HelloTV - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.

HelloTV stelt zich voor

HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

Mel 17-11-2024

10,0
Super service. ...... nam de tijd om alles uit te leggen en mij goed te adviseren. Uiteindelijk naar huis gegaan met een mooie nieuwe tv voor een goede prijs! Ik ben blij

Ron 17-11-2024

Goed geholpen door aardig en deskundige verkoper.

Anton 17-11-2024

10,0
Persoonlijk en eerlijk advies, veel verstand van zaken over produkt en aanverwante zaken zoals verbinding, ophanging. Daarmee een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Beste Anton,

Wat een positieve en mooie review! Het klinkt alsof je echt het gevoel hebt gekregen dat je geholpen werd door mensen die zowel kennis van zaken hebben als echt aandacht voor je specifieke wensen en behoeften. Het is altijd fijn om persoonlijk en eerlijk advies te krijgen, vooral als het gaat om dingen zoals de juiste verbindingen en ophangmogelijkheden, die vaak over het hoofd worden gezien.

De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt het helemaal af en het is duidelijk dat je niet alleen goed geadviseerd bent, maar ook een weloverwogen keuze hebt kunnen maken. Zo'n service maakt het verschil, en het is fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. Bedankt voor het delen en veel kijkplezier gewenst!

Brenda 17-11-2024

10,0
Goed contact gehad via de chat,goede korting gekregen,konden meteen het product ophalen,vriendelijke medewerkers in de winkel.

Annebet 17-11-2024

10,0
We werden prima geholpen door Marco en stonden een half uur later, met de aangekochte nieuwe TV-bon, tevreden en blij weer buiten.

Rob Lammers 17-11-2024

10,0
Kleurplaatje heeft ons ontzettend goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe tv en soundbar. We kregen meteen een lekker bakje koffie aangeboden en kregen uitstekend advies, passend bij onze wensen. We zijn ontzettend blij met de keuze die we hebben gemaakt op basis van het advies dat we hebben gekregen. Een dikke 10!

Ed 17-11-2024

Omdat mijn zoon een prachtige nieuwe Ambilight TV gekocht heeft bij HELLO TV in Den Bosch en daar geweldig goed geholpen is, ben ik voor het eerst naar een winkel van HELLO TV gegaan.
Meteen bij binnenkomst valt de overzichtelijke inrichting op, ondanks alle aanwezige TV 's, is men erin geslaagd om een rustige ambiance te creëren.
Alle merken overvloedig gerangschikt in aparte afdelingen van de winkel.
Ik heb een oogprobleem en TV kijken kan best vermoeiend voor mij zijn, zeker bij felle kleuren en bij de meeste winkels heb ik erg veel last van de overvloed aan kleuren.
Omdat ik een tip kreeg om eens naar een Ambilight TV te gaan kijken, werd ik nieuwsgierig en ben meteen naar de afdeling Ambilight TV 's gelopen.
De attente verkopers komen na verloop van tijd vragen of ze je kunnen helpen en je krijgt meteen een kopje koffie aangeboden.
Ik ben enorm goed geholpen door Robin, die mij niet alleen met grote deskundigheid geholpen heeft, maar ook met veel geduld. Hij adviseerde mij enorm goed en heb alles op me in laten werken.
Thuis nog even wat huiswerk gedaan en de volgende ochtend terug naar de winkel gegaan waar Robin meteen op me af kwam lopen. Nogmaals al mijn vragen aan hem kunnen stellen die ik nog had.
De prijs was uitstekend te noemen en de TV zelfs op voorraad en de koop was snel gesloten.
Ik besloot de TV meteen mee te nemen. Robin heeft ook daarbij enorm goed geholpen.
Op advies van meerdere verkopers ook de uitgebreide verzekering van HELLO TV erbij genomen, alsmede de juiste aansluit kabel. Ik ben onder de indruk van niet alleen de prachtige winkel maar ook de enorm fijne deskundige verkopers. Ik voelde me nog een ouderwets gerespecteerde klant, hulde.
Ik kan deze winkel aan iedereen aanbevelen. Top!!

Beste Ed,

Wat een geweldige review! Het klinkt alsof je niet alleen uitstekend geholpen bent, maar ook echt aandacht kreeg voor je specifieke behoeften, zoals je oogprobleem. Het is dan ook fijn dat je je meteen welkom voelde. Het lijkt erop dat Robin je echt op je gemak stelde en niet alleen deskundig advies gaf, maar ook geduldig was en de tijd nam om je alle informatie te geven die je nodig had.

Je aanbeveling is absoluut waardevol en ik ben ervan overtuigd dat anderen die op zoek zijn naar goede service en advies hier veel aan zullen hebben. Veel plezier met je nieuwe Ambilight-tv! Het klinkt als een geweldige keuze, vooral voor jouw situatie.

William Bos 17-11-2024

Goed geholpen ook door de gast vrouw met een lekker kopje koffie verkoper super goed geholpen

D.R.Rietveld 17-11-2024

10,0
Goede service, kwa levering, montage en installatie en uitleg. Prachtige tv en kwaliteit.

Mc 17-11-2024

Goeie service

John Post 17-11-2024

Ik vind het prettig om naar de winkel te gaan en duidelijke uitleg te krijgen van het product dat ik wil kopen.
Al eerder heb ik diverse tv's aangeschaft via de winkel.
Nu wilde ik een tv beugel van Vogel aanschafffen maar door uitleg verkoper een eigen beugel van Hello Tv aangeschaft, steviger en snellere montage dan de vogel.

Beste John,

Het klinkt alsof je echt vertrouwen hebt in ons! Het is altijd fijn wanneer je niet alleen goed geholpen wordt, maar ook echt eerlijk advies krijgt, zelfs als het betekent dat je iets anders koopt dan oorspronkelijk gepland. Het feit dat je nu een beugel van Hello TV hebt gekozen – en die steviger en makkelijker te monteren blijkt te zijn dan de andere merken – is echt een teken van de waarde van de uitleg die je kreeg. Zo'n persoonlijke aanpak, waarbij de verkoper echt met je meedenkt, maakt het winkelen bij ons dan ook zoveel aangenamer en zorgt ervoor dat je met een goed gevoel vertrekt.

Het is ook mooi dat je ons blijft bezoeken voor je aankopen, wat aangeeft dat de ervaring daar keer op keer goed is. We zien je dan ook graag weer terug.

JW 17-11-2024

Bij het aanschaffen van de Sonos arc ultra zijn wij zeer behulpzaam geholpen. We konden alles luisteren en op alle vragen zijn wij keurig geantwoord. Echter was 1 vraag of de arc ultra ook samen werkte met Play 3 beide verkopers gaven aan dat dit kon. Bij installatie kon ik deze niet selecteren als surround speakers wat na veel speur werk ook op decente van Sonos staat. Dit was een kleine domper aangezien je nu verplicht bent om de era 300 erbij te kopen. Had ik dit geweten dan had ik zeker nog een keer nagedacht. Verder super winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel.

Mat 16-11-2024

Goed geholpen door Robin in Den Bosch. En een mooie aanbieding gekregen!!!

Maurice 16-11-2024

10,0
Ik ben vriendelijk en vakkundig geholpen door het personeel bij HelloTV, zeer tevreden met de aanschaf van mijn Sonos soundbar.

richard 16-11-2024

10,0
Altijd goede uitleg over het product wat je wilt aanschaffen, ze nemen de tijd voor je ,heel fijn !

Daan 16-11-2024

10,0
De kennis die gedeeld wordt is heel fijn! Vriendelijk en goed geholpen..

Martin 16-11-2024

Hele fijne winkel in Rotterdam aan de Vierhavensstraat om een TV of Audio aan te schaffen, personeel is zeer bekwaam en nemen de tijd voor je.
Parkeren is geen probleem, gratis aan de overkant of in de parkeergarage.
Tevens 2 plaatsen voor laden/lossen.
Voordeel is dat je de oude apparatuur kan inruilen tegen een faire prijs.
Zonder inruil kan je een aantrekkelijke prijs krijgen.
Kortom, zou iedereen deze winkel aanbevelen.

Beste Martin,

Wat een positieve beoordeling! Het klinkt echt als een topfiliaal, waar klanten niet alleen goed geholpen worden, maar ook de praktische zaken zoals parkeren en het inruilen van oude apparatuur goed geregeld zijn. Het is altijd fijn om te weten dat je op ons kunt rekenen voor deskundig advies, maar ook op een eerlijke prijs, met of zonder inruil. Het gemak van gratis parkeren en laad- en losplekken is ook een groot pluspunt, zeker als je met grotere apparatuur zoals een tv of audioapparatuur naar ons komt.

Het feit dat je ons aanraadt, is het mooiste compliment dat je kunt geven! Je hebt duidelijk een goede ervaring gehad en ik ben er zeker van dat anderen er net zo van zullen profiteren. Bedankt voor het delen!

helloTV

Nicole 16-11-2024

We waren op zoek naar eerlijke service en scherpe prijzen, dan moeten we jullie toch echt naar Hello tv verwijzen. Super bedankt voor deze fantastisch, scherp geprijsde tv, we zijn er ontzettend blij mee!

Andre 16-11-2024

Nette winkel in Duiven. Vriendelijk behulpzaam en deskundig personeel.

Ton 16-11-2024

10,0
Zeer goed ontvangen en goed advies prettig ervaren

Familie Wolthers 16-11-2024

10,0
In de fysieke winkel nemen ze (in ons geval Timo) ruim de tijd voor je. Jouw oude TV kun je gelijk achterlaten want je krijgt er ook nog (een weliswaar bescheiden) inruilprijs voor terug! De website werkt erg goed want met de filters kom je gemakkelijk terecht bij een voor jou geschikte TV. Ook de technische uitleg op de site is helder, zodat je in de winkel goed beslagen ten ijs kunt komen.

Marcel 16-11-2024

10,0
Perfect advies en vooral service , vriendelijk en deskundig

JGVision 16-11-2024

Fijne locatie waar als het erg druk is soms te weinig parkeerplaatsen zijn. Goed geholpen door vriendelijke personeel. Duidelijke uitleg gekregen met een eerlijk verhaal.

Patrick 16-11-2024

Vorige week donderdag avond naar de winkel in Naarden gegaan om te kijken naar een TV super geholpen en een nog netter advies gekregen. Zelfs door de drukte en uitgebreide uitleg waren we nog tot ver na sluitingstijd in de winkel maar heb geen moment gehad dat we weg werden gekeken.
Zelfs het advies gekregen om een weekje te wachten dan was nog voordeliger door de kortingen en de cashback.

Beste Patrick,

Wat een geweldige ervaring! Het klinkt alsof je echt de tijd kreeg om rustig te beslissen, zelfs met de drukte in de winkel. Het is zo prettig wanneer je het gevoel hebt dat je niet wordt opgejaagd, maar echt goed geholpen wordt – zelfs met het advies om even te wachten voor een betere deal.

Het is altijd mooi om te merken dat verkopers niet alleen geïnteresseerd zijn in een snelle verkoop, maar echt met je meedenken om je de beste prijs en voorwaarden te bieden. Het lijkt erop dat je echt geholpen werd op een manier die je als klant waardeert. Hopelijk geniet je van je nieuwe tv als hij eenmaal in huis is!

Jan 16-11-2024

10,0
Zeer vriendelijk ontvangen door een gastvrouw die ons aan de juiste verkoper koppelde.
H*** luisterde goed naar onze wensen en was goed op de hoogte en kon onze vragen op een uistekende wijze beantwoorden.

Toon meer reviews