HelloTV - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.

HelloTV stelt zich voor

HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

R. Kal 20-11-2024

10,0
Snel, efficiënt en professioneel geholpen! Ik werd goed geadviseerd over de specificaties en prestaties van de Philips Pml9009. Ook een mooie pre black-friday deal gekregen.

Alfred Cop 20-11-2024

10,0
Medewerker xxxx is zeer klantgericht vriendelijk en heel hulpvaardig. Ik ben blij dat ik door hem geholpen ben!

Remco 20-11-2024

10,0
Heel erg goed geholpen. Zorgvuldig en niet gehaast. Genoeg mensen in de winkel die je kunnen helpen en niet opdringerig. Laten je eerst lekker rustig zelf rondkijken en daarna komen ze je professioneel helpen.

Laura L 20-11-2024

10,0
De winkel is ruim opgezet en daardoor prettig. Er staan enorm veel tv's maar je raakt niet de weg kwijt, letterlijk en figuurlijk.
Er loopt ook voldoende en deskundig personeel.
Prettig geholpen door medewerker xxxx, die goed luistert ipv praat.
Wij hadden ons goed voorbereid via YouTube en konden een mooie deal maken.
Kortom een aanrader om deze zaak te bezoeken.

Beste Laura,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je de ruime en overzichtelijke opzet van onze winkel waardeert. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich prettig voelen en de juiste keuze kunnen maken zonder overweldigd te raken.

Wat leuk om te horen dat onze medewerker goed naar je heeft geluisterd en dat je samen een mooie deal heeft kunnen sluiten. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Harry 19-11-2024

10,0
Geweldig geholpen bij aanschaf van 2 nieuwe tv's. Zeer tevreden met de prijs. Website is zeer overzichtelijk. Geeft zelfs aan om contact op te nemen voor betere prijs. En die was er binnen 10 minuten.

Hulusi Var 19-11-2024

10,0
Verkoop adviseur : wat een top gozer bij jij zeg, heel erg behulpzaam en mee denkend. Op zijn advies hebben we een mooie Neo Qled van samsung hangen in onze woonkamer, heel erg bedankt.

.......... de installateur: keurig op tijd netjes werk afgeleverd en TV zodanig ingesteld dat ik helemaal niks hoef te doen. Behalve tv aanzetten dan :) Internet, Soundbar, gameconsole alles aangesloten en kabels weggewerkt. Heel erg bedankt team HelloTv

Els 19-11-2024

10,0
Wat een fantastische service . Een zeer plezierige medewerker, die goed weet aan te sluiten bij de vragen van de klant Hij nam met alle geduld om uitleg te geven. Hij heeft ook onze tv van beneden opnieuw heeft aangepast op kleur etc.
Een heel professioneel bedrijf . Een verademing m.b.t. communicatie. We hebben 2 jaar geleden ook al naar volle tevredenheid bij Hello TV een tv gekocht. Helaas ben ik zijn naam vergeten

Beste Els,

Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn om te horen dat je onze service als fantastisch heeft ervaren en dat onze medewerker je met zoveel geduld en expertise heeft geholpen. Het aanpassen van je tv en het beantwoorden van je vragen laat zien hoe graag we onze klanten tevreden stellen. Het is geweldig dat je ons na je eerdere goede ervaring weer heeft bezocht.

Mocht je zijn naam nog herinneren, laat het ons gerust weten, zodat we hem de waardering kunnen doorgeven. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen!

Peter 19-11-2024

tv was niet van wat wij er van verwacht hadden. omruilen was helemaal geen probleem, na goed en vriendelijk advies een andere tv uit gekozen. wij zijn zeer tevreden op de manier waarop hello tv dit voor ons heeft opgelost. Heel vriendelijk personeel, top.

J Bosma 19-11-2024

10,0
Goed geholpen met de aanschaf van een nieuwe oled tv

Eddie 19-11-2024

10,0
Zeer vakkundig geholpen door (*), met een bakje koffie.
Goed geïnformeerd.

SvK 19-11-2024

10,0
Mooie deal gesloten! Monteur heel vriendelijk en heeft tv heel mooi opgehangen. Klasse

Beste,

Bedankt voor je geweldige feedback! Wat fijn dat je een mooie deal heeft kunnen sluiten en dat onze monteur de tv netjes heeft opgehangen.

We streven altijd naar topservice, dus het is fantastisch om te horen dat je tevreden bent. Veel kijkplezier gewenst en we staan altijd voor je klaar!

Lennard 19-11-2024

De winkel was in de buurt en heb goeie ervaringen met Hello tv. En ik ben snel en goed geholpen veel kennis van zaken daar

Paul Jenkins 18-11-2024

10,0
Vriendelijk en deskundig advies; verkoper Henk-Jan is verder gegaan dan alleen mijn bestelling in ontvangst te nemen en nam de moeite om zeer nuttig extra diensten en producten o.a. de nieuwste HDML kabel onder mijn aandacht te brengen. Daarom een 10!

Johan 18-11-2024

Vriendelijk, tijd voor rustige uitleg. Konden rustig beslissen. Tv werd eigenlijk door veel concurrenten voor zelfde prijs aangeboden. Maar wel in een plezierige omgeving gekocht. Goed gevoel bij aankoop. Leuk bedrijf.

Rinus 18-11-2024

Een mooie winkel, ik werd perfect geholpen, gaf duidelijke uitleg over de soundbar samsung Q800D,, we kwamen snel tot een overeenkomst, hij gaf ook nader advies voor het instaleren , geen opdring gedrag ,dat gaf mij een ontspanne gevoel

Beste Rinus,

Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn dat je de winkel als mooi heeft ervaren en dat je zo goed geholpen bent. Het is geweldig om te horen dat de uitleg over de Samsung Q800D-soundbar duidelijk was en dat je je op je gemak voelde tijdens het adviesgesprek.

Geen opdringerig gedrag en ontspanning zijn precies waar we naar streven! Veel plezier met je nieuwe soundbar en we staan altijd klaar als je nog vragen heeft.

SvD 18-11-2024

Zeer vriendelijk en correct geholpen. Nemen de tijd voor je en weten ook waar ze het over hebben. Goede prijs gemaakt en dus deal voltooid. Geen 10 gegeven omdat er altijd wel iets beter kan. Maar ik ben zeer tevreden

Kaaiman 18-11-2024

10,0
In de vestiging in Duiven ontving men ons met koffie. De verstrekte info was helder en zijn zakelijke argumenten hielpen bij de keuze. We kochten een LG OLED 48" tv en zijn daar na zo'n twee weken gebruik bijzonder tevreden mee. Prima beeld en geluid. Aantrekkelijke prijs. Correcte en behulpzame gratis aflevering in huis. Er was bij de installatie prettige ondersteuning van de dames van de helpdesk beschikbaar.

Mevrouw Vlieland 18-11-2024

10,0
Deskundig advies en de installatie was super!

Gerrie 18-11-2024

Werden zeer vriendelijk ontvangen, door een dame, en er werd gelijk koffie/thee aangeboden. Waar maak je dat nou mee.
Na even rondkijken werden we geholpen door verkoper Emir. Zeer netjes, goed uitleg, en ons goed geadviseerd. Nette afhandeling en geduld. Zeker een aanrader deze winkel en verkoper.

Beste Gerrie,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo hartelijk bent ontvangen en dat Emir je zo goed heeft geholpen.

We streven ernaar om elke klant een prettige en persoonlijke ervaring te bieden en het is geweldig dat dit ook voor je het geval was. Je complimenten over onze service en Emir waarderen we enorm! We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

GJ 18-11-2024

Goed geholpen door de medewerker. Hij dacht goed mee n.a.v. onze wensen voor een nieuwe tv. Goede kennis van zaken. Jammer dat het beleid van Hellotv is om bij de kassa nog allerlei extra services en producten aan de man te brengen.

Tonra Daylan 18-11-2024

10,0
Bij HelloTV heb ik een Samsung OLED TV gekocht. Tijdens het proces heeft de verkoper in de Utrecht-winkel ons geholpen. Hij beantwoordde al onze vragen volledig en hielp ons de nieuwste technologie voor een goede prijs aan te schaffen.

Lucas Mikx 18-11-2024

10,0
Keurige verkoper die volledige informatie gaf over het product en nog iets kon doen in de prijs.
Ik zou deze winkel en verkoper zeker aanraden in mijn persoonlijke omgeving!
HelloTV 18-11-2024 Officiële reactie

Beste Lucas,

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent! Het is altijd prettig wanneer een verkoper niet alleen volledige informatie geeft, maar ook meedenkt over een goede prijs.

Zo’n persoonlijke benadering maakt het verschil en zorgt ervoor dat je met een tevreden gevoel je aankoop doet. Bedankt voor het delen van je feedback – zo’n aanbeveling zal zeker anderen helpen bij het maken van een keuze.

Autocentrum Voorschoten 18-11-2024

10,0
Ben uitermate vriendelijk en correct geholpen

Paul Kleyn 18-11-2024

Blij verrast dat de oude winkel van Coronel voortgezet is door Hellotv. Uitgebreid aanbod. Prima geholpen. Terzakekundig, no nonsens en heldere uitleg.

Fred Nagelhout 18-11-2024

10,0
Prima geholpen en duidelijk uitgelegd

Toon meer reviews