HelloTV - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.

HelloTV stelt zich voor

HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

Brugmans 05-11-2024

10,0
Fijne winkel, duidelijke uitleg waar je op met letten en redelijke prijzen

Boudewijn 05-11-2024

10,0
Zeer goed geholpen met het maken van mijn keuze in de winkel. Uitgebreide uitleg over de TV en Sonos apparatuur. Ook fijn meegedacht met het ophalen van mijn inruilmodel en het direct leveren van mijn nieuwe apparatuur. Zeer tevreden met mijn ervaring dus!

Beste Boudewijn,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in de winkel en dat je uitgebreide uitleg van ons hebt gekregen over zowel de tv als de Sonos-apparatuur.

We zijn blij dat het inruilen van je oude model en de levering van je nieuwe apparatuur soepel zijn verlopen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we staan altijd voor je klaar bij Hello TV voor eventuele vragen of ondersteuning!

Van Haren 05-11-2024

Het is een goede winkel met vriendelijk personeel (ik werd geholpen door (*)) die echt de tijd voor je neemt en alle vragen die je hebt probeert te beantwoorden. En laat je ook veel verschillende modellen zien en legt heel erg goed het verschil uit zodat je de beste keuze kan maken voor jezelf.
Kortom goede winkel met vriendelijk personeel.

Gerben 04-11-2024

10,0
Naar de winkel in Naarden gegaan voor advies. Verkoper had een goed duidelijk verhaal en heldere uitleg, waardoor ik een goede keus kon maken. Leuk informeel contact met uiteindelijk een mooie deal. kortom blij mee!

Beste Gerben,

Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het advies en de uitleg van onze verkoper in Naarden.

We zijn blij dat het contact en de mooie deal het bezoek compleet hebben gemaakt. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot ziens bij Hello TV

John Klumperman 04-11-2024

Uit nieuwsgierigheid naar Hellotv Groningem gegaan. Wij hadden interesse in nieuwe TV. Wij zijn heel goed geholpen door de verkoper daar. Hij was heel open en eerlijk en kundig. Al onze vragen heeft hij kunnen beantwoorden.
Uiteindelijk besloten om daar direct te kopen i.p.v. via de site omdat wij deze verkoper de koop gunde en wij een heel goed gevoel hadden bij de winkel.
Ik hoop dat we bij eventuele problemen op dezelfde klantvriendelijke manier geholpen zullen worden,maar daar hebben wij wel vertrouwen in.

Jan 04-11-2024

10,0
Alles vlot en goed verlopen. De aankoop, levering en montage. Nette en deskundige monteur wat wel fijn is in je nieuwe woning.

Henk 04-11-2024

10,0
Monteur belde van te voren dat hij eraan kwam en mooi op tijd. Hij was vriendelijk en behulpzaam. Hij heeft de Tv netjes geïnstalleerd.Hij heeft ons voldoende alles uitgelegd omtrent de werkwijze van de nieuwe Tv.

Beste Henk,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat onze monteur op tijd was en je vriendelijk en professioneel heeft geholpen.

We zijn blij dat de installatie naar wens is verlopen en dat je duidelijke uitleg heeft gekregen over uw nieuwe tv. Veel kijkplezier gewenst en tot de volgende keer.

H van Leeuwen 04-11-2024

10,0
Mooie tweedehands tv voor mijn dochter gekocht bij deze winkel. Chromecast erbij en alles werkt naar behoren. Mooie deal kunnen sluiten om binnen mijn budget te blijven met aardige verkoper.

Ilker 04-11-2024

Veelzijdigheid aan merken die je in de winkel kunt bekijken voor goede ervaring. Snelle levering en het beste is dat ik een erg goede deal kon maken voor mijn TV

Rene uit veendam 04-11-2024

10,0
Wij hadden ons van te voren al redelijk verdiept in wat wij zouden willen aanschaffen.
Qua informatie en uitleg over de technische aspecten zijn we echt super voorgelicht en ook qua persoon supervriendelijk naar ons als klant.
Al met al een super ervaring om bij jullie een super tv te mogen kopen
TOPPER
Het gaat om de hello tv vestiging in groningen

Beste Rene,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat ons team in Groningen je uitstekend heeft kunnen adviseren over de technische aspecten en dat je je welkom voelde als klant.

We zijn blij dat je de aankoop als een superervaring heeft ervaren. Veel plezier met je nieuwe tv en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Hello TV!

Marie 04-11-2024

10,0
Sfeervolle winkel in Amsterdam, je kan op je gemak op een bankje de tv's bekijken. Met de goede adviezen van verkoper een ambilight Philips 55PUS8909 uitgezocht, mijn oude tv was niet meer in te leveren, maar ik kreeg een mooie korting.
Twee weken later werd de tv geleverd en geïnstalleerd In eerste instantie vond ik de tv te klein op mijn kast, maar medewerker vond dat dit prima kon en anders kon ik altijd omruilen via mijn servicepakket naar 65 inch. Ik kijk nu ruim een week en deze maat bevalt mij toch prima, prachtige zachte kleuren en ook het ambilight vind ik heel mooi en rustig aan mijn ogen. Ik ben zeer tevreden over de medewerkers van Hello TV. ze staan je met raad en daad bij als dat nodig is.

Beste Marie,

Bedankt voor je review en de hoge score van een 10! Wat fijn om te horen dat je onze winkel in Amsterdam als sfeervol heeft ervaren en dat je prettig kon rondkijken.

Het doet ons goed dat je tevreden bent met het advies van onze verkoper en blij bent met je nieuwe Philips Ambilight-tv. Geweldig dat de maat uiteindelijk goed bevalt en dat de Ambilight-technologie zo’n prettige kijkervaring biedt!

AWGLM 04-11-2024

Prima winkel en advies.
Duidelijke uitleg en ook visuele keuze mogelijk voor een tv.

Loes 04-11-2024

2,0
TV gekocht, de eerste tv was met een barst geleverd. deze werd netjes vervangen, maar de nieuwe tv had van het begin af aan problemen met de speakers die heel hard bromden. Dit bleek een bekend probleem te zijn bij de fabrikant, maar we hebben jaar lang moeten bellen en consumentenbond hulp gevraagd om onze garantie te krijgen. We zijn enorm teleurgesteld in de service van Hello tv. Beter om bij coolblue te kopen en wel die glimlach te krijgen ipv jaar lang frustratie en slechte service.
HelloTV 04-11-2024 Officiële reactie

Beste Loes,

Wat vervelend om te lezen dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad met betrekking tot jouw klacht. Zou ik je mogen vragen je ordernummer te mailen naar klanttevredenheid@hellotv.nl zodat we jouw zaak beter kunnen bekijken en kunnen leren van de situatie?

Marco

Randy 04-11-2024

Eigenlijk was alles in deze winkel wel fijn, de sfeer was goed en er was genoeg tijd om rustig rond te kijken. Personeel is behulpzaam en geeft goed advies.
Er waren een aantal punten die misschien nog verbeterd kunnen worden. Aan de muur hing een 2024 model van een TCL tv. We zouden deze graag willen kopen, de verkoper gaf aan dat de prijs verkeerd was op het prijskaartje aan de muur een dat deze dus goedkoper was. Het model wat we uiteindelijk meekregen was het 2023 model waarbij het enige verschil een ingebouwde subwoofer is, voor ons was dit geen probleem, maar toch wel apart. Verder zijn er de bijverkopen die voor ons niet nodig waren, ik kan me voorstellen dat dit voor sommige klanten wel nodig is. Het zat wel lichtelijk tegen aandringen aan. Ik zou HelloTV wel aanraden aan vrienden en familie met deze kanttekening.

Ron 04-11-2024

Snel en vakkundig geholpen, zowel via de e-mail als in de winkel.

S.Benjamins 04-11-2024

10,0
Heel mooie winkel en alles zeer overzichtelijk opgesteld. Dit was in Groningen en werden zeer vriendelijk geholpen, groot compliment!!

na een enthousiaste ontvangst in de winkel in Utrecht, de winkel verlaten met 2 frame TV's 03-11-2024

Ik de winkel in Utrecht een vriendelijke ontvangst gekregen van de diverse medewerkers. Nadat ik samen met mijn dochter wat hadden rondgekeken werden we aangesproken door een medewerker of hij ons kon helpen. Ik stelde hem de vraag om het verschil uit te leggen van de diverse types Qled en Oled. "ik ga eerste even koffie voor u halen "was zijn antwoord. Daarna een uitgebreide uitleg gekregen over de diverse mogelijkheden. Wij hadden thuis al besloten om een Frame TV van Samsung aan te schaffen. Ook hierover kon de verkoper precies met veel passie uitleggen wat de mogelijkheden waren. Hij stelde de juiste vragen . Uiteindelijk kwam het tot een koop van 2 Frame TV toestellen 43 en 55 inch. De verkoper heeft ons ook nog uitgelegd hoe de garantievoorwaarden werkten en de HDMI kabel. Al met al een uitleg van een medewerker met passie voor zijn vak

Ruben 03-11-2024

Goed geholpen door de medewerkers in hazerswoude! Duidelijke uitleg en lief voor onze kleine

Hennie 03-11-2024

10,0
Goed en deskundig geholpen door de verkoper. De tv direct m een kunnen nemen uit de winkel.

Beste Hennie,

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je deskundig bent geholpen door onze verkoper en dat je je tv direct mee naar huis kon nemen.

We hopen dat je veel plezier beleeft aan je nieuwe aankoop! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we altijd voor je klaar bij Hello TV.

S de Waal 03-11-2024

Zeer fijne ervaring in de winkel in Duiven. Prima geholpen, goede voorlichting, en toen er iets met de tv niet in orde bleek, werd dat snel en erg behulpzaam opgelost. Zelfs met een upgrade van scherm in orde gemaakt. Zeer aan te raden dus.

Robert 03-11-2024

10,0
Prima zaak, goede service en top service bij plaatsen tv.

Javad 03-11-2024

1,0
Heel slechte service van hello tv uitgevoerd door letmerepair, nadat twee keer er een monteur langs is geweest en 1 keer een monteur niet is gekomen zit ik naar 1 maand en 3 weken nog steeds met een defecte televisie, weer moet ik 1 of twee weken wachten voor een nieuw moederbord, de tv monteur komt elke keer alleen en moet elke keer meehelpen, dat is toch geen service? Ik hoop een nieuwe tv te krijgen want ik ben hier doodmoe van

johan 03-11-2024

Kon een andere Soundbar uitzoeken omdat mijn eerste aankoop defect was gegaan Zelf al een keus gemaakt werd in duiven geholpen door een beginnende verkoper ,die het systeem nog niet goed door had .Toen kreeg hij hulp van een ervaren persoon zodat mijn aankoop goed en snel werd afgehandeld

joeypedro13 03-11-2024

10,0
ik ben goed geholpen door de verkoper in de winkel, deskundig advies, hulp bij het maken van de juiste keuze, en een goed passend aanbod. De installateur was ook goed en snel helaas had die de verkeerde tv bij zich maar binnen een uur was hij terug met de juiste tv. Wederom weer een uiterst aangename experience om een tv bij hellotv aan te schaffen.
HelloTV 03-11-2024 Officiële reactie

Beste Joey,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Wat fijn om te horen dat zowel de verkoper als de installateur je goed hebben geholpen en je tevreden bent met het deskundige advies en het passende aanbod. We vinden het jammer van de kleine verwisseling, maar het is goed om te weten dat dit snel en professioneel is opgelost.

We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe tv en zien je graag weer terug bij HelloTV!

Marco

Jaap 03-11-2024

10,0
Vriendelijke mensen ,goede uitleg,fijne winkel om naar toe tegaan

Toon meer reviews