Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.
HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.
Beste Dirk,
Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door Marc in onze winkel in Duiven.
We zijn blij dat je de uitleg en het vergelijken van de apparatuur als prettig hebt ervaren en dat je alles goed kon bekijken en beluisteren. Bedankt voor de aanbeveling en veel plezier met je nieuwe tv en soundbar! We zien je graag nog eens terug.
Beste,
Bedankt voor je mooie feedback! We zijn blij om te horen dat je onze website gebruiksvriendelijk vindt en dat de uitleg via de chat en de bezorging aan je verwachtingen voldeden.
Fijn ook dat het defecte toestel snel en netjes vervangen kon worden. Dank voor je aanbeveling, en we staan graag weer voor je klaar in de toekomst!
Beste Marjan,
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je onze service als snel, vriendelijk en informatief hebt ervaren.
We denken graag mee met onze klanten, ook als het om korting gaat. Heel fijn dat je tevreden bent en we hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
Beste,
Bedankt voor je prachtige review en je aanbeveling! Wat fijn om te horen dat je beide bezoeken positief hebt ervaren en dat onze medewerkers je enthousiast en informatief hebben kunnen helpen.
We waarderen je geduld en zijn blij dat je de tijd hebt genomen om je keuze goed af te wegen. We hopen dat je volop gaat genieten van je aankoop en staan in de toekomst weer graag voor je klaar!
Beste Heffiq
Bedankt voor je geweldige cijfer 10! We zijn blij om te horen dat je de ervaring bij ons als eerlijk en transparant hebt ervaren. We geloven in vakkennis en servicegerichtheid zonder verkooppraatjes, zodat klanten met een goed gevoel hun keuze kunnen maken.
Het is een groot compliment dat je ons onderscheidend vindt ten opzichte van andere winkels. We staan altijd voor je klaar en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen. Veel plezier met je nieuwe televisie!
Beste Luuk,
Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad in onze winkel. Het is geweldig dat onze medewerker je vriendelijk heeft verwelkomd, goed heeft geluisterd naar je wensen en deskundig advies heeft gegeven.
Ook fijn dat de tv en soundbar voor je werden ingeladen – service staat bij ons hoog in het vaandel! We kijken ernaar uit je bij een volgende aankoop weer te mogen helpen. Veel plezier met je nieuwe aanwinst!
Beste Jan,
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je in onze winkel in Nijmegen uitstekend bent geholpen en dat onze collega je kon voorzien van deskundig advies.
We zijn blij dat het onderhandelen ook prettig verliep en dat je een mooie Black Friday-deal hebt gekregen. Veel plezier met je aankoop en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij HelloTV!
Beste,
Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je goed, helder en deskundig advies hebt ontvangen en dat de service naar wens was.
We streven altijd naar de beste klantbeleving en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt.