00 ) mee. Die kon ik zelf wel aansluiten. In de winkel heb ik een dag later deze willen omruilen met bijbetaling voor een langere kost €50, . NEE KON NIET , DE DOOS IS OPEN GEWEEST ! Gelukkig een bij bol.com een zelfde gekocht voor €35,- minder ! SERVICE TOT DE VOORDEUR !!
DAN TOCH MAAR LIEVER MEDIAMARKT !!!
en je moet ook nog 2 weken lang een 1,5 meters lange doos met tempex (piepschuim) bewaren voor als de tv kapot zou gaan. ik zie het al voor me in een bejaardenhuis. dat kan toch niet.

Geertje 30-08-2024

10,0
Hoewel het toestel dat ik in eerste instantie koos mooi beeld had, was het qua bediening niet waar ik op hoopte. Voor het eerst in mijn leven gebruik gemaakt van ‘omruilservice’. Heel blij met het toestel dat ik nu heb. Goed advies en perfecte service gekregen. Omruilen verliep vlot, bezorger was super vriendelijk.

Henk 30-08-2024

10,0
Na een goed advies een keuze kunnen maken
de tv laten bezorgen en geïnstalleerd
Helaas was er een defect in het geluidssysteem
Ondanks de kundige support van HelloTV was dit niet op te lossen
Uiteindelijk de tv moeten retourneren
en een andere tv besteld
Deze is inmiddels geïnstalleerd en werkt perfect
Hulde aan HelloTV voor alle support die zij hebben geleverd

Jan katoen. 30-08-2024

10,0
De aankoop ging snel en zeer gemakkelijk. Ik heb gelijk een keurig deal ontvangen. Omdat ik incl Instalatie wilde zijn ze vandaag langs geweest. SR en AJ hebben zeer professioneel gehandeld en vooral mee gedacht. Dit is een service zoals het hoort. Na dat de tv en Sonos soundbar was geïnstalleerd nemen ze alle tijd om uitleg te geven. Wanneer ik weer een televisie of soundbar zou kopen ga ik naar Hello tv en laat ik alles weer installeren. SR en AJ bedankt voor de zeer goede service.

Geoffrey Scheirs 30-08-2024

Zowel bij de online keuze voor een televisie als bij de levering en installatie is alles vlot verlopen. Ik had een probleem met het betalen via pay by mail, maar na een aantal mails was dit probleem verholpen. Zit je met een vraag wordt je meestal dezelfde dag nog geholpen. De installateur Jop belde ons 15 min voor hij langskwam op en dit allemaal binnen de vooraf afgesproken tijdspanne. De installatie verliep heel vlot en Jop liet ook alles proper achter (bij het boren vroeg hij om een stofzuiger om het boorstof op te vangen. Na de installatie kregen we nog een uitgebreide uitleg van de opties. Top service en top winkel.

Marein 30-08-2024

10,0
Erg prettig geholpen in de winkel, medewerker staat je netjes te woord en neemt de tijd om je de verschillende opties en mogelijkheden te laten zien. De tv is de volgende dag netjes geleverd en zowel vanuit HelloTV als bezorgdienst op de hoogte gehouden over de voortgang.

Diego 30-08-2024

10,0
We kregen een goede en duidelijke uitleg bij verschillende TV's. De voor- en nadelen werden goed besproken en hierdoor hebben wij een nieuwe televisie gekocht die naar onze wens was.

Mink 29-08-2024

10,0
Goede omruildeal gemaakt met HelloTV. De bezorger heeft de TV gecheckt en ondanks wat dooie pixels toch aan de oorspronkelijke deal gehouden. De bezorger heeft netjes geholpen om de oude TV te demonteren.

Michel 29-08-2024

10,0
Via zoeken naar het product die ik graag wilde hebben ben ik bij hello tv uitgekomen. Mooie aanbieding en hierom naar de winkel gereden. Bereikbaarheid is top. Service nog beter. Vriendelijk begroet en geholpen. Goede uitleg van het product. We hadden helaas al eerder elders een tv aangeschaft. Als we dit eerder hadden. Geweten dan was ik zeker naar jullie gekomen. Maar weet jullie nu te vinden zal jullie ook zeker aanbevelen in de kennissenkring.
HelloTV 30-08-2024 Officiële reactie

Beste Michel,

Wat fijn dat je uiteindelijk bij ons terecht gekomen bent.
Deze keer vergeven we het je maar, dat je een tv elders heb aangeschaft.
We zijn te vinden in 13 steden met makkelijke parkeer gelegenheid en met werknemers die service gericht zijn en alles kunnen vertellen over de verschillende technieken. Fijn dat je doorgeef hoe de ervaring is geweest in 1 van onze winkels, dank daarvoor.

Ronald
HelloTV

J. 29-08-2024

Fijne ervaring gehad tijdens het opdoen van advies. We kwamen wel uit bij het duurste paneel binnen het budget, maar heb daarbij ook wel het idee dat we een weloverwogen beslissing hebben kunnen nemen op basis van de informatie/toelichting. Dat wij er nog een paar weekjes over moesten denken was geen enkel probleem.

Tijdens het bestellen is er goed toegelicht welke additieve garanties er mogelijk zijn en de levering was de volgende dag nog mogelijk.

Carola van den Hamer 29-08-2024

10,0
Goede service, mooie prijzen. Bezorging en inruilen verliep erg goed.
Heel blij mee

Machiel 29-08-2024

10,0
Snel en adequaat geholpen en mooie extra korting gekregen. Ramen wist mij te overtuigen een TLC aan te schaffen I.p.v een Philips vanwege het google besturingssysteem

Mart Lange 29-08-2024

10,0
Fantastisch geholpen , was even een misverstand mbt de inruil maar werd meteen opgelost. Ik was al eerder met mijn zoon geweest , hebben we een tv gekocht bij dit filiaal en is toen ook voortreffelijk gegaan. Petje af.

Ruud Nuvelstijn 29-08-2024

10,0
Een hele fijne winkel met een logische indeling per merk. Wij zijn zeer prettig geholpen door de verkoper.

Mvr.M . Roelfsema 29-08-2024

Goed behandeld.
Snel afgeleverd.
Een fijne zaak
En een prima service.

H .schreurs 29-08-2024

We zijn naar tevredenheid geholpen. Onze vragen werden uitgebreid uitgelegd en toegelicht. Er werd ruimte gegeven zodat we konden nadenken. Personeel was vriendelijk, kundig en geduldig.

ej 29-08-2024

keurig geholpen in de winkel nadat ik mij digitaal had verdiept. Kortingen kunnen bedingen en verder goede producten meegekregen.

Toon meer reviews