Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.
HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.
Beste Guido,
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat onze monteur je tv en soundbar zo rustig en duidelijk heeft geïnstalleerd en dat al je vragen deskundig zijn beantwoord.
We streven ernaar om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden. Veel plezier met je nieuwe installatie en hopelijk tot ziens bij HelloTV!
Beste Albert,
Bedankt voor je mooie woorden en fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je Black Friday-deal! We vinden het belangrijk dat onze medewerkers je goed en deskundig kunnen helpen.
Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer bij HelloTV!
Beste Ed en Saskia,
Bedankt voor deze uitgebreide en positieve review! Wat geweldig om te lezen dat jullie zo'n fijne ervaring hebben gehad bij ons in Zoeterwoude. Het is fijn te horen dat jullie rustig de tijd konden nemen om rond te kijken en dat Thomas op een prettige manier jullie wensen kon bespreken. We zijn blij dat jullie uiteindelijk hebben gekozen voor de TCL QD MINI-LED 65C met onze aanvullende serviceopties, en dat jullie zelfs gebruik hebben kunnen maken van onze inruilservice.
Onze teams streven ernaar om vriendelijk, deskundig en absoluut niet opdringerig te zijn, en het is geweldig om te horen dat dit bij jullie goed is overgekomen. Ook dat de koffie in de smaak viel en de winkel netjes werd ervaren, waarderen we zeer.
We zullen deze mooie woorden zeker delen met het team in Zoeterwoude, en Thomas in het bijzonder. Veel kijkplezier gewenst met jullie nieuwe TV, en hopelijk zien we jullie weer bij een volgende aankoop en de volgende kop koffie!
Beste Geert,
Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn dat je zo’n prettige ervaring heeft gehad in onze winkel in Groningen en dat de koffie in de smaak viel! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de service en dat je een mooie deal hebt kunnen sluiten voor jouw Philips OLED.
We wensen je heel veel kijkplezier, en staan natuurlijk altijd weer voor je klaar!
Beste Tony en Jacky,
Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat het hele proces, van het uitkiezen van de tv tot de bezorging en inruil, zo soepel is verlopen. We zijn blij dat je tevreden bent met de service, inclusief het gemak van de communicatie via WhatsApp en de snelle bezorging.
Ook een compliment voor onze bezorger is altijd mooi om te horen! Geniet van je nieuwe tv, en hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw van dienst zijn.
Veel kijkplezier!
Beste Harry,
Het spijt ons te horen dat jouw bezoek niet helemaal vlekkeloos is verlopen en dat je je niet direct geholpen voelde zoals ja had gehoopt.
We zijn blij dat een collega je uiteindelijk verder heeft kunnen helpen en dat je tevreden ons pand hebt verlaten met een tv die goed werkt. Jouw feedback helpt ons om onze service verder te verbeteren, ook voor klanten die specifieke producten zoeken. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, staan we natuurlijk voor je klaar.
Veel plezier met jouw nieuwe tv voor in de slaapkamer, en hopelijk mogen we je bij een volgend bezoek nog beter van dienst zijn!
Beste Paul,
Bedankt voor je warme en enthousiaste review! Wat geweldig om te horen dat je al lange tijd een tevreden klant bent en dat je de service en scherpe prijzen van Hello TV waardeert.
Fantastisch dat de monteur ook deze keer weer indruk heeft gemaakt met zijn vakkennis en zorgvuldigheid. We zijn blij dat je zo tevreden bent en kijken ernaar uit om je ook in de toekomst van dienst te mogen zijn. Veel plezier met je aankoop en tot ziens bij Hello TV!
Beste Robert,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het jammer om te horen dat je je niet goed geïnformeerd voelde over de bezorgkosten en dat dit je ervaring heeft beïnvloed. Het is belangrijk voor ons dat onze klanten volledig op de hoogte zijn van eventuele kosten en voorwaarden en we nemen je feedback serieus om onze communicatie te verbeteren.
Na telefonisch gesprek heb ik alles uitgelegd en is het uiteindelijk goed opgelost. Nogmaals veel kijkplezier gewenst en excuses voor de verwarring.