Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.
HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.
Beste Jeroen,
Bedankt voor je review en je geduld tijdens je bezoek! Fijn om te horen dat ons personeel je goed heeft geholpen en zelfs de tv tot in de auto heeft gebracht.
We begrijpen dat de wachttijd langer was dan gewenst en we waarderen je feedback hierover. We werken eraan om dit in de toekomst te verbeteren, zodat we je de volgende keer nog sneller kunnen helpen. Hopelijk geniet je van je nieuwe tv!
Beste Jan,
Beste Jan,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat onze service en het meedenken van ons personeel je zo goed zijn bevallen.
Fijn ook dat de uitleg over de installatie duidelijk en nuttig voor je was. We zien je dan ook graag weer terug voor wat anders moois.
Beste Bas & Jessica,
Bedankt voor jullie uitgebreide en enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat jullie een prettige ervaring hebben gehad in onze winkel in Nijmegen en dat Michael je deskundig en persoonlijk heeft kunnen adviseren.
We zijn blij dat hij precies wist in te spelen op je wensen en je heeft kunnen voorzien van alle nodige informatie en adviezen. Het is ons doel om elke klant met vertrouwen en een glimlach de deur uit te laten gaan. We wensen jullie veel plezier met je nieuwe tv, en we zien jullie in de toekomst graag weer terug!
Beste Rik,
Wat vervelend om te horen dat je zulke problemen heeft ervaren met de service en reparatie van je tv. Dit is zeker niet de ervaring die wij voor onze klanten willen en we begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om langer dan een maand te wachten zonder dat je product naar behoren werkt.
Onze oprechte excuses voor het ongemak en de vertraging. Is het mogelijk om even een mail te sturen met je ordernummer naar klanttevredenheid@hellotv.nl, dan kijk ik graag even mee of ik het kan bespoedigen.
Beste Igo,
Bedankt voor het delen van je ervaring! We vinden het jammer om te horen dat de eerste online klantenservice niet helemaal aan je verwachtingen voldeed, maar zijn erg blij dat in Duiven je bezoek alsnog tot een positieve ervaring heeft weten te maken. Het is geweldig dat zij met hun persoonlijke service je irritatie hebben kunnen wegnemen en dat je tevreden de winkel hebt verlaten.
We wensen je veel plezier met je soundbar en hopen dat je volop geniet van je avondjes voor de tv met geweldig geluid. Dank voor je geduld en mooie woorden over ons team!
Beste Roy,
Bedankt voor het delen van je ervaring en wat een prachtige keuze, die 77 inch Samsung OLED! Fantastisch om te horen dat zowel het advies in de winkel als de service bij bezorging je verwachtingen hebben overtroffen.
Onze bezorgers in Rotterdam doen altijd hun best om net dat stapje extra te zetten. We geven je lof zeker door! Veel plezier met je nieuwe tv en mocht je nog vragen hebben over de instellingen, dan helpen we je graag verder. Geniet van het scherpe en grote beeld en zoals Rotterdammers zeggen: geen woorden maar daden.
Beste Vincent,
Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat de communicatie helder en meedenkend was en dat je zonder druk kon nadenken over de deal. Super dat je de tv dezelfde dag nog kon ophalen! We wensen je veel kijkplezier en staan de volgende keer weer graag voor je klaar!
Beste Harm,
Bedankt voor je positieve feedback! Geweldig om te horen dat je snel geholpen bent en een mooie deal met flinke korting hebt kunnen maken. We streven er altijd naar om klanten vlot en zonder druk bij te staan. We hopen je weer te mogen verwelkomen in onze winkel!
Beste Rinus,
Heel erg bedankt voor je geweldige review! Wat goed om te horen dat je onze service en het advies als eerlijk en grandioos heeft ervaren, ongeacht de aankoop. We streven ernaar om iedere klant de beste ervaring te bieden en het is geweldig dat dit bij je goed is gelukt.
Ook fijn dat ons uitgebreide assortiment aan geluidsinstallaties je aanspreekt! We waarderen je mooie woorden en zien u graag weer terug in onze winkel.