HelloTV - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.

HelloTV stelt zich voor

HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

Linda 31-10-2024

10,0
Ik ben met veel aandacht en rust geholpen door de verkoper. Hij luisterde goed naar mijn vragen en wensen. Ook was hij erg deskundig en legde hij alles goed uit.

Wenro 31-10-2024

10,0
We zijn heel erg goed geholpen in de winkel. Ze heeft àlles precies uitgelegd zodat we de juiste tv en soundbar hebben kunnen kopen. Ook kregen we een leen tv mee zodat we alvast aan de nieuwe grote konden wennen.
HelloTV 01-11-2024 Officiële reactie

Beste Wenro,

Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je in de winkel zo goed bent geholpen en dat alles duidelijk werd uitgelegd, zodat je de juiste tv en soundbar hebt kunnen kiezen. Wat een mooie service om alvast een leentoestel mee te krijgen om aan het nieuwe formaat te wennen! We wensen je heel veel kijkplezier met je nieuwe set en staan altijd voor je klaar mocht je nog vragen hebben. Geniet ervan!

Wenro 31-10-2024

10,0
De installateur heeft alles netjes aangesloten en goede uitleg gegeven hoe alles werkt. Ook verschillende tips gekregen en laten zien hoe onze nieuwe tv en soundbar werkt.

Om line geshopt 31-10-2024

Prima advies van een van de medewerkers en een uitstekende installateur precies en passie met zijn werk. Kan niet beter.

Marcel 31-10-2024

7,0
Eerste keer hier een tv gekocht en nu voor een tweede tv gegaan. Op een zaterdag gekocht en kon de tv dinsdag ophalen. Helaas was de tv er niet en ben dus voor niks naar Utrecht gereden. De tv zou nu woensdag gebracht worden. Later op de dag wederom een telefoontje dat het helaas niet woensdag gaat worden maar weer een dag later. Nog steeds een goede winkel maar baal er wel stiekem van dat het tot 2 x word uitgesteld

Beste Marcel,

Bedankt voor je eerlijke feedback en voor je terugkeer naar onze winkel voor je tweede tv-aankoop. Het spijt ons enorm dat de ophaal- en leverdatum tot twee keer toe is uitgesteld. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is, vooral omdat je er speciaal voor naar Utrecht bent gereisd.

We doen ons uiterste best om deze situaties te voorkomen en waarderen je geduld en begrip. Mocht je verder nog vragen hebben of als we ergens mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten. We hopen dat je van je nieuwe tv kunt genieten!

Johan 31-10-2024

Fijn geholpen ondanks dat het voor een tweede hands tv was

Peter Veeke 30-10-2024

10,0
Deze shop is geweldig overzichtelijk en biedt een keuze uit ontzettend veel televisies. Zowel qua merk, afmetingen en prijsklassen en kwaliteit.
over de prijs is altijd te praten middels de mogelijkheid om korting aan te vragen via de site.
Eenmaal in de winkel word je ontvangen door zeer vriendelijk en deskundig personeel.
inmiddels heb ik mijn Philips TV binnen en zit te genieten van de bijzondere kwaliteit.
Kortom: winkel top, televisie top, personeel top en aflevering en installatie top.

Beste Peter,

Hartelijk dank voor je fantastische review! We zijn blij dat je onze winkel overzichtelijk vindt en dat je tevreden bent met het ruime aanbod en de mogelijkheid om een mooie deal te sluiten. Het is geweldig om te horen dat zowel ons personeel als de aflevering en installatie aan je verwachtingen voldeden.

We wensen je veel kijkplezier met je nieuwe Philips-tv en we staan altijd voor je klaar voor toekomstige vragen of aankopen. Bedankt voor het kiezen van Hello TV!

Vt pad 30-10-2024

10,0
Hallo wij hebben de tv gekocht bij hello tv omdat ze zijn zeer uitgebreid in soorten en je krijg goed uitleg mooie reclame op tv

Saba Milani 30-10-2024

10,0
Afgelopen zaterdag ben ik bij hello tv in tilburg door XXX geholpen. Hij krijgt een dikke 10 van mij vwb klantvriendelijkheid. Hallo tv mag heel blij zijn met hem. Vandaag is mijn tv gebracht en geinstaleerd door XXX. Hele capabele jonge man met veel geduld heeft hij al mijn vragen beantwoord. Ik heb wel het gevoel dat de tv iets te hoog hangt maar daar kan XXX niets aan doen. Als ik merk dat ik er toch last van heb, ga ik wel hulp vragen bij hello tv. Ik raad deze winkel iedereen aan.

Beste Saba,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en het geven van een dikke 10 voor de klantvriendelijkheid van onze medewerker in Tilburg!

We zijn blij om te horen dat de installatie soepel verliep en dat uw vragen met veel geduld zijn beantwoord. We wensen je uiteraard veel kijkplezier!

Kees 30-10-2024

10,0
Goede uitleg over het aan te schaffen product.

A. Rombout 30-10-2024

Nette winkel, volop keus, zeer netjes en deskundig geholpen.

Eric H 30-10-2024

10,0
Prima installatie, keurig op tijd gearriveerd en met de nodige flexibiliteit een veel te grote tv toch boven gekregen en mooi geinstalleerd.

Beste Eric,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de installatie naar wens is verlopen en dat ons team flexibel te werk is gegaan om de grote tv op de gewenste plek te krijgen.

We hopen dat je veel plezier beleeft aan je nieuwe tv en staan altijd voor je klaar bij vragen of verdere ondersteuning!

L.Borg 30-10-2024

10,0
Wij zijn erg tevreden over de kennis en service die wij kregen vanuit de vestiging in Groningen.

Joop 30-10-2024

Ik ben deskundig geholpen door medewerker xxxx. Heldere uitleg en een vriendelijk contact. Voelde me goed geholpen.

jan 30-10-2024

10,0
Vandaag bij hello tv in Den Bosch ontzettend goed geholpen door medewerker xxxx. Wat een vriendelijke en klantgerichte vakkundige kerel zeg!

Vorig jaar had ik bij Hello tv een Philips 65oled908 gekocht en was zo tevreden over de klantenservice dat ik afgelopen jaar 4 vrienden/kennissen ook geadviseerd had om bij hello TV te kopen. Allen zijn super tevreden over de aankoopprijs en klantenservice.

Omdat ik tevreden was over de 65oled908 had ik nu mijn zin gezet op de nieuwste Philips 65oled959. Wel een veel duurdere tv, maar door de goede hulp en informatie van medewerker xxxx, gelijk overstag gegaan.

Mijn tip is: op zoek naar een nieuwe TV ga in ieder geval ook even langs bij hello tv alvorens een beslissing te nemen. Zeker als u op zoek bent naar een high end TV

Beste Jan,

Bedankt voor deze fantastische review en voor het aanbevelen van Hello TV aan je vrienden en kennissen – dat waarderen we enorm! Wat fijn dat je opnieuw een goede ervaring hebt gehad in onze winkel in Den Bosch en dat onze medewerker je vriendelijk en vakkundig kon helpen.

Fijn om te horen dat we met plezier en expertise je hebben kunnen ondersteunen. Veel kijkplezier gewenst met je nieuwe aanwinst, en we zien je graag weer terug!

Edwin 30-10-2024

Door verkoper xxxx in Naarden gedurende twee bezoeken achter elkaar uitstekend voorgelicht hetgeen uiteindelijk resulteerde in de aankoop van een 55 inch Samsung Oled tv. Met Sonos geluid set. Ook zijn informatie omtrent t audiodeel was duidelijk klantvriendelijk en zeer professioneel.
Fijn om zo ook mijn Sonosset samen te kunnen uitkiezen
Zeer goede en duidelijke voorlichting en afhandeling van mijn aankoop door een ervaren zeer vriendelijke verkoper. Complimenten. Ik kijk uit naar de levering en kalibratie van de TV en een mooi functionerend tv en audio combinatie

Marnix 29-10-2024

10,0
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met PlatteTV.nl. Na contact via hun website kreeg ik een mooi aanbod voor een specifieke TV waar ik interesse in had. Toen ik naar de winkel in Utrecht ging, kon ik rustig rondkijken zonder direct benaderd te worden, wat ik als prettig ervaarde. Na het bekijken van verschillende modellen gaf een medewerker duidelijke uitleg over de specificaties van het model dat ik wilde. Ook paste men zonder problemen de prijs aan volgens het aanbod dat ik per e-mail had ontvangen. De uitleg over de TV, het onderhoud en de garantie was helder. Al met al een uitstekende en klantgerichte ervaring.

Beste Marnix,

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! We zijn blij dat je bezoek aan onze winkel in Utrecht als prettig heeft ervaren en dat ons team je op een klantgerichte manier heeft kunnen helpen. Het is fijn om te horen dat je rustig kon rondkijken en uiteindelijk duidelijke uitleg kreeg over je tv-keuze.

We streven ernaar om onze klanten altijd een passend aanbod te doen, zowel online als in de winkel en het is goed te weten dat alles naar wens was. Veel plezier met je nieuwe tv en we helpen je graag weer in de toekomst!

Erica van Amerongen 29-10-2024

10,0
Heel vriendelijk en vooral kundige medewerkers die elke vraag serieus en goed beantwoorden.

Jesajas 29-10-2024

10,0
Service, winkel uitstraling, kwaliteit en vriendelijkheid van de medewerkers was Topp.

Johan Morauw 29-10-2024

10,0
Het is altijd heerlijk om te komen, en een prachtige winkel met vriendelijke personeel.
Ook de service is erg goed.
Ik doe er graag zaken mee.
En je kan altijd je auto kwijt in Zoeterwoude

Beste Johan,

Hartelijk dank voor je positieve woorden! Wat fijn dat je telkens met plezier naar onze winkel komt en de vriendelijkheid van ons team waardeert.

We doen er alles aan om elke bezoeker een prettige ervaring te bieden en het is fijn om te horen dat ook de bereikbaarheid en parkeergelegenheid in Zoeterwoude goed bevallen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Willian Nijenhuis 29-10-2024

4,0
In deze winkel een Playseat aangeschaft echter bij het in elkaar zeten van de stoel was er een onderdeel defect. Hierbij wordt je naar de klanterservice van Playseat gestuurd en die adviseren je om naar de bouwmarkt te gaan voor een oplossing. Jammer. Hoop geld uitgegeven voor een racestoel en dan deze service.

Maarten 29-10-2024

10,0
Vandaag naar de winkel gegaan om de tv die ik had uitgezocht op internet op te halen. Tijdens het leuke gesprek wat er ontstond kwamen we beide tot de conclusie dat ik niet de juiste tv had uitgezocht! Door samen over de wensen te praten, ging ik uiteindelijk met een andere tv het pand uit! Deze tv was wel een stuk duurder dan degene die ik had uitgezocht, maar daar heeft Marc voor een deel toch een oplossing voor gevonden. Marc, dank voor de goede service!!! Ik koop geen tv's meer via internet, ik kom de volgende keer gelijk weer naar de winkel in Duiven!!!

Beste Maarten,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Wat mooi om te horen dat Marc je zo goed heeft kunnen helpen bij het vinden van de perfecte tv. Soms maakt een goed gesprek echt het verschil en we zijn blij dat je met een tv naar huis ging die volledig aansluit bij je wensen.

Het feit dat Marc ook nog een passende oplossing kon bieden, laat zien hoe graag we meedenken met onze klanten. We zien u de volgende keer graag weer terug in onze winkel in Duiven! Veel kijkplezier gewenst!

Hennie vd laag 29-10-2024

Goede service informatie kijken gelijk met je mee wat het beste bij je past ga je weg geeft je vriendelijk de hand .was aan bevolen door de media markt .om bij hello tv te gaan kijken omdat hun de tv niet meer wouden leveren van uit Hengelo. Bedankt daar voor top service hello tv dat jullie ons er bij hielpen toch de goeie tv te kopen

Stefan 29-10-2024

Goede uitleg en advies 👍

Marc en Cindy 29-10-2024

Vandaag een tv gekocht bij de vestiging Utrecht en geholpen door xxx. Wij zijn goed geholpen door xxx , een super vriendelijk jongeman met kennis en een eerlijk verhaal. We kwamen ons oriënteren maar zijn uiteindelijk met een goede deal vertrokken en kijken uit naar wanneer onze tv geleverd wordt!

Toon meer reviews