Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.
HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.
Beste,
Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je onze expertise en het eerlijke advies zo waardeert. We zijn blij dat we een tv konden aanbevelen die perfect aansluit bij je wensen en behoeften.
Het is geweldig om te weten dat je zelfs bereid bent om om te rijden voor onze service. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Naarden of een van onze andere winkels. Veel plezier met je nieuwe tv!
Beste,
Bedankt voor je positieve feedback! Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met uw nieuwe LG OLED-tv én met onze installatieservice.
We vinden het belangrijk dat alles perfect werkt, zodat je meteen kunt genieten van je homecinema-ervaring. Veel kijkplezier gewenst en we zien je graag terug bij HelloTV!
Beste,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je niet alleen tevreden bent met onze scherpe prijzen, maar ook met de service in de winkel én onze hulp bij de installatie via videobellen.
We streven er altijd naar om onze klanten snel en effectief te helpen en het is geweldig dat dit ook in je geval gelukt is. Veel plezier met je nieuwe tv en we staan in de toekomst graag weer voor je klaar!
Beste Noortje & Ismail,
Wat een fantastische review, hartelijk dank voor deze uitgebreide en warme woorden! Het is geweldig om te horen dat jullie al meer dan 10 jaar vaste klant zijn bij Hello TV Nijmegen en dat Michael telkens weer indruk maakt met zijn deskundige, klantgerichte benadering. We zijn trots dat hij jullie zo goed heeft geholpen bij het maken van de juiste keuzes, zonder druk en met uitgebreide uitleg en nazorg.
Het doet ons extra goed om te horen dat jullie onze winkel met zoveel enthousiasme aanbevelen aan vrienden en familie, die inmiddels ook tevreden klanten zijn geworden. Dat jullie ons zo blijven waarderen en vertrouwen, betekent ontzettend veel voor ons!
We hopen dat jullie nog lang plezier hebben van jullie nieuwste aankoop en we kijken ernaar uit om jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Bedankt voor jullie loyaliteit en het delen van deze mooie ervaring!
Beste Patrick,
Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent in de winkel en dat het deskundige advies je heeft geholpen bij je keuze.
We begrijpen dat de langere levertijd teleurstellend kan zijn en we doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te leveren.
De levertijd voor installatie duurt door drukte helaas langer. Als een klant direct geleverd wil krijgen zonder installatie kan dat zelfs al de volgende dag.
We hopen dat je binnenkort kunt genieten van je aankoop! Mocht je nog verdere vragen hebben, staan we altijd klaar om je te helpen.
Beste Addy,
Bedankt voor jullie mooie beoordeling en aanbeveling! Wat fijn om te horen dat jullie in zowel Groningen als Duiven prettig geholpen zijn en dat jullie tevreden zijn met onze winkels én website. Het doet ons goed om te weten dat jullie ons aanraden bij vrienden en kennissen.
Hopelijk genieten jullie van jullie aankoop en we zien jullie graag weer terug bij Hello TV!
Beste Dick,
Bedankt voor jullie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed en duidelijk geholpen zijn in onze winkel in Den Bosch. En inderdaad, gratis parkeren voor de deur maakt het bezoek net even makkelijker. We zijn blij dat jullie onze winkel als netjes en prettig hebben ervaren. Hopelijk genieten jullie van jullie aankoop en jullie zijn altijd welkom om nog eens langs te komen bij Hello TV!