Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.
HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.
Beste Laura,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je de ruime en overzichtelijke opzet van onze winkel waardeert. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich prettig voelen en de juiste keuze kunnen maken zonder overweldigd te raken.
Wat leuk om te horen dat onze medewerker goed naar je heeft geluisterd en dat je samen een mooie deal heeft kunnen sluiten. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Beste Els,
Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn om te horen dat je onze service als fantastisch heeft ervaren en dat onze medewerker je met zoveel geduld en expertise heeft geholpen. Het aanpassen van je tv en het beantwoorden van je vragen laat zien hoe graag we onze klanten tevreden stellen. Het is geweldig dat je ons na je eerdere goede ervaring weer heeft bezocht.
Mocht je zijn naam nog herinneren, laat het ons gerust weten, zodat we hem de waardering kunnen doorgeven. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen!
Beste,
Bedankt voor je geweldige feedback! Wat fijn dat je een mooie deal heeft kunnen sluiten en dat onze monteur de tv netjes heeft opgehangen.
We streven altijd naar topservice, dus het is fantastisch om te horen dat je tevreden bent. Veel kijkplezier gewenst en we staan altijd voor je klaar!
Beste Rinus,
Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn dat je de winkel als mooi heeft ervaren en dat je zo goed geholpen bent. Het is geweldig om te horen dat de uitleg over de Samsung Q800D-soundbar duidelijk was en dat je je op je gemak voelde tijdens het adviesgesprek.
Geen opdringerig gedrag en ontspanning zijn precies waar we naar streven! Veel plezier met je nieuwe soundbar en we staan altijd klaar als je nog vragen heeft.
Beste Gerrie,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo hartelijk bent ontvangen en dat Emir je zo goed heeft geholpen.
We streven ernaar om elke klant een prettige en persoonlijke ervaring te bieden en het is geweldig dat dit ook voor je het geval was. Je complimenten over onze service en Emir waarderen we enorm! We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Beste Lucas,
Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent! Het is altijd prettig wanneer een verkoper niet alleen volledige informatie geeft, maar ook meedenkt over een goede prijs.
Zo’n persoonlijke benadering maakt het verschil en zorgt ervoor dat je met een tevreden gevoel je aankoop doet. Bedankt voor het delen van je feedback – zo’n aanbeveling zal zeker anderen helpen bij het maken van een keuze.