HelloTV - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.

HelloTV stelt zich voor

HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

Karin 16-11-2024

Mooie winkel keurig geholpen goede uitleg en advies. Vriendelijk personeel. Goede koffie.

Hehoe 16-11-2024

10,0
Bij hellotv weten ze alles over TVs heb ik een eerlijk advies gekregen nadat aansluiting was gevonden bij mijn wensen en behoeften. Ik koos voor de winkel in Naarden omdat die het dichtst bij mijn woonplaats is maar de ervaring was zo goed dat ik er inmiddels voor zou omrijden als dat nodig zou zijn.

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je onze expertise en het eerlijke advies zo waardeert. We zijn blij dat we een tv konden aanbevelen die perfect aansluit bij je wensen en behoeften.

Het is geweldig om te weten dat je zelfs bereid bent om om te rijden voor onze service. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Naarden of een van onze andere winkels. Veel plezier met je nieuwe tv!

J Bosma 15-11-2024

10,0
Mooie winkel, goed advies en goed geholpen en een mooie prijs black friday

Daniëlle 15-11-2024

10,0
Goed advies, vriendelijk geholpen en mooie prijs. TV in de auto gelegd voor ons. Top service!

Anoniem 15-11-2024

Mooie LG Oled tv gekocht goed geholpen.
Lekker laten ophangen en installeren wat echt super is en netjes is gedaan.
Daar bij ook de tv laten instellen, op mijn huidige homecinema waardoor we gelijk konden genieten.
Echte aanrader

Beste,

Bedankt voor je positieve feedback! Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met uw nieuwe LG OLED-tv én met onze installatieservice.

We vinden het belangrijk dat alles perfect werkt, zodat je meteen kunt genieten van je homecinema-ervaring. Veel kijkplezier gewenst en we zien je graag terug bij HelloTV!

A . Jansen 15-11-2024

10,0
Prima geholpen door Marco. Duidelijke uitleg. Vriendelijk en niet opdringerig.

Rick 15-11-2024

10,0
Super geholpen in de winkel Naarden. Thoren hielp, heeft verstand van zaken en verkoopt goed en prettig. Zeker een aanrader!

F. Visser 15-11-2024

10,0
Specifiek op TV gericht met scherpe prijs was de reden om naar HelloTV te gaan. We zijn vriendelijk en geduldig geholpen en geadviseerd over de mogelijkheden en verschillen. Ook toen de installatie niet lukte zijn we snel ( binnen 1 minuut) met video bellen geduldig geholpen tot e.e.a. werkte.

Beste,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je niet alleen tevreden bent met onze scherpe prijzen, maar ook met de service in de winkel én onze hulp bij de installatie via videobellen.

We streven er altijd naar om onze klanten snel en effectief te helpen en het is geweldig dat dit ook in je geval gelukt is. Veel plezier met je nieuwe tv en we staan in de toekomst graag weer voor je klaar!

Michel van Bommel 15-11-2024

10,0
Ik ben geholpen door Danny van het Hello tv team Utrecht. Hij informeerde mij op een heel heldere en duidelijke manier over Mini led, Qled en Oled tv's. Het ging zo prettig dat ik gelijk alles heb aangeschaft tv, soundbar en standaarden voor speakers. Ik geef hem het cijfer 10.

M balfoort 15-11-2024

Danny Was echt goed bezig veel korting en de nieuwe tv van TLC is nog beter dan ik dacht echt top veel dank voor alle goede inlichtingen over de tv

Irma 15-11-2024

10,0
De medewerker die mij geholpen heeft nam ruim de tijd voor mij.
Gaf goede advies hielp met de tv in de auto te zetten echt een hele goede werknemer kunnen andere grote bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Willem met waterpomptang 15-11-2024

10,0
Voor dat ik de tv ophaalde van te voren toch nog ff uitleg gehad van de tv keurig..
En zal zeker de winkel adviseren aan vrienden en bekenden..

Yvonne 15-11-2024

10,0
Winkel in Naarden is een aanrader. Vriendelijk ontvangst met een glimlach. Snel geholpen. Goede vrijblijvend advies.

Noortje & Ismail 15-11-2024

10,0
Wij willen graag onze grote waardering uitspreken voor de altijd uitstekende service van Hello TV het filliaal in Nijmegen. In het bijzonder de medewerker Michael. Hij heeft ons ruim 10 jaar geleden geholpen aan onze eerste 'platte tv'. Sindsdien zijn wij er vaste klant en lopen we er regelmatig binnen.

Het is super fijn dat deze medewerker aandachtig luistert naar onze wensen en behoeften. Hij stelt gerichte vragen zodat wij de juiste keuze kunnen maken. Uiteraard legt hij alles grondig en geduldig uit. Ook schroomt hij niet, zoals 10 jaar geleden en alle andere keren, om mee te denken en te adviseren wat het beste aansluit bij onze persoonlijke situatie. Zonder enige druk om een aankoop te doen.

Daarnaast is de service ook na de verkoop gewoon uitmuntend. Hij informeerde helder over de leveringsvoorwaarden en de mogelijke extra services. Zet een stap extra en denkt mee en neemt de tijd om onze vragen over het ophangen en instellen van de tv te beantwoorden, zodat wij met vertrouwen de nieuwe tv in gebruik kunnen nemen.

Wij hebben aan iedereen altijd enthousiast Hello TV Nijmegen aanbevolen. Inmiddels zijn onze familie, vrienden en kennissen ook vaste klant. Ook zij hebben Michael ervaren. Het is zeldzaam om zo’n klantgerichte en deskundige benadering tegen te komen.

Wij hebben allemaal afgeleerd om niet op het internet te zoeken en neuzen voor de aanschaf van een TV (en toebehoren)! Een TV moet je zien en proeven. Hello TV Nijmegen en Michael moet je ervaren en beleven.

Kortom, een top service!

Beste Noortje & Ismail,

Wat een fantastische review, hartelijk dank voor deze uitgebreide en warme woorden! Het is geweldig om te horen dat jullie al meer dan 10 jaar vaste klant zijn bij Hello TV Nijmegen en dat Michael telkens weer indruk maakt met zijn deskundige, klantgerichte benadering. We zijn trots dat hij jullie zo goed heeft geholpen bij het maken van de juiste keuzes, zonder druk en met uitgebreide uitleg en nazorg.

Het doet ons extra goed om te horen dat jullie onze winkel met zoveel enthousiasme aanbevelen aan vrienden en familie, die inmiddels ook tevreden klanten zijn geworden. Dat jullie ons zo blijven waarderen en vertrouwen, betekent ontzettend veel voor ons!

We hopen dat jullie nog lang plezier hebben van jullie nieuwste aankoop en we kijken ernaar uit om jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Bedankt voor jullie loyaliteit en het delen van deze mooie ervaring!

Kees van de Graaf 15-11-2024

We hadden een 55 inch TV maar we wilden graag bij nader inzien een 65 inch omruilen ging zonder problemen in de winkel in Eindhoven12-11 we zijn goed geholpen door ....

Rob 15-11-2024

10,0
Vandaag geholpen door .... bij Hello tv in Utrecht. Ik heb daar een mooie deal kunnen maken voor een mooi LG tv. Nogmaals bedankt.

Patrick vdS 15-11-2024

Super goed geholpen in de winkel. Deskundig advies. Op basis daarvan zou ik een 10 willen geven. Maar de levering kan pas 2 weken later en dat valt me vies tegen. Daarom krijgen ze een 8.

Beste Patrick,

Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent in de winkel en dat het deskundige advies je heeft geholpen bij je keuze.

We begrijpen dat de langere levertijd teleurstellend kan zijn en we doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te leveren.

De levertijd voor installatie duurt door drukte helaas langer. Als een klant direct geleverd wil krijgen zonder installatie kan dat zelfs al de volgende dag.

We hopen dat je binnenkort kunt genieten van je aankoop! Mocht je nog verdere vragen hebben, staan we altijd klaar om je te helpen.

Vincent 15-11-2024

10,0
Excellent service from purchase to installation. Highly recommended.

Willem 15-11-2024

10,0
Wij hebben in week 46 in Utrecht een TV gekocht en zijn voortreffelijk door verkoper XXX geholpen. Ondanks de drukke periode nam XXX uitgebreid met ons de verschillen van beeldschermen door, waardoor de keuze in Qled, Neo Qled of Oled, eenvoudiger werd. Ook werd op de techniek en mogelijkheden met randapparatuur in gegaan.

Vooraf gaande aan ons winkelbezoek telefonisch contact gehad met de XXX (ook in Utrecht werkzaam) Op basis van zijn kennis en uitleg zijn wij toen naar de winkel gekomen. Ook na aanschaf van onze prachtige TV nog contact gehad met XXX m.b.t. een HDMI kabel die geschikt is voor dolby Atmos en E-arc aansluiting.

Kortom.... een fantastische HelloTV Utrecht ervaring en hebben onze eerste twee dagen van kijkgenot er op zitten!

Addy Verwest 15-11-2024

Eerder al in Groningen in de winkel geweest. We vonden het prettig winkelen en fijn geholpen wordt. Nu in Duiven ook prettig geholpen en raad vrienden en kennissen om bij hello tv te gaan kijken ook op de website.

Beste Addy,

Bedankt voor jullie mooie beoordeling en aanbeveling! Wat fijn om te horen dat jullie in zowel Groningen als Duiven prettig geholpen zijn en dat jullie tevreden zijn met onze winkels én website. Het doet ons goed om te weten dat jullie ons aanraden bij vrienden en kennissen.

Hopelijk genieten jullie van jullie aankoop en we zien jullie graag weer terug bij Hello TV!

Fred 15-11-2024

Zeer fijne zaak. Scherpe prijzen. Vriendelijke medewerkers. Nemen echt alle tijd voor je. Je kan in alle rust tv’s enz. Bekijken en luisteren. Ook als je via mail je prijs aanvraagt heb je snel antwoord. Kortom wij zijn erg tevreden en gaan zeker terug als we een niieuwe aankoop hebben.

Tom Smits 15-11-2024

10,0
Vorige week online contact gehad omtrent aanschaf van een nieuwe TV. Echter wij vinden een TV koop je niet online en daarom afgelopen zondag black friday weekend gekeken tot hoe laat ze open waren in Breda en tot onze verrassing tot 18.00 uur geopend.
Wat een service op zondag open tot 18.00 uur. Uiterst vriendelijk geholpen en alle tijd en uitleg over de verschillende tv’s onder andere verschil tussen oled en qled. Het is een Philips 48 oled809 amvbilight 2024 geworden. Ik en prachtige tv. Verder een super mooi voorstel gekregen waardoor we binnen ons budget ook nog een soundbar onder eigen label hebben kunnen aankopen. Super geholpen door Jordy m. Hallo TV krijgt van mij een 10. Dikke complimenten

Frens 15-11-2024

10,0
Vriendelijk en deskundig geholpen.
Kom hier graag terug.

Dick 14-11-2024

Wij zijn in de winkel in Den Bosch geweest en keurig en duidelijk geholpen.
Auto parkeren kan gratis voor de deur wat ook heel fijn is. Dit is een mooie nette winkel.

Beste Dick,

Bedankt voor jullie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed en duidelijk geholpen zijn in onze winkel in Den Bosch. En inderdaad, gratis parkeren voor de deur maakt het bezoek net even makkelijker. We zijn blij dat jullie onze winkel als netjes en prettig hebben ervaren. Hopelijk genieten jullie van jullie aankoop en jullie zijn altijd welkom om nog eens langs te komen bij Hello TV!

Jan van der Molen 14-11-2024

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.
Zeker een aanrader vóór als je een tv zoekt.

Toon meer reviews