HelloTV - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.

HelloTV stelt zich voor

HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

Marie-José Oomes 16-07-2024

10,0
Wij zijn bij deze winkel gekomen op advies van mijn neef die hier een paar maanden geleden een tv kocht. Je kan rustig rondkijken en bij vragen meteen hulp en advies krijgen. Helaas zijn we ook naar 2 andere winkels geweest om de prijzen te vergelijken maar we zijn terug gekomen en hebben daar onze tv gekocht. .... bedankt voor alle goede raad en de hulp.

Danielle 16-07-2024

Fijne winkel, liet ons eerst zelf rustig rond kijken voor er werd gevraagd of we hulp nodig hadden. Goed en eerlijk advies over welke tv het beste was. Alles werd netjes verpakt en het personeel was erg vriendelijk.

Dick Zweers 16-07-2024

Na wat heen en weer geschrijf via E-mail heb ik van 'helloTV' een mooi voorstel gekregen voor een nieuwe soundbar. De volgende dag kon ik de soundbar in de 'helloTV' winkel in Duiven ophalen. Gelukkig voor mij dacht de verkoper met mij mee en zorgde voor wat nodige accessoires waar ik wel aan had gedacht, maar op dat moment even niet. De verkoper was zo vriendelijk om mij te helpen de soundbar naar mijn auto te brengen. Wel was het beter geweest om, vóór het verlaten van de winkel, de verpakking te controleren op schade. Thuisgekomen ontdekte ik een flinke beschadiging aan de verpakking. Gelukkig bleek dat niet verder te gaan dan de verpakking zelf. De soundbar zelf was onbeschadigd. Toch zou het beter zijn om, samen met de verkoper, de verpakking in de winkel nog na te kijken. Mogelijk scheelt dat een hoop ellende!

Eddy 16-07-2024

10,0
Duidelijk uitleg over de specifieke functies en mogelijkheden van de tv en de verschillen met andere typen.

Ewoud 16-07-2024

10,0
Ik ben erg vriendelijk geholpen in de winkel om voor een goede prijs een tweedehands televisie te krijgen

Quinc 16-07-2024

Ik heb bij HELLO TV, een TV besteld incl montage en bezorging. Ik ben erg tevreden over de medewerking die is verleend vanuit HELLO TV. Indien je opzoek bent naar kwaliteit van leveren en installeren voor de juiste prijs. Zit je hier op het juiste adres.

Erg tevreden!

Henk, Hilversum 16-07-2024

Het bestelde buitenkansje was net weg, i kreeg snel een aanbieding om toch een nieuwe te kopen. De levering kon dan niet meer dezelfde dag, maar er werd heel snel geschakeld en ik kon hem in de winkel ophalen. Goeie klantenservice

Koos 16-07-2024

1,0
Op website tv gekocht en betaald zou geleverd worden maar 4 dagen lang op sleeptouw ( steeds vrij gemaakt ) omdat er iedere keer beloofd werdt dat de tv bezorgd zou worden, genomen, na tientallen mails
en chats uiteindelijk naar winkel in Zoeterwoude gereden en daar aan verkoper in samenspraak met supervisor mijn tv meegenomen, maar dus weer moeten betalen, de terug betaling van eerst gekochte tv betaling zou binnen 5 dagen retour in zijn geheel op mijn rekening staan nou maak daar maar in totaal 3 weken van, eerst de tv terug betaald toen na weer chatten en mailen de betaalde verzekering, zou je denken dat dit het was maar nee, nu nog steeds wachten op terug betaling van de betaalde hdmi kabel, daar wacht ik nu nog steeds op, welnu website aankoop bij Hellotv NOOIT meer ook aan vrienden en kennissen gemeld om dit nooit bij Hellotv website te doen, wel bij de winkel Zoeterwoude grote klasse geholpen.

Verkerk 15-07-2024

10,0
Op aanraden van onze dochter zijn we bij HelloTV terecht gekomen, ze heb niets teveel gezegd, we zijn erg vriendelijk ontvangen en we hebben goed advies gekregen .
We hebben de thuis situatie verteld waar we de tv willen hebben en dat we veel last van zon hebben op die plek.
We hebben het advies van de verkoper opgevolgd.
Vandaag kwam er een monteur om de tv en soundbar te plaatsen en in te stellen, hij nam alle tijd om alles uit te leggen , niets was te veel voor hem.
Vanmiddag hebben we tv gekeken , de zon scheen in de kamer en we hadden inderdaad een goed beeld , dus we hebben goed advies van de verkoper gekregen.
We zijn dik tevreden en dat gaan we zeker doorgeven net zoals onze dochter dat bij ons heb gedaan.👍👍👍

Daan 15-07-2024

Online goed geholpen bij de aanschaf. (Mag iets minder met het "aanbevelen" van extra's. Een 8k kabel voor een 4k tv bijv.). Verder de bezorging en installatie was top !

Geert 15-07-2024

Jammer genoeg is de winkel moeilijk telefonisch bereikbaar. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Hielke 15-07-2024

Was super
Goed geholpen en erg vriendelijk.
Ik zou het zeker aanraden om hier te shoppen!👍 veel kennis ook

Bart 15-07-2024

Erg fijn dat je niet gelijk besprongen wordt door de verkopers, als je aan het kijken bent! Goed geholpen, kwam kundig over. Al kun je mij ook een hoop wijs maken. Ik wilde 4K en min 100hz voor een krap budget.

HenkP 15-07-2024

10,0
Op een Dinsdag naar de winkel on Amsterdam geweest, lekker rustig, We hadden een bepaald model in gedachte maar na zeer goed advies toch voor een andere gekozen, twee weken later werd het e.e.a. thuis bezorgd en geïnstalleerd keurig netjes werk en goede uitleg over de werking, alle lof voor... hello tv

Heidi Knoester 15-07-2024

10,0
Mooie winkel met heel vriendelijk en deskundig personeel.
Goed en eerlijk advies.
Je kunt goed onderhandelen over de prijs.
Goede installateur, werkt netjes en heel snel.

Cas 15-07-2024

10,0
Zoals altijd goed geholpen in Zoeterwoude!
Aardige heren in de winkel
Goed advies zoals altijd!
Goede deal zoals altijd !

Lood 15-07-2024

Heel blij zijn we met de nieuwe 65"tv die we direct hebben meegenomen bij de winkel in Zoeterwoude. De verkoper heeft ons prima voorgelicht en geholpen.

Milenko 15-07-2024

10,0
HelloTV heeft zowel online als in de winkel experts die helpen met het maken van de juiste keuze a/v apparatuur en bieden de beste service,prijzen en garantie. Ben altijd heel blij met de aankopen bij Hellotv Utrecht.

Joop 14-07-2024

We zijn netjes geholpen in het filiaal van Zoeterwoude-Rijndijk de verkoper nam alle tijd voor ons wat betreft de uitleg van O led en Q led en hebben voor een mooie prijs een nieuwe tv bij hem gekocht.

Cor 14-07-2024

10,0
Wij zijn perfect geholpen,hebben er goed verstand van de televisie, en de mannen waren heel vriendelijk.

Ben 14-07-2024

10,0
Vandaag in Naarden geweest bij HelloTV. We zitten midden in een verhuizing en wilden ons alleen oriënteren, nog niet kopen. Werden geholpen door een verkoper. Een buitengemeen aardige man die wist waar hij het over had. Geen enkele poging om ons over te halen tot een koop. Maar we werden heel goed geïnformeerd. Dus we hebben een nieuwe televisie aangeschaft gebaseerd op de informatie van de verkoper en het design van de "Samsung The Serif". Bedankt !

Jack 14-07-2024

10,0
Mooie winkel en ik werk ernaast , ben perfect geholpen met goed advies. Ook de snelheid van de afhandeling dik in orde

Jurrie 14-07-2024

10,0
Zeer goede uitleg over de verschillende tv,s die aan onze wensen zouden kunnen voldoen.
Aan de hand daarvan de juiste keuze gemaakt.
Dikke tien dus.

Marcel Van Der Heijdt 14-07-2024

10,0
Komen inderdaad hun beloftes na en uitstekend geholpen. Tv hadden we 3 weken in huis en kwamen er achter dat we toch liever een maatje groter wilde. Geen probleem bij Hellotv. Zonder vragen te stellen netjes een ander en weer gratis thuis bezorgd!

Willem de leeuw 14-07-2024

10,0
We zijn zo goed en aardig geholpen verleden week met de soundbar en subwoofer dus hebben we er vandaag ook maar een tv bij gekocht ze zijn daar heel aardig en een hele goede service vooral zo doorgaan mvgr ....

Toon meer reviews