HelloTV - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.

HelloTV stelt zich voor

HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

Robert 24-10-2024

10,0
Hele fijne afhandeling van mijn aankoop van de Samsung HW Q990D. Voor een mooie prijs een buitenkansje gekocht en na aankoop heeft de medewerker geholpen het geluidssysteem in mijn auto te zetten.

Marjolein 24-10-2024

10,0
Vriendelijk en goed geholpen in het filiaal Den Bosch. Voorafgaand prettig en vlot contact via Marktplaats (ivm zoektocht naar tweedehands tv). In de winkel bleek de afmeting van het beoogde apparaat toch niet helemaal te kloppen, maar waren er voldoende alternatieven. Tv werd goed verpakt en tot in de auto gebracht. Al met al een prima eerste ervaring met Hello tv.
Hopelijk veel plezier van de tv & chromecast (nou ja, mijn dochter dan, die op kamers gaat)
HelloTV 24-10-2024 Officiële reactie

Beste Marjolein,

Hartelijk dank voor je positieve review en het delen van je ervaring! Wat leuk om te horen dat je zowel via Marktplaats als in ons filiaal in Den Bosch prettig bent geholpen. We zijn blij dat we samen een passend alternatief hebben kunnen vinden en dat de tv netjes is ingepakt en tot in de auto is gebracht.

We hopen dat je dochter veel plezier beleeft aan de tv en Chromecast op haar kamer!

Edwin 24-10-2024

Zeer tevreden over Edwin de monteur Vak bekwaam duidelijk met de uitleg. Heeft liefde voor zijn vak. Kortom alle lof

Bas 24-10-2024

Lokatie Utrecht, eerst goed geholpen door Danny. Erg beleefd en heeft mij goed geïnformeerd. Prijs van het toestel lag erg hoog maar dan heb je ook wat. Bij Danny de deal gesloten en vandaag 23-10 de rekening betaald. Danny was niet aanwezig echter heeft zijn collega Aron heeft mij verder geholpen. Ik had nog wat twijfels of de bestaande bekabeling van deze tv die overigens mee word geleverd wel lang genoeg is. Aron heeft zijn collega om advies gevraagd en hij vertelde dat dit goed mogelijk was. Aron was erg rustig en had een goed verhaal. En wist mij te overtuigen om een extra pakket aan te schaffen van A tot Z. Normaal doe ik dat niet maar bij deze TV met deze prijs wil ik geen enkel risico nemen. Dikke duim voor beide heren nu de levering nog. Kan niet wachten.

FM 23-10-2024

10,0
Vanwege alle positieve reviews bij hello tv mijn nieuwe tv besteld en ze maken het helemaal waar. Ik had met service pakket en omruilgarantie besteld en hier ook gebruik van gemaakt. Hierbij is hele prettige support geleverd. Dik tevreden en bedankt nogmaals.
HelloTV 24-10-2024 Officiële reactie

Beste,

Hartelijk dank voor je positieve review en het vertrouwen in Hello TV! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de aankoop en dat ons servicepakket en de omruilgarantie naar wens hebben gefunctioneerd. We zijn blij dat je onze support als prettig heeft ervaren en dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Graag tot de volgende keer.

Carlo 23-10-2024

10,0
Advies en aanbieding prima, levering op tijdstip als afgesproken. Alles zoals het hoort!

Roel 23-10-2024

10,0
Fijne zaak! Verkopers hebben écht verstand van zaken, en proberen samen tot een goede deal te komen, zonder overdreven te pushen.

Robin heeft ons goed geholpen, met als gevolg dat we de volgende keer zeker weer langskomen!

Beste Roel,

Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service en het advies van Robin. We vinden het belangrijk om samen met onze klanten tot de beste deal te komen, zonder druk te zetten, dus het is geweldig dat je dit zo hebt ervaren. We kijken ernaar uit om je de volgende keer weer te mogen verwelkomen.

Mariska de Jong 23-10-2024

10,0
Super geholpen en geadviseerd door Redney in Naarden. En waar krijg je nog kopje koffie tegenwoordig, goed geregeld allemaal.

H van beelen 23-10-2024

Vandaag netjes geholpen info was goed en duidelijk

Ivo 23-10-2024

10,0
Super service! Ben goed geadviseerd voor een nieuwe tv. Daarna ook heel goed geïnformeerd over de levering en het ophangen/installeren van de tv. Een dikke tien!

danny sabel 23-10-2024

10,0
zeer te vreden net jes geholpen en alles ook goed uit gelegd dankje collin

J. de Turck 23-10-2024

10,0
Bij Hello TV kreeg ik zeer deskundig advies en op diverse vragen kreeg ik ook een eerlijk en betrouwbaar antwoord. Ik beveel deze winkel dus aan bij een ieder die een nieuwe tv wil aanschaffen.
Nogmaals dank voor de deskundige uitleg.

Beste,

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het eerlijke advies dat je bij ons hebt ontvangen. We vinden het belangrijk om onze klanten goed te informeren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bedankt voor je aanbeveling en het vertrouwen in ons. Veel plezier met je nieuwe tv, en hopelijk zien we je in de toekomst weer terug!

Fam Feijen-Jansen 23-10-2024

10,0
Geweldige uitleg gehad, vele kanten belicht, werkelijk op iedere vraag antwoord. In de winkel ook visueel alle mogelijkheden belicht.
,eer vriendelijke verkoper.

John wolff 23-10-2024

10,0
Mooie winkel met vakkundig personeel en bereid om te helpen de jongen heeft ons zelf geholpen met de terug gave van ons eerder gekochte tv en hebben toen maar ook een prachtige soundbar gekocht

Beste John,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze winkel en het vakkundige personeel.
Super dat je goed bent geholpen bij de teruggave van je eerder gekochte tv en daarnaast ook een prachtige soundbar hebt kunnen aanschaffen. We waarderen je vertrouwen in ons en wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard weer voor je klaar.

Albert 23-10-2024

10,0
Alles is zeer zorgvuldig uitgevoerd en geïnstalleerd. Zeer tevreden!

Robbie Bish 23-10-2024

Functioneel ingerichte showroom. Vriendelijk geholpen door medewerker xxxx van team Groningen. Maakte een deskundige indruk en we kwamen gauw tot een goeie deal. Kom zeker terug

W. Gerrits 23-10-2024

10,0
Duidelijke uitleg voor apparaatkeuze waarvoor ook alle tijd werd genomen.

Ben 23-10-2024

10,0
Kan gewoon niets verzonnen wat er beter had gekund. Medewerker xxxx is een professional met een goed gevoel voor ons als klant. Ondanks de drukte in de zaak goed en snel geholpen.

Henk 22-10-2024

Helemaal tiptop. Bij de keuze voor een nieuwe tv uitstekend geholpen door de medewerker van Hello TV. Snelle en keurige aflevering.

O. Tompouce 22-10-2024

Ik heb hier een tweedehands tv gekocht. Ik ben goed en vriendelijk geholpen en er kon een prima deal gemaakt worden. En ook nog geholpen met de tv in de auto krijgen. Enige kleine minpuntje waardoor ik niet de volle 10 geef is dat de informatie bij de tweedehands tv's beperkt was.

Ronny 22-10-2024

Ik kwam in Groningen mijn tv omruilen na contact op de website.Ter plaatse kreeg ik uitleg van de gekozen tv en een beter alternatief.Dit heb ik ook kunnen zien op de beide werkende tv's.Daarna besloten voir hrt alternatief en deze staat inmiddels prachtig in onze woning.

Beste Ronny,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het omruilen van je tv in Groningen zo goed is verlopen en dat je ter plaatse goed bent geholpen met een passend alternatief.
Het is geweldig dat je de beide werkende tv's hebt kunnen zien en uiteindelijk tevreden bent met je keuze. We zijn blij dat de nieuwe tv prachtig staat in je woning! Veel kijkplezier gewenst en hopelijk zien we je in de toekomst weer terug bij Hello TV.

Frans 22-10-2024

10,0
In alle rust heel prettig met de verkopers gesproken. Erg mooie en ruime winkel, deskundig personeel neemt alle tijd voor je en geeft informatie over service waar ik niets van wist. Heel fijn. Absoluut een aanrader.

Ilhan 22-10-2024

Zeer klantvriendelijk in de winkel in Duiven. Wij worden goed geholpen. Goed geadviseerd. Denken ook met je mee,ik raad Hello tv zeker aan.

Marc 22-10-2024

10,0
Afgelopen weekend een Samsung QN95D aangeschaft in Naarden. Via de site zaterdag een deal aangevraagd en zondag prettig geholpen met extra info en een goede inruil.

Andy 22-10-2024

10,0
De tv in keuken was aan vervanging toe.
Had mezelf voorgenomen te kijken bij 2 winkels, want ik wil een tv echt zien spelen.
De verkoper bij de Duitse giant wilde alleen duurdere modellen verkopen, had ik het idee.
Bij Hello TV ging het er anders aan toe, deze verkoper luisterde naar de klant, gaf duidelijke uitleg over de verschillende merken!
De keuze was snel gemaakt, (*) van HelloTV Zoeterwoude bedankt voor de deskundige hulp!!
HelloTV 22-10-2024 Officiële reactie

Beste Andy,

Wat goed om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad bij ons filiaal in Zoeterwoude! Het is belangrijk dat onze verkopers goed luisteren naar wat de klant zoekt en duidelijke uitleg geven.
Het klinkt alsof je precies de juiste hulp hebt gekregen bij het maken van je keuze. Geweldig dat je nu een nieuwe tv voor in de keuken hebt gevonden! Bedankt voor het delen van je ervaring!

Toon meer reviews