HelloTV - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.

HelloTV stelt zich voor

HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

Nancy Bosveld 14-09-2024

10,0
Super geholpen duidelijke uitleg dacht met ons mee als ik weer wat nodig heb ga ik zeker terug

Shootie 14-09-2024

10,0
Wat moet ik zeggen. Ik was op zoek naar een nieuwe "super" soundbar en kwam na veel en lang onderzoek uit bij de Samsung Q 990D uit. Ergens in Rotterdam was deze olin de aanbieding. Ik heb toen de uiterste prijs opgevraagd bij HELLO TV en die kan toch wat hoger dan Rotterdam. Echter kon ik mijn oude soundbar inruilen,waardoor ik hem alsnog bij HELLO TV kon aanschaffen. Wel zo prettig, aangezien mijn TV ook daar vandaan kwam. De service is voortreffelijk, vriendelijke medewerkers en alles staat er mooi en ruim opgesteld. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe geluidsbom, mede aangezien ik momenteel thuis zit met een acute hernia en deze soundbar mij door deze periode heen helpt.
HELLO TV, bedankt...

Tonie 14-09-2024

10,0
Ik beveel iedereen hello tv aan familie en kennis vriendelijk personeel en we zijn geslaagd

WJ Heitkonig 14-09-2024

Was door **** uitermate goed geholpen had alle tijd en aandacht voor ons had later nog contackt via telefoon probleem was zo opgelost super

Kenneth Kho 14-09-2024

10,0
Snelle service en een goede deal kunnen sluiten. De monteur genaamd Sieme, is zeer vakkundig en klantvriendelijk.

Fj Hamminga 14-09-2024

10,0
Was op zoek naar een 2e hands 4k tv. Prima geslaagd bij de vestiging in Groningen waar we goed zijn geholpen door Yaella die tevens naar onze wensen luisterde. Prima advies, prima prijs.

Rob 13-09-2024

10,0
Super vriendelijk en geduldig geholpen door Yaella in het filiaal Groningen!

Fam van Drunen 13-09-2024

10,0
Zeer goed advies, niet opdringerig.
Onze ervaring is dat we ontzettend goed geholpen zijn door Collin. Ik raad iedereen aan om naar Hello TV te gaan in Den Bosch.

Linda 13-09-2024

10,0
Heel fijn geholpen vandaag bij het kopen van onze televisie. Goed advies gekregen en vriendelijke verkoper.

Wim 13-09-2024

Prima overzichtelijke winkel met deskundig personeel. Ben prima geholpen door zeer vriendelijke medewerker.

Jaap 13-09-2024

10,0
Gewoon leuk en informatieve uitleg. .... erg prettig persoon om bij te kopen.

Pieter 13-09-2024

Mooie winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel.
Emir kon mij goed helpen en al mijn vragen beantwoorden.
Enige tegenvaller was dat de tv waarvoor ik kwam niet in assortiment was, zoals op de website aangegeven werd.
Gelukkig wel een mooi en goed alternatief aangeboden gekregen.

Do 13-09-2024

10,0
Prachtige winkel. Veel keuze om te kunnen zien in de winkel. Mooie prijzen en vriendelijk personeel. Een aanrader.

Gijs van Roosmalen 13-09-2024

10,0
Hele mooie fijne zaak met gastvrij en kundig personeel. Wij zijn netjes en goed geholpen bij de keuze voor een tv en gingen met een goed gevoel naar huis. En met de tv 😊

Tevreden klant 13-09-2024

10,0
De medewerker van het Hello TV-filiaal in Den Bosch was zeer klantvriendelijk. Hij dacht mee, verstrekte goede en deskundige informatie, waardoor ik alle voors en tegens kon afwegen en tot een goed besluit kon komen: product en prijs.

Jan Boivin 12-09-2024

10,0
Prettig en zeer deskundig geholpen. Er wordt geluisterd naar de wensen van de klant en er wordt goed de verschillen tussen de TV's duidelijk gemaakt.

Maggy 12-09-2024

10,0
Goede info. voor hetgeen je zoekt, zeer vriendelijk en welwillend personeel en de na service is ook prima

Kimberley Bogers 12-09-2024

10,0
Netjes en duidelijk geholpen. Medewerker legde alles netjes uit. Wij zouden hier terug komen

Marian 12-09-2024

10,0
Mooie tv gekocht en zeer vriendelijk alles uitgelegd zeer ervaren personeel in Eindhoven hij was niet op voorraad en de tv werd een dag later thuis geleverd super wat een servers toppie

Marian 12-09-2024

Leo en Angela 12-09-2024

van collega's een tip gekregen over de prima productkennis en uitleg op vragen betreffende een aan te schaffen HelloTV, wij vonden een Samsung OLED model "that we were looking for...!"

Ed Snijders 12-09-2024

10,0
Zeer goed geholpen via de app
Zelf gevraagd levering op zaterdag en prima geregeld

Fred 12-09-2024

Op internet tv uitgezocht, we moesten vragen naar de korting, kregen een mail terug dat er op deze tv niet veel korting gegeven kon worden maar op een nieuwer model wel. Weer gezocht op internet en ze waren voor dit model echt de goedkoopste. We hebben gekozen voor installatie thuis, de installateur was een aardige meneer die netjes de tv heeft aangesloten en geïnstalleerd. Hij heeft uitgelegd hoe de tv werkte, de afstandsbediening en de apps. Zeer tevreden

Marco 12-09-2024

10,0
Bij binnenkomst werden we netjes te woord gestaan en kregen de vraag of we ergens mee geholpen wilden worden.

Gevraagd naar onze wensen en daarna hebben we diverse soorten beeldschermen bewonderd.

Duidelijk en goed advies en uiteindelijk tv gekocht.

Henk van Dorp 12-09-2024

Op de eerste plaats de deskundigheid en vriendelijkheid van adviseren welke televisie het best past. De winkel is netjes en overzichtelijk in gericht waarbij de rustig rond kan kijken. De aanwezige medewerkers dringen zich niet op maar vragen netjes of je advies en hulp nodig hebt. Op basis hiervan en de service heb ik besloten om over te gaan tot koop.

Toon meer reviews