HelloTV - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.

HelloTV stelt zich voor

HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

Paul van Franeker 19-10-2024

10,0
Hello TV Naarden is de winkel waar wij onze TV OLED65C46LA hebben aangeschaft. Bij binnenkomst werden wij welkom geheten door adviseur **** die ons uitstekend heeft geholpen. Al onze vragen en opmerkingen werden door ***** geduldig en professioneel beantwoord. Voor 70 plussers is dat met al die techniek en ontwikkelingen een belangrijke overweging om tot aankoop over te gaan. Onze tv heeft prachtig beeld en geluid en Hello TV in Naarden krijgt van ons een 10.

Chris 19-10-2024

10,0
Goede prijs. Snelle en correcte levering. Makkelijk bestelproces. Duidelijke specificatie van het product.

Max 19-10-2024

10,0
Zag een advertentie van deze winkel voor een 2e hands Philips tv op marktplaats voor een mooie prijsje. Werd netjes geholpen om de tv in de auto te krijgen. Daarvoor hadden ze de tv ook aangesloten zodat ik het eventjes kon uitproberen. 3 maanden garantie is ook mooi meegenomen. Aanrader.

Marcel 19-10-2024

10,0
Ik heb voor Hello tv duiven gekozen omdat, ik meerdere tv's in de afgelopen 25 jaar bij Hello/platte tv heb gekocht. Goede service en voorlichting over de produkten, kennis van de materie zeer belangrijk. Er is te onderhandelen over de prijs. Deze keer zijn we geholpen door Jesper, hij nam uitgebreid de tijd voor ondanks dat we best veeleisend waren. Kortom uitermate tevreden, nu wachten op de levering 👍.
HelloTV 19-10-2024 Officiële reactie

Wat een fantastische review!

Het is geweldig om te horen dat je al zo lang tevreden bent met de service van Hello TV. Wat goed om te horen dat Jesper goed naar je wensen heeft geluisterd, en het is fijn dat je de ruimte had om te onderhandelen. We hopen dat je snel van je nieuwe tv kunt genieten. Bedankt voor je vertrouwen in ons, en we kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen!

Marco

Loek 18-10-2024

10,0
Goede adviezen en niet opdringerig. Adviseur theimen helpt goed en houd goed rekening met de wensen van de klant.

Anita 18-10-2024

10,0
Ontzettend vriendelijk geholpen. Ik had thuis al huiswerk gedaan en samen rustig alles doorgenomen en besproken. Goede uitleg erbij en zelfs mee geholpen met inladen in de auto. Top!

W. M. Stam 18-10-2024

10,0
Zeer sfeervolle winkel in Duiven, waar ik graag kom. Reden... vriendelijk personeel. Prettige manier van benaderen. Ruimte om te parkeren.

Casper 18-10-2024

Wij zijn keurig en geholpen in gemoedelijke sfeer Hello TV Groningen Zeer goede Demonstratie gehad, m.b.t. een Samsung HW- Q990D SOUNDBAR, subwoofer en rear actieve luidsprekers.
Ik had een goede prijs aangeboden gekregen. Derhalve direct gekocht en uit voorraad geleverd. TOP.

Horror tv ipv hellotv 18-10-2024

1,0
November 2021 tv gekocht van net geen 2000€ (order 713011)met enplus een extra jaar garantie van 89€,dus 3j.Eerste probleem juni 2024,na 5 reparatiepogingen en dan oktober 4 maand later is deze onherstelbaar verklaard. Voorstel Hellotv....je mag eentje uitkiezen van 1199€.....Pure oplichting....Dit gaat naar Testaankoop ...België als dit niet eerlijk gaat worden opgelost. Verschrikkelijke service, je kan nooit iemand bereiken.

Ab 18-10-2024

10,0
Fijn geholpen door verkoper. Ik gaf mijn wensen lijstje door en verkoper selecteerde op basis van mijn lijstje tv’s en gaf goeie tips en adviezen over waarom de een of waarom de ander.

W.v.Krieken. 18-10-2024

10,0
Heel goed geholpen door Collin. Duidelijke uitleg, ook over het aansluiten en het instaleren van de app. ook goede uitleg over de garantie bepaling. rustig kunnen luisteren met goede uitleg. Voor mij geweldig en zal Hello tv ook zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Bedankt.

Bouman 18-10-2024

10,0
Bij zowel het kopen (geholpen door Thoren) als het plaatsen van onze tv en soundbar door Martijn niets dan lof !!!
Geen vraag was raar en geen moeite te groot... BEDANKT Martijn en Thoren voor alle uitleg en plaatsen van onze apparatuur.
Zijn er super blij mee
Groetjes Co en Marian

Bets 18-10-2024

6,0
Fijne winkel snel geholpen prima tv gekocht. Maar ik zie nu dat het mogelijk was om korting te krijgen en/of je oude tv in te ruilen. De verkoper heeft hier geen woord over gezegd. Dit vind ik erg jammer en geen goede service voor HelloTv.

Bert 18-10-2024

HelloTV Utrecht is een ruime, uitstekend gesorteerde winkel. Het personeel is uiterst vriendelijk en professioneel onderlegd.

Ronald 18-10-2024

Erg goed advies en heldere no-nonsense uitleg van verkoper heeft zeer duidelijk de verschillende opties uit kunnen leggen en uiteindelijk een mooi product kunnen verkopen. De showroom is ruim genoeg opgezet en laat de verschillende merken en verschillende opties duidelijk zien.

ANL IT 18-10-2024

10,0
Geweldige plaatsing van 2 x 98 inch en 5 x 55 inch TVs.
De monteuren namen geen genoegen met het scheef hangen van het scherm met 1mm.
Ook hadden zij het geduld om het scherm toch een stuk opzij te verplaatsen, ondanks mijn eigen schuld.
Wat een topservice! ga zo door!
HelloTV 18-10-2024 Officiële reactie

Beste,

Bedankt voor je fantastische review! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met de plaatsing van de tv's en dat onze monteurs zo nauwkeurig en geduldig te werk zijn gegaan.

We streven altijd naar perfectie, zelfs tot op de millimeter, en het is geweldig om te weten dat dit wordt gewaardeerd. Jouw complimenten geven ons extra motivatie om zo door te gaan!

Ronald

Herman 18-10-2024

Scherpe prijs en goede service. Alleen jammer dat ze constant proberen je extra garantie van 3 jaar bij te laten kopen omdat ik vindt dat service en garantie verder gaat dan 1 jaar.

W.Heemstra 18-10-2024

Paar weken geleden de LG evo oled 55 G45 televisie gekocht, bij Hello tv. Ben toen uitstekend voorgelicht door XXX, met veel uitleg en door hem goed geholpen met het regelen van de cashback.
Ben zeer tevreden met deze tv, prachtig beeld, goed geluid, externe aansluitingen werken prima.
De installateurs van de winkel hebben de instellingen van het toestel heel goed uitgevoerd, ik heb helemaal niets te klagen! Goede winkel!

BeauBrigges 18-10-2024

Goed geadviseerd, vriendelijke verkopers. Blij met aankoop direct uit voorraad mee kunnen nemen, zelf handig genoeg voor juiste installatie. Geslaagd om mondeling ook wat extra korting te bedingen!
Ruime winkel in Naarden met veel merken op display en dus ter vergelijking. Iets voor elke budget een passende televisie te vinden.

Henri 17-10-2024

Alles was helder en duidelijk
Ik ben erg tevreden met de lg tv en de deal die het bedrijf mij aanbood. Ik wilde een goede tv met goede basics. De website raadde vervolgens ook de LG tv aan. Hun customer service team heeft mij vervolgens geholpen met het beantwoorden van mijn vragen en het wegnemen van enkele twijfels die ik had.ben zeer tevreden met de LG oled tv

Cees Tax 17-10-2024

10,0
Gezellige winkel met voldoende tijd en gelegenheid tv’s te beoordelen lang voordat een medewerker op je af komt. Geen opdringerigheid hier. Heb een goed advies gekregen en ruim de tijd gekregen erover na te denken en een beslissing te nemen.

Niels 17-10-2024

4,0
Sonos Beam besteld tijdens de Sonos actie dagen. Was op voorraad en omdat ik volgende dag in Utrecht moest zijn gekozen om product daar op te halen.

Bij ophalen bleek de Beam niet aanwezig te zijn. Geen probleem maar gevraagd of het dan alsnog bezorgd kon worden aangezien ik de dagen erna niet meer in Utrecht zou zijn. Was mogelijk maar moest ik 30 euro betalen. Was niet over te praten en werd niet naar mij als klant geluisterd. Uiteindelijk maar naar huis gegaan. Na contact klantenservice ging uit coulance bedrag na 15 euro. Nog steeds niet mee eens want op website staat altijd gratis bezorging maar uiteindelijk maar gedaan want actie was voorbij.

Uiteindelijk is Beam bijna week na bestellen bezorgd terwijl product nog steeds als voorradig op website stond/staat.

Niet als klantvriendelijk ervaren en vooral gekeken naar voorwaarden.

Cranktone 17-10-2024

10,0
Goed assortiment, scherpe prijzen. De geboden service in de vestiging in Doetinchem was uitzonderlijk goed. Een persoonlijke benadering en dat bij een landelijke keten. Erg fijn.

top winkel 17-10-2024

10,0
top zaak topverkopers en we zijn geweldig geholpen een speciaal een pluim.

RobertV 16-10-2024

10,0
Ik ben vaste klant bij HelloTV in Groningen. Als ik iets koop, is het daar, vanwege de prachtige winkel, de vrolijke en enthousiaste mensen die daar werken, met een uitstekende service. Stuk voor stuk zijn het kanjers! Dank je wel XXX en XXX voor het fijne contact, en dank je wel Marco voor de uitstekende service! Ik heb de TCL van 98 inch gekocht, en wacht met smart tot deze bezorgd, opgehangen en geïnstalleerd wordt! Ook dat doet HelloTV altijd top!
HelloTV 17-10-2024 Officiële reactie

Bedankt voor je geweldige review en je loyaliteit als vaste klant! Het is fantastisch om te horen dat je zo blij bent met de winkel in Groningen en de service van ons team. We zullen je complimenten zeker doorgeven aan Marco en de rest van het team. Gefeliciteerd met de aankoop van de TCL van 98 inch, een prachtige keuze! We kijken ernaar uit om deze snel bij je te bezorgen, op te hangen en te installeren. We zijn er trots op dat we ook dat deel van de service tot in de puntjes verzorgen. Tot snel!

Marco

Toon meer reviews