Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.
HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.
Beste Boudewijn,
Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in de winkel en dat je uitgebreide uitleg van ons hebt gekregen over zowel de tv als de Sonos-apparatuur.
We zijn blij dat het inruilen van je oude model en de levering van je nieuwe apparatuur soepel zijn verlopen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we staan altijd voor je klaar bij Hello TV voor eventuele vragen of ondersteuning!
Beste Gerben,
Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het advies en de uitleg van onze verkoper in Naarden.
We zijn blij dat het contact en de mooie deal het bezoek compleet hebben gemaakt. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot ziens bij Hello TV
Beste Henk,
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat onze monteur op tijd was en je vriendelijk en professioneel heeft geholpen.
We zijn blij dat de installatie naar wens is verlopen en dat je duidelijke uitleg heeft gekregen over uw nieuwe tv. Veel kijkplezier gewenst en tot de volgende keer.
Beste Rene,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat ons team in Groningen je uitstekend heeft kunnen adviseren over de technische aspecten en dat je je welkom voelde als klant.
We zijn blij dat je de aankoop als een superervaring heeft ervaren. Veel plezier met je nieuwe tv en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Hello TV!
Beste Marie,
Bedankt voor je review en de hoge score van een 10! Wat fijn om te horen dat je onze winkel in Amsterdam als sfeervol heeft ervaren en dat je prettig kon rondkijken.
Het doet ons goed dat je tevreden bent met het advies van onze verkoper en blij bent met je nieuwe Philips Ambilight-tv. Geweldig dat de maat uiteindelijk goed bevalt en dat de Ambilight-technologie zo’n prettige kijkervaring biedt!
Beste Loes,
Wat vervelend om te lezen dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad met betrekking tot jouw klacht. Zou ik je mogen vragen je ordernummer te mailen naar klanttevredenheid@hellotv.nl zodat we jouw zaak beter kunnen bekijken en kunnen leren van de situatie?
Marco
Beste Hennie,
Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je deskundig bent geholpen door onze verkoper en dat je je tv direct mee naar huis kon nemen.
We hopen dat je veel plezier beleeft aan je nieuwe aankoop! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we altijd voor je klaar bij Hello TV.
Beste Joey,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Wat fijn om te horen dat zowel de verkoper als de installateur je goed hebben geholpen en je tevreden bent met het deskundige advies en het passende aanbod. We vinden het jammer van de kleine verwisseling, maar het is goed om te weten dat dit snel en professioneel is opgelost.
We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe tv en zien je graag weer terug bij HelloTV!
Marco