Of ik hier nog een keer een televisie ga kopen, weet ik nog niet zo goed...
Afgelopen week had ik besloten om voor een nieuwe televisie te gaan kijken omdat mijn oude was ingebrand, zodoende was ik op de site bij het model van voorgaand jaar uitgekomen deze was aantrekkelijk geprijsd en zodoende dacht ik een mooi model te hebben, op de site stond deze beschikbaar af te halen in verschillende winkels, zo ook Rotterdam.
In de winkel bleek deze niet op voorraad te zijn, via andere winkel laten leveren kon wel, maar dit zou veel gedoe op leveren en ook ik zelf wilde graag de televisie dezelfde dag nog meenemen. Voor ik het wist stond ik al bij het nieuwste model van Philips... Deze tv zou volgens de verkoper bijna niet in te branden zijn en nieuwe technologieën en noem maar op die het zouden voorkomen. (Dit had het vorige model ook volgens de verkoper) De televisie zag er prachtig uit en ik kreeg een mooie korting aangeboden, desondanks was het prijsverschil nog best groot, omdat ik aangaf nog te twijfelen kreeg ik nog een korting aangeboden maar dit was ECHT het LAATSTE wat de winkel kon doen, uiteindelijk heb ik toch ja gezegd.
Vervolgens biedt Hello TV ook een zekerheidspakket aan, wij hadden aangegeven dat we dat niet wilden, in de veronderstelling dat wij een goede tv zouden hebben met de nieuwste anti inbrand technologieën. Vervolgens konden wij onze oren niet geloven! De verkoper zegt dat het wel heel verstandig is het om te nemen omdat je dan verzekerd bent tegen o.a. inbranden.
Eerst is volgens de verkoper de tv optimaal tegen inbranden beschermd en vervolgens hebben wij een verzekering er voor nodig?! Na 2 keer nee te hebben gezegd ook met diverse kortingen waren we nog steeds niet bij het betaalproces, we moesten een speciale moes hebben volgens de verkoper van € 30, hier kon ook weer een korting van af. Hierop aangegeven dat we enkel de tv wilden en zelf enkel een doek zouden gebruiken hoopten wij eindelijk te kunnen betalen. Weer de vraag over de verzekering, nu werd het toch echt wel vervelend. Uiteindelijk nee tegen gezegd en de tv met hulp van de medewerker ingeladen en naar huis gegaan.
Nadat ik thuis was vrijwel meteen de vraag om de winkel met een 10 te beoordelen. Dit zou ik nog gedaan hebben, echter kreeg ik een uur nadat ik thuis was een mail van Hello TV ik had namelijk een dag van te voren ook 'vraag naar korting' gedaan, hierop kreeg ik ook dat de desbetreffende tv waarvoor ik had gekeken niet meer leverbaar zou zijn echter kon ik dezelfde tv die ik heb gekocht in de winkel met € 100 meer korting zou kunnen krijgen dan ik had betaald! Dit vond ik zeer vervelend te weten dat ze in de winkel hebben gezegd dat ze echt niet meer korting konden geven. De medewerker van Hello TV heeft het verschil terug gegeven, maar toch heb ik niet meer een lekker gevoel over mijn winkelbezoek. Vooral omdat ze zeggen dat ze staan voor hoge klanttevredenheid. Mijn tip aan allen bestel de tv online de deal is beduidend beter en minder verzekeringspakketten e.d. die worden aangesmeerd.