HelloTV - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.

HelloTV stelt zich voor

HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

Martijn 26-08-2024

Pand is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg
Mooi assortiment aan tv’s en fijne service
Duidelijke uitleg over hoe de tv werkt

Guido 26-08-2024

Voor de winkel in Tilburg gekozen ivm de locatie (goed bereikbaar en gratis parkeren). In de winkel werd ik vriendelijk ontvangen en door het personeel goed voorgelicht. Omdat ik al een bepaalde voorkeur had heb ik deze samen met Jordy M. doorgenomen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de TCL55C809. Een uitstekende keuze. Ik raad Hello TV dan ook van harte aan.

Arian 26-08-2024

10,0
Snel, goed en prettig geholpen door Ioannis bij de aanschaf van een tweetal (slaapkamer) TV’s. Ioannis weet waar hij over praat en als hij iets niet wist, zocht hij het direct op. Geen gladde verkooppraatjes, gewoon service geven. Top!

CPE47 26-08-2024

10,0
Prima bedrijf met goede service en afspraken. Met een goede deal inruil oude tv heb ik een beste prijs mogen ontvangen. Ook de nieuwe tv die is afgeleverd ben ik zeer tevreden.
In de toekomst zal ik zeker weer een aankoop gaan doed.

Bjorn 26-08-2024

10,0
Used the chatbot to get a non public discount. Got the TV I wanted at a great price. Delivery next day.

Ron uit Apeldoorn 26-08-2024

10,0
Hello TV heeft eigenlijk alleen de nieuwe modellen op voorraad en tegelijk ook de beste prijs. Dat maakte de keus makkelijk. Na een uitstekende online korting ben ik in de winkel langs gegaan om te kijken of alles in orde was want ik kende ze nog niet. Nette winkel gespecialiseerde TV mensen, direct leveren en verder geen problemen gehad.
Alles ging gewoon zoals het moet. Ben heel tevreden met mijn LG Oled TV ( super plat hangt als een schilderij aan de wand). Ging gelijk door de knieën na het zien van dit stukje techniek. Aflevering ging via NL Post speciale producten. Nette mensen die heel voorzichtig met het product omgingen. Het is handig als je zoiets door een specialist laat installeren want die hangende TV‘s dat is niet voor elke DHZ weggelegd.
Zou ik hier weer kopen? Nu is dat volmondig ja, maar vraag het me over 5 jaar nog eens.
Nu 10 uit 10 😉.

Rajesh 26-08-2024

Supergoed geholpen.
deskundig advies
zijn bereidt om met je mee te denken
ik werd geattendeerd op een actie van samsung. ook fijn!

Harry Rozeboom 26-08-2024

Rustige winkel met voldoende personeel die zich keurig gedragen en volop de tijd nemen om je vragen te beantwoorden. Onze verkoper is een goedgemutste jonge man met voldoende kennis en een rustige uitstraling. De uiteindelijke korting die we kregen was zeer aantrekkelijk en goede motivatie om de TV aan te schaffen. Jammer dat de koffiemachine defect was maar ja, dat kon niemand helpen.

P. Vermeulen 25-08-2024

10,0
Goede en snelle communicatie via de mail voor offerte oude tv en in de winkel in Utrecht zeer goed/vriendelijk geholpen met de nieuwe tv. Zal deze winkel zeker aanbevelen

Dave 25-08-2024

6,0
Eerder de philips 65pml9008 aangeschaft alleen bij bewegingen wazig beeld. Hierdoor meerdere keren contact proberen te krijgen maar helaas niet gelukt. Vandaag besloten met tv naar de winkel te rijden. Dit probleem met Philips was bekend jammer dat hij bij aanschaf niet is vermeld anders hadden we een andere gekocht. Nu gekozen voor de TCL QD Mini-LED 55C809 helaas alleen extra garantie moeten kopen omdat de andere aan de vorige tv was gekoppeld. Het is een fijne winkel maar dit had ook anders gekund

Bert 25-08-2024

10,0
Eerst online informatie ingewonnen; deze was vrij compleet. Ook extra vragen en verzoeken werd snel en adequaat gereageerd. Het aanschaffen in de winkel was daarna een fluitje van een cent. BIJ Hello TV in Den Bosch, op de Herven, werd ik vriendelijk geholpen door een verkoper.
Leuke bijkomstigheid was de WK actie, waardoor de TV €300,- goedkoper was, daarnaast € 50,- terug voor een Samsung TV van 10jaar oud, en tenslotte ook nog eens € 100,- cashback...... Dat is toch fantastisch...

Dennis 25-08-2024

10,0
Voor de tweede keer een tv gekocht bij Hello TV in Zoeterwoude. Ook deze keer zijn we erg goed geholpen (door Thomas) om een keus te maken welke tv het beste bij onze wensen aansloot. Ik zie hierin echt de meerwaarde van een fysieke winkel, blijf zo doorgaan!

Bas 25-08-2024

10,0
Nieuwe LG TV online besteld en opgehaald in de HelloTV winkel in Naarden. Ik werd heel snel geholpen, kreeg een keurige uitleg over garantie en voorwaarden, zonder opdringerig te zijn, en de TV werd voor me achter in de auto gelegd. Top service.

S. 24-08-2024

10,0
Een mooie ruime winkel en goede uitleg gekregen over de verschillende tv’s.
Verkoper Collin weet waar hij het over heeft en brengt het met enthousiasme over.

Ruben 24-08-2024

1,0
Update 24-8-24.Mijn ervaring tot nu ze zijn zeer behulpzaam als je een tv koopt.Maar als je niet tevreden bent net na het verlopen van de 14 dagen bedenktijd doen ze je een zeer onfatsoenlijk inruilvoorstel waar je echt niet op in gaat.Als je dan aangeeft dat de tv dan maar gerepareerd moet worden sturen ze ja naar de fabrikant en mag je het met hun uitzoeken.Ook de communicatie met de chatbox is kansloos je krijgt nooit iemand telefonisch te spreken.Een kleine update 24-8-24.Ben vandaag gebeld en gaan samen kijken naar een oplossing.Als het uiteindelijk goed opgelost is zal ik het ook vermelden.

Fred Springintveld 24-08-2024

10,0
Vanmorgen bij Hello tv in Naarden geweest. Geholpen door S**********.
Buitengewoon vriendelijke gast. Uitgebreid en duidelijke uitleg gehad over alle mogelijke typen tv’s.
Uiteindelijk direct een mooie Oled aangeschaft. Hoop dat de bezorging net zo verloopt als het bezoek in de winkel. Vanmorgen Blij verrast dus 👍🏻

Jacqueline 24-08-2024

10,0
We kregen goed advies om de juiste keuze te maken. Erg vriendelijk en veel kennis van de verkopen. Fijne winkel!

Rosco 24-08-2024

Na wat online research de winkel in Utrecht bezocht. Vriendelijk welkom geheten maar ook tijd om gewoon rond te kijken wat ik prettig vind. Ter plaatse netjes geholpen door Dax. Ik zou in de toekomst waarschijnlijk weer naar HelloTV gaan

karin 23-08-2024

10,0
Wordt goed geholpen en vriendelijk, helpen goed. Met de vragen waarmee ik kwam wist hij echt wel raad.

P 23-08-2024

10,0
Ruime overzichtelijke winkel, goede parkeergelegenheid. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede eerlijke voorlichting en televisie voor goede prijs gekocht. Vlotte bezorging, televisie volgende dag in huis.

Ruben 23-08-2024

1,0
Stelletje schoften zijn het zeer behulpzaam als je een tv koopt.Maar als je niet tevreden bent net na het verlopen van de 14 dagen bedenktijd doen ze je een zeer onfatsoenlijk inruilvoorstel waar je echt niet op in gaat.Als je dan aangeeft dat de tv dan maar gerepareerd moet worden sturen ze ja naar de fabrikant en mag je het met hun uitzoeken.Ook de communicatie met de chatbox is kansloos je krijgt nooit iemand telefonisch te spreken.

Hannie Prins 23-08-2024

10,0
Ik heb meerderen tv‘s gekocht bij hello tv en ben altijd zeer tevreden vandaag is er een beugel geplaatst om een tv aan de muur te maken en Dat is prachtig gelukt ik ben heel enthousiast over de werknemer hij werkte heel netjes rustig Wat ik heel fijn vond Dus ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben en dit zeker iedereen aan zou raden om bij hello tv te gaan winkelen

Hans B 23-08-2024

10,0
Gekocht in de Hello tv winkel te Utrecht mijn nieuwe Philips 55OLED909/12 tv.
Op vakkundige wijze werd ik geholpen door Emir die er voor zorgde dat ik op de hoogte werd gebracht van de bediening en werkwijze van deze nieuwe Philips OLED tv.
En niet geheel onbelangrijk ook nog een mooie korting gekregen. De volgende dag werd de tv bezorgt en was een uurtje later in gebruik. alle info werd via de email netjes medegedeeld.
Emir bedankt voor je inzet en ik hoop nog jarenlang gebruik te maken van deze hele mooie tv.

Stefan 23-08-2024

10,0
Goed en snel geholpen in de winkel, waarbij de medewerker mij spoedig wist te overtuigen van de juiste TV die bij mijn wensen past.

Peter 23-08-2024

Na eerst op internet een keuze te hebben gemaakt mbt aankoop van TV en Soundbar naar de winkel om verder informatie in te winnen mbt gekozen producten. Heel vriendelijk en goed geholpen door het personeel. De winkel is zeer ruim en alles is zeer overzichtelijk. Na de vraag of het door mij gekozen producten adviseerde de medewerker om een andere tv te beoordelen, deze was wel duurder maar ook veel beter van kwaliteit. Na installatie thuis van de apparatuur was ik blij dat we gekozen hebben voor de geadviseerde tv. Wat een super beeld.

Toon meer reviews